UFO syöksyy pilvestä Perussa

Elokuussa 2016 amatöörivalokuvaaja Marcus jätti videolaitteistonsa ottamaan kuvia taivaasta tarkoituksenaan luoda time lapse -video.

Kun hän tarkasti videota välissä hän häkeltyi huomatessaan omituisen esineen joka näyttää tulevan esiin pilvimuodostelmasta.

Tuntuu siltä kuin esine olisi kivimuodostelman peittämä. On mahdollista, että esine on keinotekoisesti rakennettu ja avaruusolentojen alus, kuten Marsin Phobos, joka on keinotekoinen rakennelma.

Onko mahdollista, että maan ulkopuolinen äly käyttää tällaista teknologiaa aluksiensa verhoamiseen? Onko mahdollista, että mystinen ilmiö tulee paralleeliulottuvuudesta? Onko se hologrammi vai todistusaineistoa jonkinlaisesta teleportista?

Ilmiö on kuvattu La Libertadin alueella Perussa. Alueella on raportoitu monia muitakin havaintoja valkoisista esineistä jotka leijailevat taivaalla, kuvaaja sanoo.

Joka tapauksessa tämä ei ole huijaus tai tietokonegrafiikkaa. Se voi olla todiste tuntemattomista voimista joilla on meille tuntematonta teknologiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.