Venäläiset pelasivat uhkapeliä tutkimalla UFO-tapauksia

Kylmän sodan pimeimpinä hetkinä Neuvostoliiton johtajat julkisesti kuvasivat UFO-mysteeriä kapitalistien juoneksi, joka ei ansaitse tieteellistä tutkimusta. Mutta kulisseissa kommunistidiktaattorien mielipide oli varsin erilainen.

He valtuuttivat tieteellisiä UFO-tutkimuksia. Vuosikymmenten ajan tieteentekijät ja akateemikkojen ryhmät Neuvostoliitossa salaa tutkivat UFO-tapauksia vankilatuomion tai vieläkin pahemman uhalla. Heidän työnsä pysyi salassa aina Neuvostoliiton kaatumiseen asti.

Jopa Neuvostoliiton kaatumisen aikoihin UFO-tapausten salailua jatkettiin samaan tapaan kuin Yhdysvalloissa.

Kuuluisa salattu tapaus on  Venäjän Ostankinoon laskeutunut UFO.

Tapaus sattui vuonna 1995 ja se on siitä lähtien salattu. Video yhtäkkiä katosi jälkiä jättämättä ja silminnäkijät on todennäköisesti manipuloitu hiljaisiksi tapahtuneesta. Ainoastaan kolme kuvaa on tullut esiin, ja niissä näkyy suuri avaruusolentojen alus, joka laskeutuu Ostankinoon, Moskovan taajama-alueelle. Yllä olevassa kuvassa näkyy kolmen valokuvan sarja. Kuvissa näkyy kaksi henkilöä, jotka oletettavasti ovat Venäjän armeijan henkilöstöä, jotka tarkkailevat laskevaa alusta.

Toimittaja George Knapp matkasi Venäjälle kahdesti 90-luvulla ja jutteli tieteentekijöille, jotka eivät koskaan aiemmin olleet kameran edessä työstään puhumassa. Tässä episodissa hän ja Jeremy Corbell käyvät läpi Venäjän tieteentekijöiden rohkeutta vaarallisina aikoina.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.