Vedonlyöntifirma madalsi avoimen UFO-kontaktin kertoimia

Pentagonin tulevaa UFO-raporttia odoteltaessa irlantilainen vedonlyöntifirma on leikannut kertoimiaan avoimelle avaruusolentojen olemassaolon paljastukselle. Kaikenlaisista hämäristä vedoista. mm. Loch Nessin hirviöstä, tunnettu firma Paddy Power on pitkään tarjonnut vetoa siitä paljastetaanko avaruusolentojen olemassaolo minä vuonna. Vuodelle 2021 heillä oli alunperin kerroin huikeat 200:1. Kuitenkin nyt Yhdysvaltain hallituksen raportin julkaisun lähestyessä he sanovat, että todennäköisyydet ovat muuttuneet dramaattisesti ja kerrointa laskettiin huomattavan paljon todennäköisemmäksi 20:1.

Niille, jotka ovat erityisen paljon sen puolesta että avaruusolentojen olemassaolo paljastetaan kohtapuoliin, verkkosivu tarjoaa 50:1 kerrointa sille, että tapaus sattuu huhtikuun loppuun mennessä, mikä on alaspäin alkuperäisestä 500:1 kertoimesta. Jos haluaa lyödä vetoa siitä, että avaruusolentojen olemassaolo tunnustetaan vuosikymmenen loppuun mennessä, kerroin on 7:1 sellaiselle skenaariolle. Ja niille, jotka ovat pessimistisiä hypoteettisten avaruusolentojen olemassaolosta, verkkosivulla löytyy 500:1 kerroin sille, että ihmiskunta joutuu sotaan alieneita vastaan vuoteen 2030 mennessä. Voiko sellaisesta vedosta saada rahat joskus on eri asia, sillä avaruusolentoja vastaan taistelu voi olla kiirellisempi asia kuin rahojen siirtäminen tilille siinä vaiheessa.

 

Artikkelin julkaissut Coast 2 Coast AM

Yksi vastaus artikkeliin ”Vedonlyöntifirma madalsi avoimen UFO-kontaktin kertoimia”

  1. Mielenkiintoisia vetoja hämäristä aiheista.

    Loch Nessin hirviö voisi hyvinkin olla olemassa. Hirviön lajiksi on epäilty joutsenliskoa, eli plesiosauria, tämä matelijoiden lahko on arveltu kuolleen sukupuuttoon. Kyseessä voisi silti olla joku tuntematon muinainen merilisko populaatio, joka on kuitenkin voinut säilyä hengissä. Joskus aikojen saatossa korkeammalla ollut muinainen merenpinta on laskenut ja sen seurauksena merilisko populaatio on voinut jäädä Loch Ness järven vangiksi. Järvellä on syvyyttä enimmillään peräti 230 metriä ja se on suurikokoinen järvi noin 90 km pitkä. Sieltä voi olla kokonsa puolesta erittäin vaikea löytää sen sameasta vedestä kameroilla yhtäkään meriliskoa. Muinaisen meriliskon voisi kaiketi vain sattumalta nähdä Loch Ness järven pinnalta, esim. monien hyvälaatuisten valvontakameroiden avulla.

    Nessie kuuluu kryptoeläintiede eli kryptozoologian paratieteiden haaran piiriin, joka tutkii eläimiä ja olentoja, joiden olemassaolo ei ole varmaa. Varmaa on kuitenkin se, että Loch Nessin taru ei ole vieläkään lopussa. https://paranormaali.fandom.com/fi/wiki/Kryptoel%C3%A4intiede

    Tuota on vaikeampi tietää, tai ennustaa paljastetaanko avaruusolentojen olemassaolo ja minä vuonna?

    Tuota erittäin vaikea uskoa että ihmiskunta joutuu sotaan alieneita vastaan vuoteen 2030 mennessä. Monetkin tutkijat ja miljoonat ihmiset ovat sitä mieltä että alienit ovat meidän DNA:ta kehittäneet tuhansia vuosia, niin miksi ihmeessä joutuisimme vielä sotaan heidän kanssaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.