UFO tuhoaa kemikaalivanan

Silminnäkijän raportti: Syyskuun 28. päivänä sain kuvattua uskomattoman UFOn. Katselin omituisen näköistä valoa taivaalla joka liikkui vaihtelevilla nopeuksilla taloni läheisyydessä auringonlaskun aikaan.

Minulle se oli jonkinsortin helikopteri tai drone. Mutta 5 tai 10 minuutin jälkeen aloin epäillä esineen olevan jotain muuta kuin ihmisen tekemä.

Se suoritti ihme liikkeitä, kiihdyttäen ja hidastaen satunnaisesti. Kun valo alkoi kiihdyttää kohti suurta kemikaalivanaa, otin kamerani ja koitin löytää sen etäältä.

Esine näytti ensin pysähtyvän kemikaalivanan eteen, sitten hitaasti tuhosi sen. Todellakin, vana näytti hitaasti ”kuluvan”. Olin yksinkertaisesti sanaton. En uskonut sitä mitä näin. Kemikaalivana näytti kirjaimellisesti tuhoutuvan.

En voi olla satavarma johtuiko se itse esineestä, mutta uskon esineen ja vanan välillä olevan jonkinlaisen linkin.

Niin suuri vana ei voi vain kadota ilman syytä. Ja vain pieni osio vanasta katoaa, juuri esineen ympäriltä.

Kun UFO on hyökännyt vanaa kohti, se liikkui taaksepäin ja katosi länteen, vastakkaiseen suuntaan omastani. Se katosi aika nopeasti.

Mikä tämä esine oli? Oliko se ihmisen tekemä laite jolla tuhotaan kemikaalivanoja? Oliko se ulkoavaruuden teknologiaa joka suojelee meitä? Minulla ei ole hajuakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.