3 vastausta artikkeliin ”UFO-havainto Sodankylästä”

 1. Kun revontulia kuvaava livekamera kuvaa alkuperäisen originaali videon, niin se ei voi olla epäaito väärennys (feikki). Ainoastaan alkuperäisen videon kopio voisi mahdollistaa UFO-väärennyksen, (feikin).

  ”Miksi joku feikkaisi UFO-havaintoja?” Hyvä kysymys tuossa tapauksessa, jossa aktiivinen revontulia tallentava livekamera video saisi vain julkisuutta UFO-havainnosta.

  Vannoutuneiden skeptikoiden ja valtavirtatieteen kannattajien mielestä kaikki UFO-havainnot ovat feikkejä. Valtavirtatiede ei hyväksy UFO:jen olemassaoloa ja julistaa varmasti myös tuonkin UFO-videon feikiksi.

 2. Videot varmaan postettu. On voitu hyvinkin kuvata Suomesta. Valtavirtatieteen salauskulttuuri toimii, niin että UFO-videot poistetaan. Sodankylän geofysiikan observatorio sivulla on ainakin Aurora video kuvake. Lähde: https://www.sgo.fi/index_f.php
  Katso sivun oikea alakulma Aurora video kuvake ja sen alapuolella lukee: No video with supported format and MME type found. Tuettua muotoa ja MME-tyyppiä olevaa videota ei löytynyt.

  Revontulia kuvaavia kamera-asemia Suomessa.
  Lähde: https://aurorasnow.fmi.fi/public_service/suomi/asc_asemat_kartalla.html
  Kevo, Kilpisjärvi, Muonio, Sodankylä Nyrölä ja Helsinki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.