Valoja Wisconsinin taivaalla

Havaintopäivämäärä: 14. toukokuuta 2022
Havaintopaikka: Wisconsin, USA
Lähde: Sähköpostiraportti

Tämä pitkä hehkuva esine nähtiin lentämässä Wisconsinin yllä. Se osuu samaan aikaan SpaceX:n laukaisun kanssa. Kolme raporttia, kolme videota ja kolme eri kuvausta. Jos tämä on Starlink, silloin maailma on muuttumassa kuumottavaksi. Toukokuusta 2022 eteenpäin kiertoradalla on jo 2200 Starlink-satelliittia. Tämä kuulostaa äärimmäiseltä. Muistatko Skynetin Terminatorista? Mitä tapahtuu jos tekoäly saa satelliitit haltuunsa, samat satelliitit joita on käytetty auttamaan Ukrainaa sotimaan Venäjää vastaan? Se voisi olla lopun alkua.

Tai jos satelliitit ovat siellä Project Blue Beamia varten? Huippusalaisen projektin vuosi julkisuuteen kolme toimittajaa, jotka kaikki murhattiin pian vuodon jälkeen. Blue  Beamin on tarkoitus piirtää hologrammikuvia sinisistä lautasaluksista suurimpien kaupunkien ylle, jotta maat liittyisivät kaikki yhteen ja muodostaisivat yhden ainoan maan. Mitä Wisconsinin taivaalla onkaan, se on tulevaisuudessa kammottavampaa.

Scott C. Waring,  Taiwan

Ensimmäinen silminnäkijä Superiorin kaupungista sanoo: Me näimme pitkän kirkkaan valojuovan taivaalla, jonka me luulimme olevan komeetta, mutta kohteen tullessa tarkemmin näkyviin se vaikutti olevan pitkulainen, kirkas sikarinmuotoinen alus, joka matkasi varsin nopeasti taivaan halki. Esineellä vaikutti olevan monia ikkunoita ja siellä paloi sisällä valot. Sen ohittaessa meidät edestä, ”ikkunat” vaikuttivat ”sulkeutuvan” ja valojuovasta tuli kirkkaampi, aivan kuin se olisi pyörinyt. Kun se kirkastui, se näytti valaisevan tummaa lautasalusta. Esine jatkoi eteenpäin, täysin hiljaa. Valojuova näytti lyhenevän kun se kääntyi meistä poispäin, ennen kuin se yhtäkkiä katosi taivaalta kokonaan.

Toinen silminnäkijä @ Luck, Wisconsin sanoo: Näimme aviomiehen kanssa suuren sikarinmuotoisen aluksen Luckissa 22:05. Esine ei pitänyt mitään ääntä ja se jatkoi eteenpäin itään. Lopulta se kiisi ylös taivaalle ilman mitään ääntä. Se vaikutti mattapintaiselta ja valot näyttivät liikkuvan nopeasti sen pinnalla. Minä ja aviomieheni jäimme sanattomiksi.

Kolmas silminnäkijä Wisconsinin Fredricissä: Se näytti komeetalta, mutta monta kertaa kirkkaammalta kuin lentokone. Se kiisi korkealla taivaalla. Se vaikutti pitkulaiselta, aluksi se näytti valonsäteeltä.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.