Pappi ja 38 muuta näkivät UFOn ja avaruusolentoja

Vähän tunnettu mutta hyvin dokumentoitu isä William Gillin tapaus kertoo usean ihmisen UFO-havainnosta. Hän ja nuori lapsi hakevat kynää, paperia ja taskulampun, ja Gill dokumentoi havainnon niin hyvin kuin pystyi videolla. Hän valmisteli raportin ja 25 silminnäkijää allekirjoitti sen, joihin kuuluu lääketeknikkoja ja opettajia.

Isä Gill oli Papua Uudessa Guineassa siihen aikaan komennuksella ja teki haastattelun myöhemmin vuonna 1997. On tärkeää havaita, että alus oli ainoastaan 60-100 metriä maasta ja hän kykeni näkemään ”ihmisen kaltaisia hahmoja jotka tunnistivat Isä Gillin ja muut silminnäkijät.”

Totori J. Allen Hynek (astronomian professori,joka palveli 21 vuotta tieteellisenä konsulttina USA:n ilmavoimien UFO-projektissa) henkilökohtaisesti matkasi Tyynen valtameren saarelle jossa tapaus sattui ja haastatteli monia 25 silminnäkijästä. CUFOS’n johdolla tutkija Alan Henry haastatteli myös 6 todistajaa.

Tähän päivään asti tämä on yksi uskottavimmista koskaan raportoiduista tapauksista. Ottaen huomioon laadun ja silminnäkijähavaintojen määrän, kyseessä on erittäin uskottava havainto.

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.