Raha-asioista

heinäkuu 25, 1993
Payson, Arizona
Sashaa kanavoinut Lyssa Royal

Me haluaisimme puhua raha-asioista, mutta varsin eri näkökulmasta. Tuhansia ja tuhansia vuosia sitten, aikana joista Sumerian tekstit kertoivat, ”jumalat” tulivat Maapallolle kaivamaan kultaa. He myös kaivoivat muita metalleja ja materiaaleja.

Varhainen ihmiskunta luotiin tuolloin. Se mitä me tarkoitamme on, että kun saatte lapsen, on tietyt kehitysvuodet ja noina vuosina iskostetaan uskomusjärjestelmiä lapseen niin, että he sitten voivat elää elämäänsä. Tässä me puhumme koko lajin elämästä. Ja lajinne varhaisessa nuoruudessa oli monia ideoita, joita avaruusolentoesivanhemmat iskostivat ihmisiin ja joita te edelleen kannatte mukananne. Jotkut näistä uskomuksista pitkittävät teidän yhteiskunnallisten ja valtiollisten rakenteiden vaikeuksia.

Kauan aikaa sitten varhaiset ihmiset alkoivat nähdä, että jumalilla oli vimma hamstrata kaikkein arvokkainta ainetta planeetallanne — kultaa. Tämä oppiläksy painettiin ihmislapsen sieluun. Kaikkina aikoina olette käyttäytyneet näin. Jos tarkastelette espanjalaisten ja portugalilaisten Etelä-Amerikkaan ja Meksikoon menoa ja sieltä kullan hakua Inkoilta ja Atsteekeilta. He sulattivat ne vaikka kultaan oli kaiverrettu arvokasta informaatiota! Se oli ihmisen kyltymätöntä kullannälkää. Tämä on jatkunut Homo sapiensin lapsuudesta asti.

Jumalat pitivät kultaa arvokkaana useista eri syistä. Yksi liittyi sen ominaisuuksiin. Se johtaa erittäin hyvin sähköä. Se on yksi parhaista sähköä johtavista aineista planeetallanne. Elektroniikan mielessä se oli haluttua. Tuo oli kuitenkin teknisempää. ET-”jumalat” tuohon aikaan käyttivät kultaa eräänlaisena rahana. He myös käyttivät sitä teknisiin laitteisiin. Sitä käytettiin myös parantamiseen. Se oli yksi näistä yleiskäyttöisistä aineista. Tuon lisäksi, esoteerisella tasolla, tämä esi-isienne himo kultaa kohtaan annettiin heille HEIDÄN esi-isiltään. Kulta on universaali aine.

Kysymys: Ehkäpä nuo avaruusolennot olivat veloissa muille heidän yhteiskuntansa jäsenille niinkuin me olemme täällä? Onko se totta?

Se pitää paikkansa. Se on velan ja perheongelmien ketju. On muita, lähes mystisiä syitä sille miksi esi-isänne himoitsivat kultaa. Näitä syitä ei välttämättä ole järkevää selittää nyt. Myöhemmin, ehkäpä. Yksinkertaisesti, heidän kullanhimonsa oli pakkomielle heidän uskomuksestaan johtuen. Me käsittelemme tuota jonain myöhempänä aikana. Heidän kullanhimonsa on melkein kuin alkoholismi, joka siirtyy sukupolvelta toiselle.

Suurin osa kullan arvosta liittyy sen ominaisuuksiin. Johtuen sen atomirakenteesta sitä on mahdollista manipuloida tavoilla, joilla muita aineita ei ole. Kaikkina aikoina on ollut alkemian myyttejä, joissa lyijystä tehdään kultaa. On olemassa joitain energeettisiä ulottuvuusportteja kullan atomirakenteeseen, jotka mahdollistavat sen manipuloinnin tietyillä tavoilla, mikä kasvattaa sen arvoa. Se on varsin muokattavissa atomitasolla. Juuri nyt useimmat ihmiset Maapallolla eivät ymmärrä tätä teknologiaa — onneksi — sillä tasolla. Salaseuroissa on ihmisiä, jotka ymmärtävät sen miten muokattavissa kulta-atomi on ja he yrittävät kytkeä sitä takaisin tähän ulottuvuuksien väliseen porttiin saadakseen vallan tunteen. Tähän mennessä, ainakin ihmisistä puhuttaessa, tässä ei olla onnistuttu. Mutta on olemassa, nytkin, joitain avaruusolentojen ryhmiä jotka edelleen kaivavat kultaa planeetallanne salassa.

