Ufouskovaiset sanovat NASAn tether-kuvien todistavan alieneiden olemassaolon

UFO-maailmassa asioista perillä olevat puhuvat paljon tunnetusta ”tether-tapauksesta”.

Tapaus sattui helmikuun 25. päivänä 1996 avaruussukkula Columbian STS-75 -tehtävän aikana jonka suoritti yksi neljästä avaruussukkulasta.

NASAn lausunnon mukaan tehtävään kuului NASAn ja Italian Tethered Satellite Systemin yhteislento jonka oli määrä tutkia uusia voimanlähteitä avaruusaluksille ja löytää uusia tutkimuskeinoja maan ylemmän ilmakehän tutkimiseen.

 

avaruusolio, avaruusolento, ufo, juhan af grann, eksopolitiikka, avaruus, fysiikka, ufohavainto, ufo havainto

Helmikuun 25. päivänä, joka oli neljäs päivä yhteensä 15 päivää kestävästä tehtävästä, miehistö alkoi ottaa satelliittia käyttöön. Satelliittiin kuului 12 mailia pitkä ”tether” (suom. lieka), kaapeli joka johti sähköä.

”Maailma katseli kun satelliitti pehmeästi ja sujuvasti nousi Columbian lastiruumasta, jossa sen alustana toimi vajaa 12 metrin kokoinen hilarakenne josta satelliitti työnnettiin puomilla. Miehistö varovasti jatkoi satelliitin kelaamista liean päässä”, NASA sanoi neljännen päivän tiedotteessaan.

Mutta asiat menivät päin prinkkalaa. Noin puoli kahdeksan aikaan illalla lieka meni poikki ja satelliitti lipui kauas pois.

Videopätkö satelliitin lipumisesta sen ollessa kiinni 12 mailia pitkään liekaan saa edelleenkin ihmiset kommentoimaan Youtubessa.

Aiemmin tässä kuussa Stargazer Nation julkaisi ehostettua NASAn kuvamateriaalia josta näkyy liekaa lähestyvä UFO. Videolla lieka näyttää kepiltä jota ympäröi kirkkaatp isteet ja muutama suurempi vaalea ympyrä joissa on reikä keskellä.

Tapauksen aikaan astronautti Franklin Chang-Diaz selitti liean lähellä olevien esineiden olevan ”jotain romua jota meiltä lentää.” Hänen mukaansa aurinko vain valaisi romun.

Myöhemmin Histroy Channelin John Tindall huomautti että kameran linssiä käytettiin pyöreän peilin kanssa jossa oli reikä keskellä, joka jätti artifakteja kuviin.

Koska kameran kuvat olivat altistuneet pitkään kirkkaalle valolle, esineet näyttävät kirkkaammilta kuin mitä ne todellisuudessa olivat, joka tuottaa illuusion siitä että ne olivat liean takana sen etupuolen sijaan, Tindall sanoi.

Jokaisen päivän tiivistelmissä NASAn verkkoarkistot eivät mainitse UFOja tai mitään omituisia havaintoja.

Neljäntenä päivänä liean mennessä poikki puoli kahdeksan aikaan illalla arkistot kertovat suoraan liean menneen poikki ja että sukkula tai kukaan astronauteista ei kärsinyt vahinkoja.

”Tehtävän valvomo pyysi astronautteja tallentamaan satelliitin käyttöönoton ja katkenneen liean lennonjälkeistä analyysia varten.”, 4. päivän tiivistelmät kertovat.

Jos sukkulan ikkunan ulkopuolella oli ollut anomalioita, ne jäivät pois tiivistelmistä, joilla oli fysiikankirjan tasoinen laatu.

”Kun lieka oli asetettu takaisin ja puomi saatu paikoilleen, miehistön jäsenet siirtyivät matalaan painovoimaan liittyviin tiedetehtäviin”, 5. päivän tiivistelmä kertoo. ”USMP-kokeet tutkivat eri materiaalitieteen osa-alueita.”

Stargazer Nationin sanoin: ”jotkut asiat on uskottava jotta ne näkee”.

(Lähde : chron.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.