Uusi viljakuvio Britanniassa: Elämänkukka

Uusi viljakuvio havaittiin Macmillian Wayn varrella Britannian Gloucestershiressä huhtikuun 19. päivänä 2015. Se symbolisoi ”Elämänkukkaa”.

Elämänkukka on moderni nimitys geometriselle muodolle joka koostuu useista tasaetäisyydellä olevista, päällekkäisistä ympyröistä, jotka ovat asettuneet niin että ne muodostavat kukanmuotoisen kuvion kuusikulmaisen symmetrian muodossa.

Jokaisen ympyrän keskipiste sijaitsee kuuden ympäröivän ympyrän kehällä. Kaikilla ympyröillä on sama säde. Ympäröivien ympyröiden ei tarvitse olla selkeästi tai kokonaan piirrettyjä. Jotkut muinaiset symbolit on tulkittu olevan elämänkukan esimerkkejä joissa on vain yksittäinen ympyrä tai kuusikulmio.

”Elämänkukka” löytyy kaikista valtauskonnoista maailmassa ja siihen liitetään monia henkisiä uskomuksia.

Osiriksen temppeli Abydosissa, Egyptissä, on tähänastisista tunnetuista esimerkeistä vanhin. Se on kaivettu graniittiina ja saattaa esittää Ra:n silmää faaraon auktoriteetin kunnioittamiseksi.

Sitä pidetään pyhän geometrian symbolina. Sen sanotaan olevan ikivanha, ja siinä kerrotaan olevan esillä aika-avaruuden perusmuoto. Tässä mielessä se on visuaalinen esitys elämän kutomista yhteyksistä kaikkien älyllisten olentojen välillä. Sen tulkitaan sisältävään eräänlainen akaasinen tiedosto kaikista elävistä olennoista.

Yleisin ”Elämänkukka” on kuusikulmionmuotoinen, joka on tehty 19 kokonaisesta samansäteisestä ympyrästä ja 36 osittaisesta kaaresta, jotka kaikki ovat suuren ympyrän sisällä.

Lisätietoja tästä viljakuviosta CropCircleConnector-sivustolla.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.