Eräs kaikkein tärkeimmistä asioista jonka me haluaisimme teidän ymmärtävän on se, että kullanhimo on opittua. Useimmat ihmiset, jotka pakkomielteisesti hamuavat kultaa nykyäänkin, eivät tiedä miksi he niin tekevät. Useiden toistuvien reinkarnaatioiden aikana, jolloin näin on ajateltu, he ovat menettäneet kosketuksensa syyhyn miksi he niin tekevät.

Kullan suuri arvo ei ole muuttunut planeetallanne. Timantit tai mikään muu aine ei ole ohittanut sitä. Kultafiksaatio Maapallolla on ollut tasaista Sumerian ajoista asti! Se kertoo teille siitä, että jotain on käynnissä paljon syvemmällä tasolla.

Puhuttaessa siitä mitä Maapallolla nyt tapahtuu, me emme todellakaan aio kertoa teille että tulee olemaan suuria kriisejä joita varten teidän tulisi varautua. Kuitenkin, se mitä me haluamme ilmaista on miten tärkeää teille kaikille on oppia olemaan niin omavarainen kuin mahdollista. Tämä ei ole teidän ”suojelukseksenne”. Pikemminkin mitä omavaraisemmiksi te muututte, sitä vähemmän te kuormitatte systeemiä. Tällä tavoin systeemi voi käydä läpi transformaationsa vähimmällä määrällä draamaa. Mitä riippuvaisempia te olette systeemistä, sitä enemmän te käytätte systeemiä pelkoon perustuen ja kulutatte sitä. Tämä tekee transformaatiosta vaikeampaa, koska liian moni asia riippuu systeemistä.

Meidän suosituksemme teille jotka ovat kykeneväisiä ja innostuneita tästä on tehdä seuraavasti. Ajan kuluessa, jos haluatte investoida johonkin, investoikaa johonkin fyysiseen — se tarkoittaa kiinteistöjä, maata, kultaa, hopeaa, platinaa, mitä tahansa. Nuo ovat asioita joissa pääsette fyysiseen vaihdantaan omaisuudellanne. Se säilyttää omaisuuden taloudellisen epävakauden aikana. Se on ratkaiseva tekijä. Myöskin, kun te laitatte varallisuutta johonkin fyysiseen, jotain tapahtuu teidän sisällänne syvemmällä tasolla. Kaikkina aikoina (velkajärjestelmän kasvaessa), te olette alkaneet ymmärtää arvon merkityksen. Arvo on aina muuttunut. Yksi dollari on ainoastaan niin arvokas kuin se miten paljon leipää sillä saa. Teillä ei ole ollut vakaan arvon käsitettä elämässänne. Teillä ei ole ollut oman vaurauden käsitettä koska raha itsessään on pelkkää paperia — sen arvon takeena ei ole kulta eikä mitään muutakaan. Olette menettäneet kosketuksen arvon luonteeseen.

Kun alatte sijoittaa varallisuuttanne fyysisiin asioihin, asioihin jotka voivat kantaa muutoksen läpi, saatte idean varallisuuden arvosta. Saatte idean oman itsenne arvosta. Saatte idean kyvystänne luoda vaurautta. Sisäisesti tämä muuttaa teitä. Sisäisesti se vapauttaa teitä enemmän ja enemmän systeemin riippuvuudesta. Ja yksi kaikkein tärkeimmistä asioista joita ehodttaisimme tänä epävakauden aikana on, että te, kaikilla elämänne tasoilla, oppisitte tulemaan vähemmän riippuvaisiksi. Oppikaa tulemaan vähemmän riippuvaisiksi puolisoistanne, vanhemmistanne, valtiostanne, taloudestanne. Jos olette vähemmän riippuvaisia, otatte pois painolastia. Jos otatte pois painolastia, silloin systeemi itsessään voi transformoitua vähimmällä määrällä synnytystuskia. Tämä hyödyttää teitä. Se hyödyttää systeemiä, ja se hyödyttää teitä pääsemään hajulle itsestänne ja kyvyistänne erittäin syvällä tasolla, joka menee älyn tuolle puolen. Tämä on erittäin henkilökohtainen sisäinen asia, jota me emme voi kuvata. Teistä vain tuntuu todella erilaiselta. Ja tulette näkemään ihmeellisiä muutoksia.

