UFO ilotulitusten keskellä Ohiossa

Havaintopäivämäärä: heinäkuun 4. 2020
Havaintopaikka: Parma, Ohio, USA
Lähde: MUFON

Tässä on UFO, joka tarkkailee paikallisia ilotulituksia Parmassa, Ohiossa. Se ilmaantui ja sitten katosi ja tuli takaisin uuteen paikkaan. Jotkut silminnäkijöistä luulivat sitä lentokoneeksi, kuitenkaan lentokoneet ievät lentäisi näin matalalla, että ilotulitukset voisivat niihin osua. Joten tämä on jotain muuta.

Lisäksi lentokoneilla olisi valot päällä jos ne aikoisivat laskeutua. Tämän valot menivät pois päältä joksikin aikaa. Erittäin hieno havainto, ja näyttöä siitä että avaruusolennot tarkkailevat ihmisaktiviteettia läheltä.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:
Olin ystävällä odottamassa ilotulituksien alkua kymmeneltä illalla. Kello 21:59 tämä hehkuvan punainen orbi ilmaantui puiden latvojen ylle idässä ja sitten katosi. Se tuli takaisin (tai jokin toinen samanlainen tuli) lännessä, sitten se myös katosi. Se ilmaantui jälleen uudelleen idässä ja sitten katosi taas. Poikaystäväni, 13-vuotias tytärpuoleni ja ystäväni sisko näkivät sen kaikki. Ystäväni sisko on skeptikko, joten hän jatkuvasti sanoi että kyseessä on lentokone. Kuulet minun sanovan ”ei!” videolla, koska selvästikään se ei ole teknologiaa jota meillä on.

 

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.