UFOja Saturnuksen kuun lähistöllä

Iapetus on seitsemästoista Saturnuksen 33:sta tällä hetkellä  tunnetusta kuusta, ja se on kolmanneksi suurin. Se nimettiin Titanin, Uranuksen pojan ja Prometeuksen ja Atlaksen isän (jälkimmäiset ovat ”ihmiskunnan kantaisiä”), mukaan. Kreikkalaisessa tarustossa Iapetus oli myös esi-isä.

Iapetus on omituinen kuu jolla on luotisuora 12 mailin korkuinen ja 12 mailia leveä ”valli” joka leikkaa tasan tarkkaan pallonpuoliskon 800 mailin pituudelta. Iapetuksen pinnalla on selkeästi tuhansien neliömetrien edestä suorakulmaisia raunioita, joilla ei enää ole kattoa vaan pelkät seinät, ja epäluonnollisia torninkaltaisia rakenteita, jotka nousevat yli mailin korkeudelle ympäröivästä maastosta. Nämä viittaavat siihen että Iapetus voisi olla tekokuu.

Donald Goldsmith ja Tobias Owen kirjoittivat Iapetuksesta kirjassaan  ‘The Search for Life in the Universe’ (1980):

Tämä epätavallinen kuu on ainoa kappale aurinkokunnassamme jota voimme vakavasti pitää avaruusolentojen pesäpaikkana, luonnollinen kappale jota on tarkoituksella kehittynyt sivilisaatio muokannut huomiotaherättäväksi.

Ylläoleva lainaus esiintyy Richard C. Hoaglandin Iapetus-analyysissa. Loput voi lukea osoitteessa http://www.enterprisemission.com/moon1.htm

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.