Valkoinen pylväs Varsovan yllä

Havaintopäivämäärä: elokuun 1. 2020 Havaintopaikka: Varsova, Puola Lähde: https://www.facebook.com/UFOALARM/

Tämä raportti on peräisin Facebookista. Valkoinen pilarin muotoinen UFO nähtiin taivaalla Varsovan yllä Puolassa. Päivällä havaittu kappale näkyy hyvin, mutta se on valinnut valkean ulkomuodon sopeutuakseen viereisiin pilviin. Tämä omituisen muotoine UFO on pitkä, paksumpi alapäästä, ohut yläpäästä, ja sillä on yksi yksittäinen raajamainen uloke. Tämä on todellakin UFO, joka tarkkailee Puolaa… mahdollisesti aikeinaan selvittää miten puolalaiset pärjäävät koronaviruksen kanssa, sekä Puolan aggressiivisen naapurin Venäjän kanssa.

Olen kuullut sellaisista UFOista ennenkin, mutta tämä tuli astronautin raportista kauan sitten, kerron nyt siitä.

Kesäkuussa 1965 majuri James McDivitt näki, kuvasi ja valokuvasi kappaleen, joka lähestyi Gemini IV -kapselia (3.6. – 7.6. 1965), jossa he olivat kiertämässä Maapalloa, ylittäen Hawaiin. UFOlla oli pitkulainen uloke, joka törrötti siitä ulospäin. Majuri James McDivitt toisti tämän useaan kertaan:

”Lensin Ed Whiten kanssa. Hän nukkui tuolloin joten minulla ei ole ketään vahvistamaan tätä tarinaa. Me ajelehdimme avaruudessa ohjausmoottorien ollessa sammutettuina ja kaikki instrumentit pois päältä, kun yhtäkkiä kappale ilmaantui ikkunaan. Se oli aivan tietyn muotoinen — sylinterimäinen kappale — se oli valkoinen, sillä oli pitkä uloke joka törrötti sen laidasta. En tiedä oliko se pieni kappale lähellä vai suuri kappale kaukana. Ei ollut mitään vertailukohtaa. En tiedä miten iso se oli. Meillä oli kaksi kameraa, jotka vain kelluivat aluksessa, joten nappasin yhden ja otin kuvan ja otin kuvan myös toisella.

Sitten laitoin moottorit päälle, koska pelkäsin että me törmäisimme siihen. Silloin kun me leijailimme — koska en tarkistanut, minulla ei ollut hajuakaan siitä mihin suuntaan olimme menossa — mutta meidän ajelehtiessamme kauemmas aurinko paistoi aluksen ikkunaan. Tuulilasi oli likainen — aivan kuin autossa, sen läpi ei näe. Joten käynnistin ohjausmoottorit ja liikutin alusta niin, että ikkuna oli taas pimeydessä — kappale oli kadonnut. Soitin myöhemmin Maahan ja kerroin heille sen mitä oli tapahtunut ja he menivät ja tarkistivat numeronsa muusta avaruusromusta, jota lenteli ympäriinsä, mutta he eivät kyenneet identifioimaan sitä mikä se olisi voinut olla. NASAlle takaisin lähetetyn filmin kävi läpi pari NASAn filmiteknikkoa. Eräs heistä valitsi jotain minkä hän luuli olevan se mistä puhuttiin, ennen kuin minulla oli mahdollisuutta käydä sitä läpi. Kyse ei ollut siitä kuvasta — se oli kuva Auringon heijastuksesta ikkunasta.”

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.