UFO Rendleshamissa

George Taylor filmasi sunnuntaina 26. tammikuuta nämä valot jotka saattavat olla UFO Rendleshamin metsän yllä. Videolla on sotilashelikopteri joko jahtaa tai yrittää päästä UFOn lähelle.

Kuuluisa Rendleshamin metsän tapaus on edelleen mysteeri. Se on eräs kiehtovimmista UFO-tapauksista jolla on eräitä uskottavimpia todistajia. Tapaus sattui joulukuussa 1980 Britanniassa. Sotilashenkilökunta todisti UFOjen lentävän usean päivän ajan. Se kulminoitui kun UFO laskeutui sotilastukikohtaan ja eräs silminnäkijöistä pääsi koskettamaan alusta.

Me olemme kaikki joutuneet hyvin suunnitellun markkinointilkampanjan uhreiksi joten katsotaan mitä tämän kanssa tapahtuu, osoittautuuko tämä samanlaiseksi.

Postaajan kommentit:

Havaitsin kolme valopalloa eilisiltapäivänä (sunnuntaina 25.1.) kun kävelin Rendleshamin metsässä ja en kyennyt uskomaan silmiäni! Minulla oli omituinen tunne siitä ettei minun kuuluisi olla siellä.

Nopeasti tallensin puhelimellani sen ja latasin sen jotta mahdolliset muut silminnäkijät voisivat kertoa ovatko he nähneet samaa. Omituista! Tiedän että Rendleshamilla on pitkä UFO-havaintojen historia mutta en todellakaan uskonut sitä sillä en ole nähnyt mitään yhtä omituista sinä aikana kun olen asunut täällä. Vien koirat ulos kävelylle alueelle ja en ole koskaan nähnyt vastaavaa. Kenelläkään ideoita siitä mikä tämä voisi olla?

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.