Nopeasti liikkuvia UFOja ISS:lla

NASAn livelähetyksessä näkyi nopeasti liikkuva UFO sen ohittaessa kansainvälisen avaruusaseman varsin läheltä lokakuun 28. päivänä 2015.

Ensimmäinen video näyttää UFOn, joka lentää näköetäisyydellä ISS:ltä ja voimme sivuuttaa sen että avaruusromu tai vastaava olisi kyseessä, koska ISS:llä on tarkka protokolla potentiaalisesta törmäyksestä romun kanssa kiertoradalla.

ISS-protokolla avaruusromulle:

Tavallinen maassa oleva tutkaus ja optiset mittaukset USA:ssa ja Venäjällä tarkkailevat kaikkia esineitä jotka ovat suurempia kuin 5-10cm matalalla kiertoradalla ja suurempia kuin 0.3-1m geostationaarisen radan korkeudessa (35 700 km ekvaattorin yläpuolella).

Avaruudessa olevat esineet jotka ovat tarpeeksi suuria tullakseen havaituksi, kirjataan ylös ja niiden sijaintia verrataan ISS:n kiertorataan ja ennustetaan törmäävätkö ne siihen.

Jos molemmat kiertoradat voidaan määrittää tarpeeksi hyvällä tarkkuudella, ja törmäyksen uhka on olemassa ja se ylittää rajatason, asema suorittaa väistöliikkeen.

Ensimmäiseltä videolta nähdään, että ISS ei suorittanut väistöliikkeitä väistääkseen saapuvaa esinettä, mikä tarkoittaa että NASA ja ISS:n miehistö eivät tienneet suuresta esineestä ja sen lähestymisestä.

Marraskuun 5. päivänä 2015 ISS:n HD-kamera tallensi useita tuntemattomia avaruusilmiöitä/UFOja jällen kerran, jotka näkyvät alla kahdella videolla.

Blogger TricksArtikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.