Valopallo leijailee Alaskan yllä

Alaskalainen todistaja Eagle Riveristä raportoi nähneensä ”valopallo”-UFOn joka näytti liikkuvan älykkäästi, leijailevan ja korjailevan liikkeitään MUFONin tapausnumero 60040 mukaan.

Silminnäkijä oli kävelemässä kotiin ystävänsä luota yhden aikaan yöllä syyskuun 21. päivänä 2014 kun esine näkyi ensimmäisen kerran.

”Oli pimeä taivas, heikko pilvipeitto ja valopallo näkyi selvästi”, silminnäkijä kertoo. ”Se ei ollut revontulien muotoinen. Luulin että esine oli meteori, mutta sen nopeus ei koskaan kiihtynyt.”

Silminnäkijä päätti ottaa kuvan esineestä. Viisi kuvaa lähetettiin MUFON-raportin mukana, joka oli laitettu menemään syyskuun 24. päivänä: kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4 and kuva 5.

Silminnäkijä kuvasi esineen etäisyyttä ja kokoa.

”Esineen kokoa oli vaikea arvioida etäisyyden takia mutta uskon sen olleen noin autonrenkaan kokoinen. Se tuli suoraan minua kohti hitaasti, vaikutti leijailevat, ja sen jälkeen muutti suuntaansa ja lähti pois noin 10 sekunnin päästä. Olin huolissani koska en ollut varma mikä se oli ja se oli tulossa läheisyyteeni. Näin esineen lähtevän.”

Eagle River on yhteisö Anchoragen kunnassa Eagle-joen varrella, jonka mukaan se on saanut nimensä. Väkiluku 22 236. Alaskan MUFON tutkii tapausta.

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.