Maya-intiaanien yhteys Pleiadekseen

Seulasten tähdistön yksi tähti on nimeltään Maia. Onko mahdollista että Maya-intiaaneilla on yhteys tähän tähteen?

Mayat uskovat että Plejadit on heidän esi-isiensä koti. Seulasten tähtijärjestelmä, joka tunnetaan myös seitsemän siskon nimellä, asettuu linjaan keskusauringon, Alcyonen kanssa joka 52:s vuosi. Plejadien prekessio Mayojen kosmologiassa on yksi kalenterivuosi (52 meidän vuotta) ja Uuden Tulen juhla.

Uudet artifaktilöydöt osoittavat että Maya-intiaaneilla oli yhteys avaruusolentoihin!

Monet ihmiset ovat spekuloineet sillä että Maya-intiaanit olisivat saaneet vieraita ulkoavaruudesta ja että ainakin yksi niiden jumalolento, Kukulcan (tunnetaan Atsteekkien piirissä myös nimellä Quetzalcoatl), on ollut galaktinen vieras joka opetti Maya-intiaaneille maataloutta, matematiikkaa, lääketiedettä ja astronomiaa. Kuinka muuten voitaisiin selittää Maya-intiaanien kalenteri, joka tähän päivään asti ennustaa jokaisen kuunpimennyksen 30 sekunnin tarkkuudella?

Maya-intiaanit tunsivat planeettoja joita ei ole edes löydetty kuin vasta monia vuosisatoja myöhemmin. Mayat olivat myös ensimmäinen sivilisaatio jonka tiedetään tunteneen numeron ’nolla’ käsite.

Vaikka Quetzalcoatl kuvataan olevan vaaleaihoinen, vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen, jotkut artefaktit tuntuvat omaavan afrikkalaisia piirteitä, jolloin hypoteesi siitä että ihmiskunta olisi saanut alkunsa useiden eri avaruusolentosivilisaatioiden kautta saa lisää todistusvoimaa.

 Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.