Salainen Antarktis-kartta paljastaa sisäänkäynnin Onttoon Maahan

Venäläinen journalisti Nikolai Subbotin analysoi KGB:n dokumentteja ”Orion”-nimellä julkaistusta tiedostosta, joka käsittelee natsien aktiviteetteja Etelänapamantereella ennen toista maailmansotaa ja sen aikana.

Käytävän sijainti josta pääsee Agarthan sisämaailmaan
Käytävän sijainti josta pääsee Agarthan sisämaailmaan

Alla on käännetty lainaus joka on koostettu eri aihetta käsittelevistä raporteista.

Tämä kartta näyttää päämantereen tällä pallonpuoliskolla, jonka nimi on Asgard. Asgardin mantereella, sen keskustassa, sijaitsee Ases-niminen kaupunki. Alhaalla vasemmalla voimme selkeästi nähdä Neu Schwabenland ja sen pääkaupunki Neu Berlin.

Asgard ja Etelänapamanner
kuva: imperialgermans.com
Tämä kartta näyttää meille tämän pallonpuoliskon päämantereen jonka nimi on Liberia. Sen keskustassa, oikealla, ovat Fera-saaret. Alla on Shambalan kaupunki (jumalten kaupunki).

Asgard ja Etelänapamanner

kuva: Imperialgermans.com

Tiibetiläiset munkit sanovat että Shambalan kaupunki todella on olemassa, mutta ei planeettamme pinnalla vaan planeetan sisällä. Shambalan kartta kertoo että kyseessä on kaupunki maapallon sisällä, sen kuoressa.
Tämä osa Reichsdeutschenin karttaa kuvaa allaolevan polun johon kuuluu yksityiskohtainen kirje ohjeineen siitä miten sukeltaa ja päästä Aghartan sisämaailmaan sukellusveneellä.

Kuva on otettu allaolevasta videosta. Katso allaoleva linkki jossa näkyy täydellinen kartta ja alkuperäinen ohjekirje.

Ilmeisesti he ovat löytäneet sisäänkäynnin Maan sisälle. Lisäksi salainen natsien tutkimusretkikunta, jota kapteeni Ritscher johti, oli pakotettu laskeutumaan lähelle Queen Maud Landia ja perustamaan salaisia tukikohtia sinne.

Tämä selittää myös sen miksi Saksan UFO-tieteilijät, valitut ihmiset ja Haunebu 1-4 -prototyyppialukset ja Andromedan laite, joka on mahdollisesti rakennettu avaruusolentojen avustuksella, puuttuivat heidän paettuaan Antarktiksen tukikohdista.

Syväluotaavan analyysin jälkeen tutkijat ovat julkaisseet koordinaatit, joista löytyy sisäänkäynti maanalaiseen Agharthan maailmaan.

Sijainti: 68°00’00.0″S 1°00’00.0″E

 

Kuten näet, käytävä Sisämaahan sijaitsee Lazarevin merellä, joka on sama paikka, jossa Venäjän Itämeren laivaston meritutkimusalus Admiral Vladimirsky teki viime vuonna hydrografisia tutkimuksia Etelämantereen vesialueilla.

Tutkijoiden mukaan Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton hallitukset ovat tienneet yli 40 vuoden ajan Aghartan salaisesta sisäänkäynnistä Maan sisäosaan ja sen asukkaista sekä salaisista maanalaisista natsien tukikohdista, mutta ne eivät ole tienneet, miten käsitellä asiaa, ja siksi ne ovat salanneet totuuden.

Nyt näyttää siltä, että nämä maanalaiset natsitukikohdat ovat edelleen olemassa ja toiminnassa. Lisäksi he uskovat, että Hitlerin viimeinen pataljoona työskentelee yhdessä maan sisäisten olentojen kanssa ja he astuvat toimintaan, kun maailma on syvällä talouskriisissä.

Kaikkien näiden tietojen perusteella, jos ne ovat totta, tulee askel askeleelta selväksi, miksi niin monet tunnetut ihmiset sekä Yhdysvaltain ja Venäjän laivasto käyvät arktisella alueella.

Linkit kaikkiin alkuperäisiin kuviin ja kirjeisiin sekä lisätietoja lähteistä Hollow Earth Blog ja Imperialgermans.

Englanniksi:
Linkit alkuperäisiin kuviin ja kirjeisiin: https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.imperialgermans.com%2FDE%2Fdocuments.html

Saksaksi:
Linkit alkuperäisiin kuviin ja kirjeisiin: www.imperialgermans.com/DE/documents.html

Blogi ontosta maasta:
http://hollowplanet.blogspot.co.id/2011/07/wwii-german-maps-of-antarctic-entrance.html

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.