Olemmeko saaneet yhteyden Alfa Centaurin avaruusolentoihin?

Astronomit ovat löytäneet maapallon kokoisen planeetan joka kiertää Proxima Centauria, joka tekee siitä lähimmän eksoplaneetan aurinkokunnallemme.

Vain neljän valovuoden päässä aurinkokunnastamme sijaitsee punainen kääpiötähti joka on nimetty Proxima Centauriksi, sillä se on lähin tähti oman aurinkomme lisäksi.

Tämä viileä tähti Centauruksen tähtikuviossa on liian himmeä näkyäkseen paljaalla silmällä ja sijaitsee lähempänä sen erittäin kirkasta tähtiparia joka tunnetaan nimellä Alpha Centauri AB.

ESO-teleskooppeja ja muita laitteita käyttävät astronomit ovat löytäneet selkeitä viitteitä planeetasta joka kiertää Proxima Centauria.

Pitkään etsitty planeetta, joka on nimetty Proxima B:ksi, sijaitsee asuttavalla alueella tähden ympärillä, ja sen pinta-alan lämpötila on arvioitu sellaiseksi että nestemäistä vettä voisi olla sen pinnalla.

Innostus astronomien keskuudessa on suuri, sillä se voi olla myös lähin mahdollinen paikka elämälle aurinkokuntamme ulkopuolella.

Vaikka he ehdottavatkin, että saattaisi olla elämää aurinkokunnan ulkopuolella, on paljon mahdollista että he tai toiset organisaatiot ovat jo saaneet yhteyden älykkäisiin elämänmuotoihin jotka tulevat Alpha Centaurista.

Tietoa älykkäistä elämänmuodoista Proxima Centaurin järjestelmässä on kerätty Elizabet Klarerin kirjaan Beyond the Light Barrier ja epäilemättä nämä astronomit tietävät Elisabethista ja hänen kontaktistaan Proxima Centaurin avaruusolentojen kanssa.

Silloin he tietävät myös, että avaruusolennot Alpha Centaurista ovat teknisesti hyvin edistyneitä, heillä on suuri teoreettinen tietämys ja he pyrkivät inspiroimaan maapallon tiedemiehiä.

Silloin he tietävät myös, että vuonna 1984 Britannian puolustusministeri osoitti Klarerin kirjan kokemuksia kohtaan suurta mielenkiintoa, ja että paperi luettiin myös YK:ssa ja se sai monen maan, kuten Amerikan, Britannian ja Venäjän huomion.

Silloin he tietävät myös, että 24 maata edustava ryhmä tiedemiehiä on suitsuttanut häntä esittämällä puheen hänen tietämyksestään valon salaisuuksista.

Ote Klarerin kokemuksista:

Elisabeth Klarer, joka on syntynyt Etelä-Afrikan Mooi Riversissa, kohtasi ensimmäisen kerrran avaruusolentoja 7-vuotiaana oltuaan vanhempiensa maatilalla KwaZulu-Natalin alueella.

Klairer väitti todistaneensa putoavaa meteoriittia jonka hopeinen helmivärisessä hohteessa lentävä levynmuotoinen alus pysäytti.

Tapauksen jälkeen Klarer muisti, että hän on vastaanottanut ajoittaisia telepaattisia viestejä avaruusolennolta nimeltään Akon. Telepaattinen kommunikaatio Akonin ja Elizabethin välillä oli käynnissä vuosia, kunnes viimein vuonna 1956 Natalin Rosettassa lentävän lautasen kukkulalla (kuten hän sitä nimitti) miehistö paljasti itsensä ja hänet vietiin alukseen ja vanhanmalliseen emoalukseen.

Elisabethin onnistui ottaa kuva Akonin tiedustelualuksesta (Michael Hesemann).

Lopulta hänet vietiin planeetta Metonille Proxima Centaurissa, jossa hän vietti neljä kuukautta ja synnytti oman avaruuslapsensa Aylingin.

Epäonnekseen Metonin magneettikentän värähtelyjen erilaisuus pakotti hänet siirtymään takaisin, sillä hänen sydämensä ei tottunut toiseen maailmaan. Kontaksi jatkui Akoninkanssa ja hänen poikansa holografisen projektion kanssa. Onko kaukaa haettua olettaa, että he tietäisivät älykkäistä elämänmuodoista Proxima Centaurin järjestelmässä yhtä paljon ja ilmoittaisivat maapallon kokoisesta löydöksestään, sen ollessa ensimmäinen askel UFO-paljastuksessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.