250 tuhatta vuotta vanha löytö voi olla palanen UFOa

Muinaisen alumiininpalasen löytämistä pidetään todisteena siitä että avaruusolennot ovat vierailleet maapallolla 250 tuhatta vuotta sitten.

Omituisen esineen löysivät vuonna 1973 rakennusmiehet jotka työskentelivät Mures-joen varrella ei niin kaukana Keski-Romanian Aiudin kaupungista, mutta yksityiskohtia löydöstä ei julkistettu tuohon aikaan sillä maa oli tuohon aikaan vielä kommunistivaltio.

Nyt laboratoriotestit Sveitsin Lausannessa ovat paljastaneet että metallinpala koostuu 12 metallista ja se on 90-prosenttisesti 250000 vuotta vanhaa alumiinia. Alkuvaiheen tulokset on myöhemmin varmistettu laboratoriotutkimuksin.

Asiantuntijat ovat ällikällä lyötyjä löydöstä. Metallissa on aukkoja joka saa sen näyttämään siltä kuin se olisi työstetty osana monimutkaisempaa mekaanista järjestelmää, ja vaikka ikämääritys onkin kyseenalaistettu ja sen arvioidaan olevan jostain väliltä 400 ja 80 tuhatta vuotta, siltikin se on liian varhainen jotta ihmiskunta olisi osannut työstää alumiinia.

”Laboratoriotestit selvittivät että se on muinaisen UFOn osa, ottaen huomioon ne aineet josta se koostuu koska niitä ei ole osattu tuonaikaisilla menetelmillä työstää maapallolla”, sanoi  Gheorghe Cohal Romanian ufologien järjestöstä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.