UFO matkalla Amsterdamista

Havaintopäivämäärä: syyskuun 14, 2018

Havaintopaikka: matkalla Argentiinan ja Amsterdamin välillä

Tämä UFO on pilven muotoinen, mutta sillä on tumma reunus, jota pilvillä ei ole. Avaruusolennot ylpeilevät sillä, että ne ovat ihmisiä edistyneempiä, eivätkä ihmiset edistä asiaa sanomalla, että kaikki on pelkkää mielikuvituksen tuotetta… tai että se on pelkkä pilvi. Tämä lautanen on kaunis UFO.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Asuin ja tein töitä Argentiinassa 6 vuoden ajan. Syyskuun 12. päivä 2018 vaimoni ja minä lähdimme lennolle Argentiinasta Hollantiin. Pääteasemamme oli Fujian Xiamen Gaoqi International Airport. Lyhyen Amsterdamin vierailun aikana vaihdoimme lennolle Dutch Airlines  KL883, koneena oli Boeing 787-9. En tiedä miten monta tuntia lensimme, muutaman uinahduksen ja heräämisen jälkeen katselin kännykkää kello 09:31. Minun piti lentää Kiinaan.

Kännykkä oli lentomoodissa. En päässyt nettiin, minulla ei ollut wifiä, minulla oli tylsää. Katselin ikkunasta, yhtäkkiä näin omituisen tumman pilven. Kyllä, se oli tumma pilvi, ei musta. Otin puhelimen ja kuvasin sitä. Pilvet olivat normaalisti valkoisia, miten tämä oli tumma? Kaikki katselivat tätä pilveä. Ennustin jo, että tämä matka ei tulisi olemaan normaali. Pyysin vaimoani vieressä katsomaan ulos. Hän sanoi kylmästi, että tämä on normaalia. Pilvet ovat tuollaisia. En voi sanoa muuta kuin että naiset ovat naisia. Jatkoin ikkunasta katselua ja yritin löytää jotain. Katselin sitä 10 minuutin ajan enkä löytänyt mitään, joten palasin puhelimeni pariin. Melkein tunnin ajan päästä yhtäkkiä tunsin jotain omituista ja katsoin ulos. Siellä oli lautasen näköinen UFO kaukaisuudessa.

Aluksi se näytti sikarimaiselta, ja otin puhelimeni esiin ja hermoilin. Innostuneena minua pelotti että tämä ”ensikontakti” jäisi välistä. Otin puhelimen ja aloin kuvata. Hopeanharmaiden levyjen välissä näyttää olevan kaksi päällekkäistä kerrosta, en tiedä mitä ne tekevät. En tiedä näkikö tätä kukaan, en tiedä näkikö edes kapteenit. Minua innostutti sanoa vaimolleni, katso tätä UFOa, hän edelleen sanoi että eikö se ole pilvi vaikka miten innokas olisit, se on sinun hallusinaatiosi. Olin sanaton ja latasin tämän videon syyskuun 14. päivä 2018.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.