UFO tallentui kameralle Pohjois-Walesissa

Useat silminnäkijät ovat ilmeisesti nähneet saman UFOn Pohjois-Walesin Wrexhamissa elokuun 4. päivä 2014. Monet silminnäkijöistä ilmoittivat havainnoistaan sosiaalisessa mediassa. Eräs mies julkaisi videon Youtubessa, toiset taas postasivat Facebookkiin ja Twitteriin.

 

David Price julkaisi videon Youtubessa. Videon kuvauksessa hän sanoo kuvanneensa sen iPodilla ja siirtäneensä sen verkkoon tabletin kautta. Price kertoi Wrexham.com:lle: “katsoin kohti Bradleyta Gwersylltissa First Avenuella illalla noin kello 22:10. Valot olivat aika kaukana toisistaan, ääntä ei kuulunut. Ne lensivät hitaasti kohti kaupunkia… Ne välähtelivät tahdissa mutta eivät samaan aikaan, ei muita värejä, pelkästään punainen.”

Wrexham.com sanoi heidän kuulleen muilta silminnäkijöiltä tapauksesta. Eräs sanoi: ”aika selvästi pystyin sen näkemään, ei ollut häiriöitä ja se oli keskellä kaupunkia hiljaisena iltana.”

Toinen silminnäkijä kertoo: ”taivaalla vilkkui punaisia valoja, ne olivat etäällä toisistaan mutta ne liikkuivat todella hitaasti.” Stephen-niminen mies postasi Wrexham.comin Facebook-sivulle: “näkikö kukaan kahta punaista valoa lentämässä matalalla Wrexhamin yllä eilisiltana? Ei ollut lentokone, helikopteri ja ei todellakaan mikään lentävä lamppu.”

Witness' Facebook

Myöhemmin samana iltana silminnäkijä Deesidestä ilmeisestikin näki saman esineen. Hän tweettasi paikalliselle uutissivustolle Deeside.com:lle sanoen “@DeesideDotCom juuri näin jotain omituista lentävän deesiden yllä ilmeisesti erittäin iso lentokone tai 2 muodostelmassa vaihtoehtona punaiset vilkkuvat valot ???”

@DeesideDotCom just seen something strange fly over deeside either very very big plain or 2 in formation alternative red flashing lights ???

— Mikey Rowe (@Mikey_Rowe) August 4, 2014

Yhä useampi UFO-havainto ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa. Jokin aika sitten UFO-havainnot Torontossa aiheuttivat innostusta verkossa kun silminäkijät tweettasivat havainnoistaan.

Ehkäpä tällainen informaatiovaihto kykenee tarjoamaan lopulta enemmän tietoa mystisistä havaituista esineistä. Pohjois-Walesin tapauksessa kukaan ei ole vielä tarjonnut mahdollista selitystä.

 

Artikkelin julkaissut openminds.tv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.