Valoja arizonalaisen tukikohdan yllä

Havaintopaikka: 1.2.2023
Havaintopäivämäärä: Glendale, Arizona, USA

Silminnäkijä kuvasi laivueen hehkuvia UFOja Luken ilmatukikohdan yllä. UFOt hehkuivat voimakkaasti ja jokainen oli melkein saman kokoinen. UFOt usein tutkivat amerikkalaistukikohtia, niiden tiedetään jopa kytkevän ydinohjuksia pois päältä, mikä pakottaa armeijan poistamaan aseet kokonaan koska he eivät osaa enää niitä korjata (Ellsworth AFB, Etelä-Dakota).

Ellsworth oli minun oma tukikohtani ilmavoimille työskennellessä, ja se oli myös missä koin oman UFO-havaintoni, jossa 25 747-jumbojetin kokoista valopalloa lensi vuonna 1990, kun työskentelin B1 Lancer-pommittajien parissa. Ellsworthissa oli myös avaruusolentojen kanssakäymistä vartijoiden kanssa. Tämä havainto on kuitenkin Luken tukikohdassa, joten jätetään toiseen kertaan. Avaruusolennoilla on kiinnostus Yhdysvaltain armeijaa kohtaan, sekä ennustaa, että kontrolloida ja varoittaa maailman hallituksia Amerikan avaruusolentovoimista, joka on edelleen maailman ykkönen Maapallolla.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Se alkoi kolmella valolla, sitten hitaasti esiin tuli 5 muuta valoa, ja ne häipyivät samaan tapaan kuin tulivat esiinkin.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.