William Shatner sanoo UFO-kuulemista ’naurettavaksi’

(NewsNation) — Rakastettu Star Trek -legenda William Shatner sanoi tuoreiden kongressin UFO-kuulemisten olevan “naurettavia”.

“Meinaat että joku erittäin älykäs olento tulee tänne 10 000 valovuoden päästä kehittyneellä teknologialla ja piiloutuu?”, Shatner sanoi NewsNationin ankkuri Elizabeth Vargasille. “Ei ole järkeä.”

Shatner sanoi, että jos avaruusolennot pääsisivät Maahan, ne tekisivät siitä “ison härdellin”.

“Jos ne tulevat niin kaukaa tänne, vaatii hyvää mielikuvitusta että ne vain piiloutuisivat ja olisivat että ‘Kukkuu, olen täällä, nyt en olekaan’”, Shatner sanoi.

Kanadalainen näyttelijä oli mukana dokumentissa nimeltä “Tear in the Sky”, jossa pohdittiin UFOja.

Shatner sanoi saaneensa kuulla, että mahdolliset todisteet UFOista ovat ”täynnä mielikuvitusta ja ihmisten haluja”.

“Tarkoitan, että mitä muutakaan me haluaisimme enempää kuin tajuta, että universumissa on toisia elämänmuotoja, joilla on samanlaisia haluja. Mitä universumi merkitsee? Mitä kuoleman jälkeen on? Tarkoitan, suuria kysymyksiä on vaikka millä mitalla, ja ne kysyisivät samoja kysymyksiä, mutta ne eivät ole täällä”, Shatner sanoi. “Jos ne olisivat täällä, ne kertoisivat läsnäolostaan.”

Roolistaan kapteeni Kirkinä “Star Trekissa” tunnettu Shatner on nyt kehittelemässä uutta yritystoimintaa. Hän liittyi mukaan Space Crystals -yhtiöön, joka tekee ihmisen DNA:ta sisältäviä kiteitä, jotka lähetetään Kuuhun.

“Yksi kide voi olla sinulla, ja toinen kide lähetetään avaruusaluksella Kuuhun. Kun se viedään Kuuhun, DNA-kide laitetaan kuunpinnalle ja se pysyy siellä ikuisuuden Armstrongin kengänjälkien kanssa”, hän selitti.

Shatner ei siltikään ole varma haluaako hän palata avaruuteen. Vuonna 2021 hänestä tuli 90-vuotiaana vanhin ihminen, joka on käynyt avaruudessa Jeff Bezosin rakettifirma Blue Originilla.

“Se on niinkuin menisi takaisin vanhaan suhteeseen. Minulla oli niin hieno hetki elämässäni sinne mentäessä, että en tiedä haluanko mennä enää takaisin avaruuteen uudelleen”, Shatner sanoi Vargasille.

Shatneria haastateltiin sen jälkeen kun lainsäätäjät ovat halunneet lisää avoimuutta UFO-asiassa. Viime viikon UFO-kuuleminen pidettiin, kun ilmavoimien entinen upseeri ja tiedusteluviranomainen David Grusch väitti, että valtio salailee todisteita avaruusolentojen aluksesta.

 

Artikkelin julkaissut NewsNation

Yksi vastaus artikkeliin ”William Shatner sanoo UFO-kuulemista ’naurettavaksi’”

  1. Shatner sanoi NewsNationin ankkuri Elizabeth Vargasille. “Meinaat että joku erittäin älykäs olento tulee tänne 10 000 valovuoden päästä kehittyneellä teknologialla ja piiloutuu?”, “Ei ole järkeä.”

    Vastaus: Oletettavasti yli-älykäs olentorotu piiloutuu meiltä kun pitää meitä liian primitiivisinä, alkukantaisina, alkeellisina ja kehittymättöminä, tieteemme vasta 300 vuotta vanha, tämän hetken käsityksen mukaan maailmankaikkeuden ikä 13,8 miljardia vuotta. Olemme vasta kehityksen alku-taipaleella, ihmiskunnan historian tapahtumat todistaa, että käyttäydymme koko ajan tasapainottomasti, erittäin ahneesti ja itsekkäästi meitä ympäröivää elintärkeää elollista luontoa, sekä lajitovereitamme kohtaan.

    Shatner kaiketi uskoo maan ulkopuoliseen elämään, mutta ei usko sitä että avaruusolennot olisivat koskaan laskeutuneet Maan päälle. Nykyihminen ilmestyi tänne kuin tyjästä, tästä tyhjästä ilmestymis päätelmästä johtuen meidät kaiketi kehitettiin uudeksi lajiksi Maahan avaruusolentojen toimesta Neandertalilaisten rinnalle. Tästä näkökulmasta päätellen (Shatnerin isoa härdelliä) ei siis koskaan tulekaan avaruusolentojen toimesta.

    Vaikuttaa siltä että, Maa on kaiketi eräänlainen laboratorio ja kokeilu planeetta eri eliölajienlajien ja ihmisten suhteen avaruusolentojen toimesta. David Grusch saattaa olla hyvinkin oikeassa, että valtio salailee todisteita avaruusolentojen aluksista. Ja kaiketi niihin liittyvästä korkeasta teknologiasta, joita parhaillaan intensiivisesti tututkii, hyödyntäen niitä ensin omiin sotilaallisiin tarkoituksiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.