UFO NASAn avaruuskävelyvideolla

NASAn hetki sitten julkaisemassa avaruuskävelyvideossa näkyvä UFO on herättänyt hämmennystä ei ainoastaan UFO-piireissä, vaan saanut myös maailman median huomion. 7. lokakuuta julkaistu video ei ole saanut virallista kommenttia amerikkalaiselta avaruusjärjestöltä.

Tämä viisiminuuttinen video näyttää parhaat palat siitä mikä oikeasti oli kuuden tunnin pituinen avaruuskävely kansainvälisellä avaruusasemalla, joka on noin 418 kilometrin korkeudessa maapallon kiertoradalla.

Avaruuskävelyn aikana, joka jo itsessään on varsin vaikuttava näky, lentoinsinöörit Reid Wiseman, amerikkalainen astronautti ja Alexander Gerst — saksalainen ESA:n astronautti — suorittivat rutiininomaisia korjauksia ja huoltoja avaruusasemaan joka on kiertänyt maapalloa jo vuodesta 1998. Wiseman ja Gerst siirsivät rikkoutuneen lämpöpumpun ja asensivat varavoimanlähteen aseman robottikäteen.

Mutta mikään tuosta ei ollut se mikä herätti huomion NASAn videolla. Kyseessä on noin minuutin ja 50 sekunnin pituinen video jossa näkyy UFO noin viiden sekunnin ajan.

Lyhyempi versio videosta on nähtävissä tämän linkin takaa, brittiläisen Daily Mirror -lehden sivuilla.

Mikä on tämä mystinen esine? Termin varsinaisessa merkityksessä se on UFO koska se on edelleen tunnistamaton ja kiistämättä se lentää. Mikä tahansa se onkin, NASA ei ole kommentoinut asiaa mitenkään. Menneinä aikoina avaruusjärjestö kiistänyt samankaltaiset ilmiöt jotka esiintyvät videolähetyksissä.

Tämä ei näytä kiveltä sinä ohikiitävänä hetkenä joka videolla näkyy. Mutta ulkonäkö saattaa pettää.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.