Useita valoja Kaliforniassa

Havaintopäivämäärä: helmikuu 7, 2021

Havaintopaikka: Niguel, Kalifornia, USA

Lähde: MUFON 113681

Olen huomannut tämän videon kommenteissa muutamia, jotka sanovat että nämä ovat armeijan valoraketteja, mutta ne eivät tunnu tippuvan alas tai liikkuvan. Usein UFOt näkyvät vain yhdestä paikasta ja ne ovat paikallaan kunnes ne lähtevät kiitämään pois. UFOt armeijan tukikohtien lähellä eivät ole niin epätavallisia kuin voisi luulla. Avaruusolennot haluavat muistuttaa armeijaa heidän omasta teknologiastaan pitääkseen ihmiset kurissa.

Esimerkiksi vuonna 1980 Rendlesham Forestin tapauksessa monet sotilaat katselivat ja kuvasivat hehkuvan UFOn, joka kiisi tukikohdan laitamilta. Avaruusolennot haluavat tulla nähdyiksi, erityisesti armeijalle. Ja havainto Kalifornian Niguelissa on lähellä useaa armeijan tukikohtaa. Tämä on vain yksi tapaus kymmenistä. Mielestäni nämä ovat UFOja, ja ne kertovat armeijalle suoraan ”älkää edes yrittäkö sekoilla, tai muuten”. Varoitus siitä, että pitää aseensa kurissa ja käyttämättä, estää tulevia konflikteja ja sotia.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo: Kuusi tai seitsemän valoa näkyi tasaisesti, ei vilkkunut, ja ne näyttivät olevan veden yllä Dana Pointissa. Olin kaukana, mutta valot olivat erittäin epätavallisia. Alueella on armeijan koealueita / tukikohtia, mutta tämä silti näytti nololta, en tiedä minkälainen harjoitus näyttäisi tältä…

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.