Skientologien väitetty ’avaruusolentojen katedraali’ löytynyt New Mexicosta

kirjoittanut Marc Lallanilla / Norio Hayakawa

(LIVE SCIENCEn juttu 31.12.2012)

Skientologiasta kertovan kirjan kirjoittajan mukaan salainen bunkkeri, joka on piilotettu syvälle New Mexicon aavikoille, on skientologiakirkon ”avaruusolentojen katedraali”.

Brittilehti THE SUNin mukaan paikan merkkinä on suuri symboli, joka on kaiverrettu autiomaahan: kaksi timanttia, joita ympäröi pari päällekkäistä ympyrää. Kävelymatkan päässä symbolista on yksityinen kiistanalaisen kirkon johtajia varten rakennettu kiitorata.

Koko kompleksi sijaitsee lähellä Mesa Huerfanitaa, New Mexicossa, noin kahden tunnin ajomatkan päässä Santa Fe:stä, N.M.:stä, ja kolme tuntia pohjoiseen Roswellista, N.M.:stä, jossa on tehty lukuisia väitettyjä UFO-havaintoja, kertoo THE SUN.

THE SUNin raportissa, jonka on kirjoittanut BBC:n toimittaja (ja kirjailija) ja skientologian vastustaja John Sweeney, väitetään, että kirkko suunnitteli maanalaisen paikan kestämään ydinholokaustin. Daily Mailin mukaan kompleksin holveihin on kätketty titaaniarkkuja, joissa on kultalevyjä, joihin on kaiverrettu skientologian perustajan L. Ron Hubbardin alkuperäiset tekstit.

Parhaiten tunnettu julkkisjäsenistään, kuten Tom Cruisesta, John Travoltasta ja Kirstie Alleysta, skientologia ”on uskonto, joka tarjoaa täsmällisen polun, joka johtaa täydelliseen ja varmaan ymmärrykseen todellisesta henkisestä luonteesta ja suhteesta itseen, perheeseen, ryhmiin, ihmiskuntaan, kaikkiin elämänmuotoihin, aineelliseen maailmankaikkeuteen, henkiseen maailmankaikkeuteen ja korkeimpaan olentoon”, järjestön verkkosivujen mukaan.

Aavikon maanpinnalla nähtyjen symbolien kerrotaan auttavan skientologeja, jotka palaavat Maahan paettuaan planeetalta tulevaa ”Harmageddonia” pakoon, kirjoittaa Daily Mail.

Daily Mailin mukaan skientologiakirkko ei vastannut kommenttipyyntöihin. Sweeneyn kirja The Church of Fear: Inside the Weird World of Scientology (Silvertail Books) julkaistiin vuonna 2013.

P.S.

Tästä New Mexicossa sijaitsevasta laitoksesta/bunkkerista/kompleksista ei ole paljastunut vielä tänäkään päivänä paljon mitään.

Onko se yhä toiminnassa?

Tämän ”avaruusaluskatedraalin” sisältä ei ole kuvia…. vaikka siitä onkin ilmakuvia.

 

Artikkelin julkaissut noriohayakawa.wordpress.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.