Tämä on ehdotus. Seuratkaa intuitiotanne. Jos te, peloissanne, muututte riippuvaisemmiksi systeemistä, silloin te tulette kokemaan kaaosta. Systeemi ei kestä niin montaa rippuvaista. Se palaa loppuun. Jossain määrin tämä on se mitä tapahtui Venäjällä.

Teidän kaikkein muinaisimmissa teksteissänne, kuten Raamattu, puhutaan koronkiskonnan pahuudesta. (Tarkoittaa rahan lainaamista korolla.) Nämä tekstit sanovat, että koronkiskonta aloittaa ketjun, joka johtaa tuhoon. Ehdotuksemme on, että ette lainaisi rahaa korolla — prosessi itsessään perustuu fiktiiviseen varallisuuteen ja se on pelkkää uhkapeliä. Se edistää vain epäharmoniaa kaikissa systeemeissä. Mutta kaikilla on omat valintansa ja se on teistä kiinni päättää mikä teille on oikein.

Ideaalit olosuhteet ovat sellaiset, jossa maksatte pois kaikki velkanne ja lakkaatte lainaamasta rahaa. Tämä ottaa pois painolastia systeemiltä ja teiltä. Se tulee vapauttamaan varallisuutenne jota voitte käyttää johonkin muuhun.

Kysymys: Jos kaikista tulisi velattomia, eikö se vahingoittaisi kansainvälisiä pankkiireja?

Kyllä. Systeemiä, joka perustuu henkilökohtaiseen vastuunottoon, ei voi korruptoida. Voi korruptoida vain sellaisen systeemin, jonka luonteeseen on sisäänrakennettu riippuvuussuhde. Tämän takia, ajan mittaan, lähes jokainen valtio maailmassanne on ollut jossain määrin korruptoitunut. Valtio ottaa vastuutta POIS kansalta. Siten he voivat muuttua riippuvaisiksi systeemistä. Tai, sanoisimmeko, heistä tulee ”keskinäisriippuvainen” järjestelmä, joka lopulta johtaa täyteen toimimattomuuteen ja romahdukseen. Sellaista systeemiä ei voi korruptoida, joka perustuu täyteen vastuunottoon omasta itsestä.

Kun teillä on varallisuutenne fyysisissä asioissa (ja ette ole riippuvaisia jonkin toisen ”tappiosta” jotta te voisitte ”voittaa”), silloin varallisuutenne on puhdasta, sitä ei voida viedä teiltä, ja te muututte sisältäpäin. Jos haluatte jatkaa lainaamisen leikkiä, kaikin mokomin mutta tunnustakaa, että saatatte lisätä taakkaa ja aiheuttaa systeemin romahtamisen. Se on uhkapeliä.

Me olemme puhuneet aikaisemmin paljon yhteisöstä. Koko idea yhteisössä ei ole erillisyys. Se on integraatio. Me emme puhu fyysisen omaisuuden hamstraamisesta, sen piilottamisesta ja yksin elämisestä. Ei! Täysin omasta itsestään vastuussa olevien yksilöiden yhteisössä kukaan ei elä pelossa siitä, että joku tulisi ja ottaisi jotain pois heiltä. Voitte luonnollisesti mennä naapurinne luokse, ei velvoitteesta vaan rakkaudesta. Tuon tyyppiset ympäristöt ovat vauraampia ja tuottavampia ja onnellisempia kuin ympäristöt, jotka perustuvat henkilökohtaisen omaisuuden hamstraamiseen ja pelkoon siitä, että se voidaan viedä teiltä.

