UFO-havainto Tennesseestä

Openminds raportoi, että Jasperissa asuva UFO-silminnäkijä näki suuren nelikulmaisen UFOn leijailemassa asuntonsa lähellä. Raportti on jätetty MUFONin tietokantaan tapausnumerolla 74637.

Silminnäkijä oli kotonaan makuuhuoneessa kun hänellä oli omituinen tarve mennä ulos noin puoli seitsemän aikaan illalla lokakuun 30. päivänä 2015.

”Joten hyppäsin ylös ja juoksin ulos niin nopeasti kuin pystyin”, silminnäkijä kertoo. ”Ja katsoin suoraa ylös ja siinä se oli, giganttinen musta nelikulmio jolla oli punaiset valot pyramidin muodossa ja yksi valo osoitti sitä itseään aluksen reunassa”.

Silminnäkijä yllättyi siitä kuinka suuri alus oli.

”Se oli niin iso että kerrostalo jossa asun ei ollut niin suuri”.

Esine liikkui hitaasti.

”Katsoin sen liikkuvan ohi hitaasti. Ja tarkoitan hitaasti, se leijui melkein paikallaan 10 minuuttia kunnes se meni niin kauas etten nähnyt sitä enää. Olen ollut armeijan lentokoneiden ympärillä koko elämäni ja elän lentotukikohdan lähellä, olen nähnyt noin kaikki ihmisen lentävät laitteet. En ole koskaan nähnyt mitään mikä olisi ollut noin iso.”

Silminnäkijä ei ole varma siitä mitä hän näki.

”En ole varma oliko se UFO, mutta se oli suurin, hitain ja hiljaisin esine minkä olen koskaan nähnyt taivaalla. Haluaisin tietää miksi tunsin niin vahvasti kuin tein, ja miksi se ei pitänyt ääntä. Tunne sen läsnäolosta oli iin vahva että käytännössä juoksin niin nopeasti kuin pystyin ulos ja sitten se meni pois, aivan kuin pilvenpiirtäjä joka lentää”.

Tennesseen MUFON tutkii tapausta. Tapaus on jätetty helmikuun 23. päivä 2016. Kuvia tai videoita ei jätetty.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.