UFO Stealth-hävittäjien takana Missourissa

Silminnäkijä kertoo:

Aina silloin tällöin armeijalla on ollut stealth-hävittäjiä lentämässä matalalla ja harjoittelemassa pommituksia. Koneita lentää suoraa kotini yli noin kerran kuukaudessa.

Tänä päivänä menin ulos ottamaan kuvia hävittäjästä jotta voisin julkaista ne sosiaalisessa mediassa. Olin ottanut monia kuvia tuona päivänä mutta viimeisessä satsissa otin kolme kuvaa lyhyellä ajallisella etäisyydellä toisistaan.

Kuvaushetki kesti noin kolme sekuntia. 1 sekunti per kuva, kuvat otettiin puhelimella.

Ylläoleva kuva on kuva 2.

Kuvassa 1 oli vain yksi hävittäjä.

Kuvassa 2 hävittäjän takana näkyy jotain. Se näytti pieneltä alukselta, noin kymmenesosan hävittäjän kokoiselta. Se oli väriltään musta ja siinä näytti olevan takaosassa valkoista valoa joka viittaisi pakokaasuun tai liekkeihin. Kuvassa 3 on jälleen vain yksi hävittäjä.

Toinen alus oli kadonnut. 30 sekuntia myöhemmin kun hävittäjä kääntyi länteen kuulin sen rikkovan äänivallin ja liikkuvan nopeammin kuin ääni.

Tätä ne eivät olleet tehneet harjoituslennoillaan ennen. Tämä oli ainoa kerta. Kolme päivää myöhemmin kaksi hävittäjää palasi ja teki noin 7 tai 8 matalalentoa. Kotini tuntui olevan niiden keskipiste jossa ne kääntyivät ja lensivät toiseen suuntaan. Jokaisella kerralla ne tulivat eri suunnista sinä päivänä. Ne eivät lentäneet tavallisessa harjoitusmuodostelmassa.

Tämä kuva näyttää tapahtumien kulun.

Olen havainnut erilaisia aluksia sen jälkeen neljä kertaa mutta joka kerralla ne ovat olleet niin kaukana että puhelimella ei ole saanut kuvaa. Yksi oli ohjuksenmuotoinen. Kokonaan valkea jolla oli pienet neliönmuotoiset siivet perässä. Yksi oli ohjuksen muotoinen. Eräs taas oli yksi valo yötaivaalla joka kohtasi toisen paikallaan olevan valon ja luulin sen olevan tähti, kunnes se lensi toiseen suuntaan ja kohtasi kolmannen joka teki saman tempun.

Eräs lensi suoraan kotini yli, kahdeksan juuri ja juuri näkyvissä olevaa harmaata valoa suorassa linjassa. Ne eivät lentäneet peräkkäin vaan vierekkäin rivissä suorassa linjassa. Toinen taas oli muodostelmassa joka näytti linnuilta mutta se lensi liian täydellisesti ollakseen lintujen muodostelma. Katsoin sitä kiikareilla ja näin pelkästään V:n muotoisia aluksia. Valkoisia, harmaita ja mustia väriltään. Minulla on jokainen tapahtuma tallennettu päiväkirjaan.

MUFONin tapaus 67994 – 11/7/2015.

Artikkelin julkaissut UFO Sighting Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.