UFO-tutkija suunnittelee avaruusolio-Woodstockia Malibuun

UFO-tutkijan mielestä avaruusolennot elävät salaisessa vedenalaisessa tukikohdassa Malibun rannikolla Kaliforniassa. Hänen mielestään nämä vierailijat pitävät maapallon musiikista, joten hän on järjestämässä konserttia voidakseen kommunikoida avaruusolentojen kanssa.

 

Michael C. Luckman, New York Center of Extraterrestrials Researchin johtaja, on erikoistunut julkkisten julkkisten UFO-havaintoihin ja kohtaamisiin. Hänen kirjansa Alien Rock: The Rock’n’Roll Extraterrestrial Connection on täynnä tämänkaltaisia tarinoita. Nyt Luckman kutsuu julkkikset paikalle ja ottamaan osaa hänen viimeisimpään tapahtumaansa.

Kuten Huffinton Post selittää, Fade To Black -internetradio-ohjelman juontaja Jimmy Chirch sanoo että eräs hänen kuuntelijoistaan otti häneen yhteyttä toukokuussa 2014 ja näytti hänelle valokuvaa josta näkyi omituinen vedenalainen rakennelma Malibun rannikolla. Jotkut sanovat tämän rakennelman olevan vedenalainen avaruusolentojen tukikohta. Luckman näkee alueen ”UFOihin uskovien Graalin Maljana”, ja hän haluaa tutkia sitä.

New York Postin juoruosasto Page Six  selittää, että ”avaruusolentojen asiamies, jonka liikekumppanit ovat auttaneet rahoittamaan muita Woodstock-festivaaleja, toivoo järjestävänsä UFO Woodstock -konsertin Malibussa saadakseen yhteyden ulkoavaruuden vieraisiin käyttäen merenalaisia kaiuttimia ja lasereita.” Page Sixin mukaan Luckman on kutsumassa Shirley MacLainen, Russell Crowen, ja William Shatnerin. Muusikoista kutsun saavat Mick Jagger, David Bowie, Sting, Ace Frehley, ja Yoko Ono.

Monet muusikot ovat raportoineet UFO-kokemuksistaan. Vuonna 2013 Open Mindsin  Spacing Out! -tiimi meni Vansien Warped-kiertueelle puhumaan muusikoiden kanssa UFOista ja avaruusolennoista. Monet haastatelluista muusikoista myönsivät kokeneensa henkilökohtaisesti UFOn.

Artikkelin julkaissut openminds.tv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.