UFO turvakamerakuvassa Boltonissa

Silminnäkijän kertomaa: Olimme lomalla kaukana kotoa kun havaitsimme UFOn kotimme turvakamerassa.

Huomasimme heti seuraavana aamuna että olimme saaneet tallennetuksi jotain omituista. Me emme löydä ketään tällä hetkellä joka olisi myös nähnyt sen, mutta olemme onnekkaita saadessamme jotain tällaista talteen.

Videolla näkyy nauhoituksen päivämäärä ja aika. Videolla näkyy valo naapurien talon päällä mutta kauempana valo ilmaantuu keskelle ruutua.

Valolla tuntuu olevan perässään häntä. Me luulimme katselevamme meteoria aluksi, mutta tajusimme että se on aika suuri ja se ei tule suoraan taivaalta, joten sen täytyisi olla todella lähellä maapalloa jos se olisi ollut meteori.

Lisäksi valo muuttaa suuntaan, se itseasiassa kääntyy ympäri ja tulee hieman lähemmäksi sen liikkuessa takaisin samaan suuntaan mistä se alunperin tuli.

Valo tulee kuvaan keskeltä ruutua ja liikkuu vasemmalle, sitten sen kääntyy ympäri ja katoaa hieman puun taakse mutta se on silti näkyvissä.

Kun se tulee takaisin se tuntuu olevan lähempänä ja liikkuu oikealle ja samaan suuntaan mistä se tulikin. Se tuntuu liikkuvan jonkin vesialueen yllä kylämme ulkopuolella.

MUFONin tapaus 79014.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.