UFO-törmäys Manitobassa? Kanadan armeija kiistää väitteet

UFO-törmäys Manitobassa? Kanadan armeija kiistää väitteetRaportit sosiaalisessa mediassa mahdollisesta UFO-havainnosta helmikuun 23. päivänä 2015 Jackheadissa eivät ole totta, sanoo Kanadan armeija, joka kertoi kirkkaan valon olevan sotaharjoituksen lentokone.

Huhu sai siivet kun Canadian Forcesin autoista julkaistiin valokuvia luaeella, ja ihmiset väittivät armeijan rajaavan aluetta sen takia että sinne oli törmännyt UFO.

Mutta kyseessä ei ollut ollenkaan UFO, sanoo everstiluutnantti Paul Davies, 38 territoriaalisen pataljoonan komentaja, joka on tekemisissä Arctic Response Company Groupin harjoituksessa Lake Winnipegissa tällä viikolla.

”Siellä ei ole avaruusolentoja, vain minun ystäväni ilmavoimista jotka ovat siellä auttamassa tämän harjoituksen kanssa”, Davies kertoi CBC Newsille.

”Vieressäni on ilmavoimien tuon osaston komentaja ja hän vakuuttaa ettei kyseessä ole UFO vaan hän itse”.

Davies sanoi sotaharjoituksen liittyvän lentokoneen törmäykseen ja törmäysalueen tutkimiseen arktisella alueella.

Ihmisten näkemä kirkas valo, hän selittää, tuli lentokoneesta joka nousee erittäin nopeasti.

”Kaukaa katsottuna se on varmasti näyttänyt nousseen suoraan ylöspäin, mutta se ei niin tehnyt”, hän sanoi. ”Se oli vain meidän temppuja.”

Armeijan harjoitus oli suunniteltu etukäteen, joten kyseessä ei näytä olevan jälkeen peitelty ”me suunniteltiin tää etukäteen”-selitys.

Artikkelin julkaissut cbc.ca.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.