Etelänapamantereen neutronimonitori on havainnut omituisia ilmiöitä

Joulukuun 13. päivä 2016: Useita GLE:a (aurinkohiukkasilmiö, Ground Level Event) on havaittu Etelänapamantereen neutronimonitorilla viimeisen 36 tunnun aikana. Aurinko on hiljaa…. mistä nämä kosmiset säteet ovat saapuneet?

Kosmisten säteiden superaalto

Kosmisten säteiden superaalto on hiukkaspurske jota ei kyetä havaitsemaan taustakohinan tasoista, mutta joka tuo mukanaan gammasäteitä ja gravitaatioaaltopulssin, joka todennäköisesti saa aikaan maanjäristyksiä ja elektromagneettisen pulssin (EMP) joka on paljon vaikutukseltaan vahvempi kuin joulukuun 2004 tsunamin aiheuttanut maanjäristyksen aikaan esiintynyt gammasädepurske.

Tämä vuoden 2004 gammasädepurske oli niin voimakas, että se kimposi takaisin kuusta ja sai aikaan revontulia ilmakehässä. Välähdys oli kirkkaampi kuin mikään joka on koskaan havaittu aurinkokuntamme ulkopuolella ja kesti yli kymmenesosasekunnin. NASA ja eurooppalaiset satelliitit sekä monet radioteleskoopit havaitsivat välähdyksen ja sen jälkiseuraamukset joulukuun 27. päivänä 2004, yhden päivän jälkeen maanjäristystä ja tsunamia joka tapahtui 26. päivä 2004.

Sellaiset läheiset ja voimakkaat järistykset saavat kysymään oliatko gammasäteet syy vuoden 2004 maanjäristykseen ja tsunamiin ja jopa suurempaan gammasäteiden vuohon, joka häiritsi ilmakehää ja oli syynä yhteen massatuhoon jonka tiedämme tapahtuneet miljoonia vuosia sitten. (Katso myös video: Galaktisen superaallon purkausvaara).

Onko odotettavissa uusi kosmisten säteiden purkaus?

Ilmeisesti uusi massiivinen kosmisten säteiden aalto on matkalla kohti maapalloa. Ensimmäiset kosmiset säteet saapuivat maapallolle lokakuun 15. päivä 2016, ja seuraavia odotetaan saapuvaksi joulukuun 26. päivä 2016. Massamedia salaa tämän tiedon vaikka signaaleja on ollut liikkeellä paljon.

Lokakuun 13. 2016: Presidentti Obama on allekirjoittanut päiväkäskyn avaruussäästä, ja sitten Kiril, Kerry ja Aldrin matkasivat etelänavalle.

Joulukuun 8. päivänä 2016 havaittiin mystistä värähtelyä ympäri maailman ja vaikka värähtely vaikutti perinteiseltä maanjäristykseltä, tuohon aikaan ei ollut maanjäristyksiä eikä järistyslähteitä.

Etelänapamantereen läpi leviävän railon lisäksi nyt myös neutronimonitori on havainnut useita avaruushiukkasilmiöitä, mutta aivan kuten omituisten värähtelyjen tapauksessa, ei ole minkäänlaista lähdettä!

Voimme vain ihmetellä mitä ympäri maailman on tapahtumassa, ja erityisesti mitä Etelänapamantereella on tapahtumassa. Voiko tämä ennakoida suurta luonnonkatastrofia?

 

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.