Uri Geller väittää: John Lennon tapasi avaruusolentoja

Omituiset hyönteisenkaltaiset olennot tapasivat John Lennonin hänen asunnossaan — ja jättivät ihmeellisen, metallisen munan.

Muna ei silti ole kuoriutunut.

Ainakaan sen perusteella mitä Uri Geller itse on sanonut.

Geller väittää että rokkitähti sanoi hänelle ’hyönteisenkaltaisten’ avaruusolentojen vierailleen hänen luonaan — ja vannoi ettei ollut ottanut LSD:tä sinä iltana. Geller kertoo Lennonin sanoneen: ”En uneksinut enkä ollut tripillä. Nämä olennot olivat kuin ihmisiä mutta ne eivät olleet ihmisiä, minun asunnossani.”

”Ne eivät halunneet nimikirjoitustani. Ne olivat, kuin, pikkuisia. Hyönteisenkaltaisia. Isot hyönteissilmät ja pikkuiset hyönteisen suut ja ne sirkuttivat kuin torakat.”

Geller väittää että Yoko Ono ei suostunut uskomaan Lennonia — mutta että olennot kontrolloivat häntä telepaattisesti, ja jättivät omituisen metallimunan.

Lennon sanoi: ”Olen kantanut sitä mukanani siitä asti, haluten kysyä joltain samaa kysymystä. Sinulla on se. Ehkä sinä tiedät jotain.”

Geller omistaa munan edelleen.

Nigel Watson, UFO Investigation Manualin kirjoittaja, sanoo: ”Meillä on vain Gellerin sana tästä munasta, ja jopa May Pang joka oli yksi Lennonin läheisimpiä tuttuja tuolloin on skeptinen tarinan suhteen.”

Lennon on myös nähnyt UFOn, vuonna 1974 New Yorkissa.

Lennon otti UFO-tapauksen mukaan taiteeseensa albumillaan ’Walls and Bridges’. Oikeaan alareunaan levyn takakanteen on kirjoitettu “On 23 August 1974, I saw a UFO J.L.”

Lennon mainitsee UFO-havainnon myös kahdella levyllään.

‘Double Fantasy’-albumilla:
Kappale – Nobody Told Me

“There’s UFO’s over New York, and I ain’t too surprised,
Nobody told me there’d be days like these,
Strange days indeed.”

Ja Lennonin ‘Mind Games’-albumilla:
Kappale – Out of the Blue

Tässä radiohaastattelussa Lennon kuvaa kokemustaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.