Valoja Phoenixissa, jälleen kerran

Havaintopäivämäärä: helmikuu 9, 2021
Havaintopaikka: Maricopa/Glendale, Arizona

Lähde: Jae Luna https://www.facebook.com/100002579884886/videos/3662229560539671/

Silminnäkijä Jae Luna sanoo, että Luken ilmatukikohdan hävittäjien ääni kuului niiden pörrätessä ympäriinsä. UFO näytti kuusisakaraiselta tähdeltä, kun sen näki omin silmin. Hän sanoi, että hän oli kirjaimellisesti toisella puolella katua Luken ilmatukikohdasta. Paikka on silloin Glendale, koska tukikohta sijaitsee siellä.

Ilmavoimien koneet sompailevat ympäriinsä vain tutkiessa alueella olevia tuntemattomia aluksia. Hävittäjiä ei lähetetä tutkimaan jos kyseessä on ilotulite tai valoraketti, kuumailmapallo tai edes Venus. Tämä on sataprosenttista näyttöä siitä, että ilmavoimat myös tiesivät näiden hehkuvien valojen taivaalla olevan tunnistamattomia aluksia!

Nämä eivät ole soihtuja, minä (Scott Waring) olen entinen ilmavoimien tylntekijä Ellsworthin strategisesta ilmatukikohdasta, 28. lennoston huoltolaivueesta, ja olen nähnyt valoraketteja ennen, mutta nämä nämä eivät ole sitä mitä näin.

Nämä valot näkyivät muutama ilta sitten Glendalessa, Arizonassa. Vain 15 kilometrin päässä Phoenixista, kuuluisasta Phoenixin valojen sijainnista, jotka tuhannet ihmiset näkivät. Otin kuvakaappauksen hehkuvista valoista ja ne eivät ole täydellisen pyöreitä, sen sijaan ne ovat kolmiomaisia muodoltaan. Lisäksi luulin niiden olevan mahdollisesti vuoria, mutta lisäsin valoa kuvakaappauksiin, siellä oli kukkula taustalla vasemmalla, mutta mitään takana tai edes niiden alla ei ollut. Joten nämä ovat kappaleita taivaalla. Ne eivät ole heijastuksia lampuista parkkipaikalla. Nämä ovat oikeita UFOja, samoja UFOja joita tuona iltana maaliskuun 13. päivä 1997 oli. Huikea havainto ja se ansaitsee tutkimukset, koska tarkan sijainnin löytäminen UFOlle paljastaisi samalla myös sen tukikohdan jonka yllä tämä alus oli.

Samanlaisia havaintoja on tehty Phoenixin alueella vuosia… joten alueella täytyy olla jotain maanpinnan alla.

Kiitos silminnäkijä Jae Lunalle ja hänen perheelleen tästä harvinaisesta kuvamateriaalista Glendalen yllä Arizonassa. Hänellä on vakaa käsi ja tarkka silmä.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Phoenixin valot 2.0! UFOja Arizonassa! Koin joitain UFOja tänään. Ne näyttivät matkaavan ulottuvuuksien välillä minun mielestäni. Mitä mieltä sinä olet?

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.