UFO ilmaantuu ja katoaa Meksikon tulivuorella

Date of sighting: 3-25-2021
Location of sighting: Volcano Popocetepetl, Mexico
Source: Volcano live cam

 

Noniin, tässä on suora nauhoite livelähetyksestä. Tämä omituinen kappale ilmaantui tyhjästä ja sitten katosi yhtä nopeasti. Selvästi sen on suuri, erittäin suuri. Se ei ole meteori, sen jättämä jälki on aivan väärä ja sen nopeus on liian hidas. Lisäksi se ei putoa alaspäin! Jos se olisi lentokone, se ei yhtäkkiä ilmestyisi ja katoaisi niin nopeeasti.

Sen mitä uskon tapahtuneen on, että tämä UFO yhtäkkiä teleporttasi pois avaruusolentojen tukikohdasta tulivuoren alla ja materialisoitui tulivuoren yläpuolelle ja alkoi liikkua. Kuitenkin UFO avaa portin (madonreikä) ja siirtyy siihen ja poistuu nopeasti. Hienoa että se tallentui videolle.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

2 vastausta artikkeliin ”UFO ilmaantuu ja katoaa Meksikon tulivuorella”

  1. Taitaa kuljettaa ihmisparkojen sieluja helvetistä johonkin toiseen kuumaan paikkaan,kun siellä alkaa olemaan liian täyttä!

  2. Tuohon havaintoon voisi löytyä aivan luonnollinen selitys, mutta voin olla väärässäkin.

    Iridium-satelliittien havainnointi

    Iridium-satelliittien erityispiirre on se, että niiden peilimäiset antennit heijastavat sopivaan asentoon osuessaan kirkkaan valokiilan maan pinnalle, joka voidaan paljain silmin havaita kirkkaana, noin 10 sekunnin mittaisena välähdyksenä. Välähdysten ennustamiseen on tehty useita sekä World Wide Webissä että ilman verkkoyhteyttä toimivia ohjelmistoja.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Iridium_(yritys)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.