Hiukkaskiihdyttimen rakentajien natsiyhteydet

Dark Journalist ja tohtori Joseph P. Farrell tutkailevat paljon kohua aiheuttaneen CERNin hiukkaskiihdyttimen poliittisia kytköksiä ja globaaleja vaaroja. Hadronitörmäytin, joka on Genevaan pystytetty, on massiivinen armeijatyylinen kompleksi jonka budjetti on yli kuusi mijardia dollaria!

Tohtori Farrellin tutkimus paljastaa CERNin virallisen tarinan niinkutsutusta ”Atomimurskaimesta”, hadronitörmäytinprojektista joka on luotu rauhallisin aikein hiukkastieteen tekemiseen, ja paljastaa että kyseessä on itseasiassa vaarallinen armeijan teknologinen projekti jolla on salaiset tarkoitusperät. Projekti pyrkii löytämään kyvyn manipuloida materiaa galaktisella tasolla ja mahdollisesti avata ulottuvuuksienvälisiä portteja.

Vaarallista hommaa

Hän viittaa massiivisiin häiriöihin maapallon magnetosfäärissä jolloin hadronitörmäytin käynnistettiin ja sanoo että sillä voi olla vakavia vaikutuksia fyysiselle elämälle maapallolla ja koko planeetan rotaatiolle.

Havaitsemme myös että tiedepiirien äänet ovat kyseenalaistaneet CERNin turvallisuuden johtuen mahdollisuudesta ”Strangelet”:ien kehittymiselle. Ne ovat vääristyneitä hiukkastörmäyksen sivutuotteita joita on verrattu pieniin mustiin aukkoihin jotka imevät itseensä kaiken tiheän aineen ja energian. Hän myös näyttää kiistämättömän yhdennäköisyyden CERNin hadronitörmäyttimen ja natsien ”The Bell”-nimisen fysiikkaprojektin välillä, joka käsitteli vääntömomenttifyysista tutkimusta ja joka rakennettiin natsitiedemiesten johtamana orjatyövoimalla. Tarkoitus oli rakentaa ylivoimainen ase jolla hallittaisiin maailmaa….

Syvät natsiyhteydet

Dark Journalist ja tohtori Farrell tutkivat CERNin historiaa ja osoittavat selvät linkit 2. maailmansodan jälkeisen kansainvälisen natsiliikkeen ja John J. McCloyn välillä, joka oli pahamaineisen saksalaisen konglomeraatin IG Farbenin lakimies. McCloy oli myös Council of Foreign Relationsin puhemies ja hänestä tuli Amerikan suurlähettiläs Saksaan.

Epäilyttävissä toimissaan McCloy auttoi operaatio Paperclipissä valkopesemään ja saattamaan yli 70 tuhatta natsia CIA:n leipiin jotta heidän tiedusteluverkostoja voitaisiin käyttää hyväksi CIA:ta perustettaessa.

Yksi suurista hahmoista jonka historian McCloy pyyhki pois oli korkea Natsien lakiteoreetikko ja sotavanki tohtori Walter Hallstein joka loppujenlopuksi oli vastuussa CERNin perustamisesta. Hän oli myös pääarkkitehti natsien suunnitellessa Euroopan Federaatiota perustettavaksi, josta myöhemmin tuli Euroopan Unioni. McCloy, omituisen juonenkäänteen seurauksena, palveli myös Warrenin komissiota kun hän valkopesi salaisen hallinnon yhteyksiä John F. Kennedyn murhaan.

Kennedy tunnettiin hänen halustaan ”murskata CIA tuhannen palasiksi” jotta natsit saataisiin savustettua ulos heidän soluttautumistaan virastoista ja jotta saataisiin natsien kanssa yhteistyötä tekevät tahot kuten CIA:n johtaja Allen Dulles jälleen oman hallinnon alle.

Paljastava, uraauurtava, shokeeraava, hermoja raastava ja todella kyseenalainen massiivinen armeijan salahanke on piilotettu silmiltämme.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.