Plejadilaisessa yhteisössäni, meillä ei ole varallisuutta samalla tavalla kuin teillä. Mutta menneisyydessämme meillä varallisuutta ja siirryimme yhteisöön. Puhun oman yhteisöni kokemuksesta, joten on toisiakin tapoja toimia. Ihmiset tuppaavat (kun heidät jätetään keskenään luonnontilaan) manifestoimaan asioita erittäin plejadilaiseen tyyliin. Mutta te vastustatte sitä!

Kysymys: Onko olemassa Plejadeja, jotka ovat vauraampia kuin toiset? Onko joillain isompi alus?

No, me emme näe sitä vaurautena.

Kysymys: Kenellä on isoimmat alukset?

Niillä jotka sellaisia haluavat. Vauraudella on tarkoitus ainoastaan silloin kun tuntee puutetta. Kyse on polariteetista. Jos voi saada aivan kaiken haluamansa, mihin silloin tarvitaan vaurauden määritelmää? Ei silloin voi olla vaurautta. Vauraus on vain puutteen mitta. Vauraus on mitta sille mitä omistaa verrattuna mitä sinulla tai toisella ei ole. Yhteiskunnassa kuten omani (joka perustuu järjestelmään jota me nimitämme ”Yhtäläisen Arvon Järjestelmäksi”), koska kenellä tahansa voi olla mitä tahansa he haluavatkin milloin he haluavatkaan, ja tuotannosta on ylijäämää, silloin ei ole vaurauden määritelmää. Sellaista vain ei ole.

Kysymys: Voivatko vähemmän kehittyneet yhteiskunnat päästä samaan?

Ehdottomasti, ei epäilystäkään. Mutta se ei voi tapahtua nyt teidän planeetallanne kun teillä on nykyinen määrä pelkoa. Jos joku päivä maailman presidentti sanoisi, ”Okei, tästä eteenpäin meillä on Plejadien Yhtäläisen Arvon Järjestelmä”, silloin tapahtuisi kauheasti hamstraamista koska te ette uskoisi että te ansaitsette sen. Teistä tuntuisi kuin teidän olisi pakko ”saada” niin paljon kuin vain mahdollista ennenkuin joku muu muuttaa mielensä. Teknologisesti te voisitte saada tämän aikaan. Emotionaalisesti te ette ole vielä siinä pisteessä. Puutteessa on kiinni vielä liikaa. Vielä on liikaa kiinni uskomuksessa, että maailmassa on niitä joilla on ja niitä joilla ei ole. Tarvitaan enemmän sisäistä muutosta kunnes voitte ottaa käyttöön Plejadien Yhtäläisen Arvon Järjestelmän tai teidän oman versionne vaurauden tasaisesta jakamisesta, mikä ei ole kommunismia.

Älkää pitäkö tätä loukkauksena yhteiskuntaanne kohtaan. Selvästikin puutteen ja vaurauden peli edelleen palvelee teitä, muuten te ette pelaisi sitä. Joten siinä on arvonsa. Kun siirrytte kohti ideaa, josta me juuri puhumme teille, vastuun ottaminen, fyysisissä asioissa varallisuuden pitäminen ja yhteisöllinen eläminen, se on Plejadien Yhtäläisen Arvon Järjestelmän esiaste. Kun olette yhteisössä, jossa kaikki ovat vastuussa itsestään, silloin luonnollisesti jaatte kaiken sen mitä teillä on muiden kanssa. Te tiedätte, että he luonnollisesti jakavat kaiken omansa kanssanne — ei velvollisuudentunnosta tai kommunismin oppien takia, vaan yksinkertaisesti koska he välittävät toisista. Tämä on se siemen, josta alkaa itää Plejadien Yhtäläisen Arvon Järjestelmä.

Monet teistä itkevät uudenlaisen elämäntyylin perään. Haluatte päästä myös toisten ihmisten läheisyyteen. Se on melkein kuin olisitte väsyneitä luomaan rajoja ympärillenne. Olette väsyneitä rakentamaan seinämiä ympärillenne.

