Uskomattomat sukellusveneestä otetut UFO-valokuvat

Nämä mustavalkokuvat uskotaan otetun USS Trepang SSN 674 -sukellusveneeltä kun se matkasi Islannin ja Norjan Jan Mayenin saarten välillä vuonna 1971. Onko tässä todistusaineistoa salaisesta USA:n hallituksen tai avaruusolentojen aluksesta?

Alex Mistretta, paranormaalien ilmiöiden tutkija sekä kirjailija, tutki kuvia kun ne ensimmäisenä julkaistiin ranskalaisessa paranormaaleihin ilmiöihin keskittyneessä Top Secret -lehdessä, kertoo Black Vault.

Anonyymit lähteet kertovat seuraavaa:

1.Valokuvat otettiin USA:n laivaston sukellusveneestä.

2. Sijainti oli Islannin ja Jan Mayenin saarten välissä Atlantin valtamerellä. Jan Mayenin saaret kuuluvat Norjalle, ja siellä sijaitsee ainoastaan Norjan meteorologinen instituutti sekä Norjan armeijan tukikohta.

3. Kuvat otettiin maaliskuussa 1971.

4. Sukellusvene oli USS Trepang (SSN 674) ja aluksen amiraalina toimi Dean Reynolds Sackett. Selvästikin seuraava askel olisi paikallistaa amiraali Dean Reynolds, mikäli hän edes on olemassa.

5. Sukellusvene kohtasi esineen ”vahingossa” kun he liikkuivat alueella rutiininomaisella tiedustelu- sekä tiedematkalla. Upseeri John Klika oli se joka alunperin havaitsi esineen periskoopilla.

John Greenewald, Jr.Black Vaultista on tarkistanut kaikki kohdat jotka alkuperäinen lähde on väittänyt, ja vaikka tutkimukset ovat edelleen käynnissä, hän on iloinen siitä että monet faktata ovat osoittautuneet tosiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli kyseessä on huijaus, kuka sen onkaan tehnyt on todellakin tehnyt taustatutkimusta.

Kaikki alkuperäiset kuvat sekä lisätietoa keissistä on saatavilla Black Vaultista.

Allaolevalla videolla näkyy valokuvia Napapiirin UFOista jotka on otettu sukellusveneestä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Yksi vastaus artikkeliin ”Uskomattomat sukellusveneestä otetut UFO-valokuvat”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.