UFO-laivue liikkuu poispäin kuusta

Viime viikon superkuu-tapaus on jälleen nostanut esiin kysymyksen älykkäiden avaruusolentojen olemassaolosta.

Avaruusolentotutkijat ovat alkaneet uskoa että älykästä elämää asuu kuussamme, samalla kun skeptikot väittävät että kyseessä ei ole muuta kuin pelkkä illuusio joka on piinannut katselijoita.

Sekaannus alkoi kun Geri Vigil latasi videon Youtubeen, joka on otsikoitu ”Suuri ryhmä UFOja lähtee kuusta”.

Videolla näkyy useita muodottomia esineitä jotka liikkuvat poispäin kuun pinnalta vasemmasta alakulmasta. Mutta möykkyjä seuraa myös alueella esiintyvä kimallus.

Tämä on johtanut erilaisiin väitteisiin, erityisesti niiden taholta jotka pelkäävät avaruusolentojen olemassaoloa. He uskovat että avaruusolennot ovat pakanneet kimpsunsa ja ovat matkalla kohti maapalloa.

Entinen hakkeri Gary McKinnon, joka tykkäsi peukaloida NASAn servereitä, sen teknologisia tietoja sekä USA:n armeijaa, on myös vakuuttunut siitä että kyseessä on hämäys ja optinen illuusio.

Hän kirjoittaa: ”On olemassa paljon kuvamateriaalia esineistä jotka lähtevät kuusta, ja mitä enemmän ihmisillä on käytössään teleskooppeja, sitä enemmän tällaisia havaitaan.”

Toinen havaitsija oli sitä mieltä, että avaruusolennot haluavat tulla maapallolle pystyttämään Uuden Maailmanjärjestyksen, vaikka vuoden 2016 Donald Trumpin voiton jälkeen he ovat menettäneet toivonsa ja kaivautuneet takaisin koloihinsa.

Eräs lisäsi: ”Se on jonkinlainen heijastus, mutta ei todellakaan mitään kuusta lähteviä UFOja. Uskomaton video kuitenkin!”

UFO-bloggaaja Scott Waringin mukaan jos tarkastellaan läheltä, voi nähdä UFO-laivueen kiertävän kuuta. Ja tämä kiertää siellä suojelemassa kuuta ihmisten lähestymiseltä.

”Monet Apollo-astronautit ovat sanoneet että he ovat nähneet UFOja kuussa ja sitä lähellä, joten ehkä nämä esineet suojelevat kuuta tulevilta Apollo-tehtäviltä ja ihmisten tulolta kuuhun.”

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.