Sijoituksista puheenollen, toinen asia johon on hyvä sijoittaa on oma itsensä. Oppikaa taito tai luokaa jotain jota voitte vaihtaa. Se on fyysinen sijoitus. Koronkiskonta (lainaaminen korolla) on se mikä on saanut aikaan kaikki nykyjärjestelmänne ongelmat. Valtionne ovat veloissa ulkomaisille velkojille. Jokainen on veloissa jollekulle. Tämä johtuu kaikki siitä että joskus kauan sitten koronkiskonta otettiin käyttöön. Kaikkein pyhimmissä testeissä Maapallolla se on ollut yksi kaikkein suurimmista synneistä! Koronkiskonnan kautta tapahtuu suurin osa korruptiosta.

Jos muututte vastuullisemmiksi ja alatte toimia niiden kanssa jotka valitsevat tehdä samoin, silloin teillä on aina kaikki tarvitsemanne kun sitä tarvitsette. Aina. Se on todella erilainen tapa elää. Lopulta tämä voi olla yksi poluista joka johtaa Plejadien Yhtäläisen Arvon Järjestelmään.

Niille teistä jotka eivät tiedä mistä me puhumme kun puhumme Plejadien Yhtäläisen Arvon Järjestelmäst, se on erittäin yksinkertaista. Se voi kuulostaa liiankin yksinkertaiselta. Kaikki yhteiskunnassa on samanarvoista kaiken muun kanssa. Me käytämme analogiaa. Voin mennä ”supermarkettiin” ja saada ruokatavarani. En osta niitä, yksinkertaisesti kävelen pois niiden kanssa. Kuitenkin, aina kun joku tulee luokseni palveluksiani perässä, tuotan heille palvelusta. Tämä sallii kaikkien planeetallani tehdä sitä mikä heitä innostaa eikä huolehtia siitä että he eivät saa siitä elantoaan.

Teidän nykyinen arvojärjestelmänne on täysin mielivaltainen. Yhteisössä mielivaltaiset arvot lentävät ikkunasta pihalle. Ette voi jatkuvasti muuttaa niitä omiin tarkoituksiine. Me näemme planeettanne yhtenä holistisena yksikkönä. Joskus me puhuimme jollekulle tästä ja he olivat erittäin kriittisiä. He sanoivat, ”No, kuka vie roskat, sillä ketään ei voisi kiinnostaa tuollainen?” Ei. Ketään ei kiinnosta roskien vieminen. Kuitenkin, on ollut paljon porukkaa (keksijöitä) jotka ovat olleet erittäin innostuneita keksimään laitteita joilla päästä eroon roskista! Tämä on holistisen organismin oire. Missä on tarve, sillä on aina joku joka tyydyttää tuon tarpeen. Tämä on se miten yhteiskuntamme toimii. Me tiedämme, että tämä on erittäin vierasta teille. Katsokaa miten paljon nälkäisiä keksijöitä maailmassanne on, jotka haluavat keksiä vaihtoehtoisia energianlähteitä. On ihmisiä, jotka haluavat keksiä uusia jätehallinnan muotoja. On monia, jotka haluavat keksiä asioita ja auttaa muita pääsemään irti heitä epämiellyttävistä asioista.

Jos yhtäkkiä päästätte irti määritelmistänne ja jäykistä rajoitteistanne ja opitte seuraamaan innnostustanne joka päivä, te loisitte tämän saman! On vain ajan kysymys milloin te niin teette. Juuri nyt on silti liian monta, jotka ahnehtivat valtaa, rahaa ja jotka elävät pelossa.

Eräs suurimmista toiveistani on, että joku päivä kaikki te saapuisitte planeetalleni joko fyysisesti tai unitilassa ja saisitte käsityksen siitä miten me elämme. Voisitteko kuvitella sanomiseni seuraukset?

Teidän kanssa puhuminen on ollut ilo, kuten aina. Lähetän rakkauteni ja parhaat toiveeni evoluutionne jatkumisen puolesta.

  Artikkelin julkaissut worldtrans.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.