Valtava valoisa esine näyttäytyy Patagonian yötaivaalla Argentinassa

Valokuvaaja Santiago Arévalo sanoi menneensä rannalle Argentinan Patagoniassa illalla neljän ihmisen kanssa. Tarkoitus oli kuvata tähtitaivasta ja Linnunrataa.

Santiago: Me kaikki istuimme hiekalla katsellen taivasta ja puhuimme keskenämme. Noin puoli kahden aikaan yöllä me näimme, että järven toisella puolella, vuoren takaa alkoi näkyä jonkinlaista valkoista hehkua. Sitten jättiläismäinen valoesine tuli taivaalle.

Me kaikki luulimme sen olevan Kuu joka tulee esiin, mikä on omituista koska Kuu tulee esiin täysin vastakkaiselta puolelta.

Juoksin tripodille ottamaan kamerani ja annoin sen ottaa muutamia kuvia nähdäkseni saisinko siitä talteen jotain, mitä aluksi luulimme Kuuksi.

Muutaman sekunnin päästä näimme ettei se ollut Kuu, että se oli piste, jotain hieman tähteä suurempaa, mutta sen ympärillä oli eräänlainen kolmion muotoinen halo.

Silloin mietimme että olisiko se ollut lentokone, mutta siinä ei näkynyt punaisia ja vihreitä valoja reunoilla. Se oli omituinen ja valo oli erittäin valkoinen. Muutaman minuutin jälkeen se katosi taivaalle ja valkoinen hehku pysyi vielä muutaman sekunnin.

Onnistuin tallentamaan tämän ja näette valojuovan jonka se jätti jälkeensä. Siksi kuvassa näkyy viiva eikä piste. Seuraavana päivänä puhuin muutamille tutuille, jotka olivat samalla leirintäalueella ja he kertoivat meille, että he katsoivat sitä myös toiselta puolen rantaa.

Mitä NASA sanoi siitä?

NASA selitti, että suuri valoilmiö vastaa vuoden 1966 epäonnistuneen kuutehtävän raketinlaukaisua.

Centaur-raketti vuodelta 1966, valkoinen piste oikeassa yläkuvassa on Centaur-raketti kiertoradallaan

NEO (near-earth object, Maata lähellä oleva kappale) – (Centaur-raketti) löytyi syyskuussa astronomien etsiessä läheistä asteroidia, ja se nähtiin sunnuntaina kello 1:30 yöllä Patagonian alueella.

Mutta en niele NASAn selitystä, kun ottaa huomioon että kyseessä on massiivinen kappale, paljon suurempi kuin Kuu. Sitä ei voida yhdistää vanhan Centaur-raketin haahuiluun avaruudessa tuona aikana.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Valtava valoisa esine näyttäytyy Patagonian yötaivaalla Argentinassa”

  1. ”NASA selitti, että suuri valoilmiö vastaa vuoden 1966 epäonnistuneen kuutehtävän raketinlaukaisua.”

    Valtvirtatieteen tapojen salaus toiminta kulttuuri kokonaisuudessaan yrittää tukahduttaa kaikki todisteet UFO-ilmiöstä, koska tämä tarkoittaisi korruptoituneen globaalin eliitin ja oligarkkien loppua, jotka tällä hetkellä planeettaa pyörittävät. He eivät tietenkää halua luopua vallastaan.

    Skeptikko (epäilijät) jotka seuraavat jopa kaikkia UFO-ilmiöitä kieltävät todellisuuden riippumatta siitä kuinka vakuuttavia indikaatio (ilmaukset) UFO-havainnoista ovat. Mutta silti verkoissa on koko ajan liikaa todisteita valokuvista ja videoista, jotka osoittavat että UFO-ilmiöt ovat todellisia. Yleinen julkinen kontakti voi olla lähempänä kuin luulemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.