UFO ja pieni avaruusolento kansallispuistossa

Silminnäkijän raportti: Me olimme ensimmäisen 15 tai 20 minuuttia ajamassa kohti Joshusa Tree National Parkia kun meille tuli yhtäkkiä tarve pysähtyä.

Aloin kuvata maastoa ja käänsin kameraa oikealle ja pysähdyin. Juuri ennenkuin aloin kääntää kameraa vasemmalle, kun katsoo maahan puun eteen, siinä edustalla näkyy pölypallo tulevan etualalle ennenkuin pieni esine lähtee lentoon ylös ja oikealle.

Esine näyttää projisoituvan yhtäkkiä oikealle ja ylös, kiertäen myötäpäivään, sen kulmat valaistuen. Kun esine pääsee puiden kohdalle se muuttaa muotoaan ja näyttää enemmänkin sylinteriltä.

Silminnäkijä etsi laajalti lintuja jotka voivat lähteä liikkeelle ”niin nopeasti” paikaltaan, eikä hän kyennyt sellaista löytämään.

Jopa muuttohaukat, linnut jotka voivat lentää yli 240 kilometrin tuntivauhdilla, pääsevät sellaisiin nopeuksiin vain sukeltamalla ilmasta. Kun katsoo linnun lähtevän lentämään, näkee sen heiluttavan siipiään ilmaa vastaan, ja se on yleensä paljon hitaampi kuin mitä tämä esine on. Joten se ei todellakaan ole lintu.

Silminnäkijä joka filmasi havainnon vuonna 2011 on erittäin kiinnostunut tietämään mikä esine mahtoi olla, joten hän päätti editoida videota jotta pieni esine näkyisi paremmin videon alussa.

Jos katsot lähempää videon hidasta ostiota, se näyttää siltä kuin pieni olento seisoisi pienen luotaimen edessä, joka tietystikään ei tarkoita sitä että kyseessä olisi pienen avaruusolennon ohjastama alus, mutta ottaen huomioon sen seikan että esine voi lähteä liikkeelle ”niin nopeasti” paikaltaan ja kadota sekunnin murto-osassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.