UFO nähty lentokoneesta Kaliforniassa

Havaintopäivämäärä: 11.3.2023
Havaintopaikka: Stratford, Kalifornia, USA
Lähde: MUFON

Silminnäkijä liitti mukaan valokuvadataa, joka ei ole postattu tähän, jonka mukaan lentokone oli suoraan Stratfordin yläpuolella Kaliforniassa. Kalifornia tunnetaan UFO-havainnoistaan, joten tämä ei ole yllättävä. UFO on tictac johtuen sen omituisesta valkoisesta väristä ja muodosta. Aluksi luulin sen olevan lentokone, joten zoomasin ja kuten videolla näkyy, sillä ei ole siipiä, ei pakokaasuvanaa, ei valoja, ei ikkunoita tai peräsintä. Tämä ei ole ihmisten rakentama alus. Se on aito avaruusolentojen UFO. Huomasitko, että sen nopeus sopii lentokoneen nopeuteen? Avaruusolennot tietävät miten leikkiä kanssamme jäämättä kiinni.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Lauantaina maaliskuun 11. päivä 2023 lensin Keski-Kalifornian yllä Southwest Airlinesin lennolla 2463 Sacramentosta (SMF) San Diegoon (SAN). Istuin ikkunapaikalla, keskellä konetta vasemmalla puolella, siiven takana. Arviolta puolimatkassa lentoa katselin ikkunasta ja näin tictac-UFOn etäällä matkaamassa kohtisuorassa lentosuuntaamme nähden. Se oli valkoinen sylinterialus, jolla ei ollut siipiä, ikkunoita, merkintöjä tai mitään erotettavia ulkoisia tunnistetia. Se oli sileä valkoinen sylinteri, jolla ei näkynyt mitään voimanlähdettä tai pakokaasua.

Tictac oli muutaman kilometrin päässä meistä. Se kulki tasaista reittiä. Siinä ei ollut mitään ihmeellistä — se ei liikkunut nopeasti, tai leijaillut, se vain liikkui tasaisella nopeudella ja katosi pilviin. Se oli muutaman asteen omaa konettamme ylempänä samanlaisella korkeudella.  Se oli oman koneemme suunnasta luoteeseen päin (kone oli matkalla etelään). Näin tictacin sivuosan ja se matkasi omaan suuntaamme nähden kohtsuorassa. Kuvasin sitä puhelimellani videolle noin 18 sekunnin ajan ennen sen katoamista pilveen. Olen lisännyt mukaan videon ja joitain kuvia. Videon mukaan se kuvattiin maaliskuun 11. kello 17:57:53 (GMT-08:00).

Käytin Flight Awarea ja konvertoin aikavyöhykkeen ajaksi maaliskuun 12. päivä 01:58 UTC. Sen mukaan kone olisi ollut lähellä Selmaa Fresnon piirikunnassa. Muita koneita ei näkynyt lähellä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.