12 tuhatta vuotta vanha kaupunki Louisianan rannikolla

Havaintopäivämäärä: 2022
Havaintopaikka: Saint Bernard Parish, Louisiana, USA
Uutisartikkeli: https://www.wwltv.com/article/news/local/st-bernard/archeologist-may-have-found-an-ancient-city-off-the-coast-of-st-bernard/289-5fe907e3-5439-46af-89b9-ae9e6dc35918

George Gele oli löytänyt muinaisen kaupungin Louisianan rannikolta. Kaupungissa on pyramidi, joka on melkein 70 metriä korkea. Hänellä on todisteinaan kaikuluotauksia ja muinaisia artifakteja. Muinainen vedenalainen kaupunki ei ole liian vaikea uskoa todeksi. Satoja muinaiskaupunkeja on mennyt mereen viimeisen puolen miljoonan vuoden aikana. Kuvittele avaruusolentojen kulttuuri, joka rakentaa kaupunkia, sitten lähtee pois, ja upottaa sen tahallaan piilottaakseen sen….. Atlantis. No, on mahdollista että Atlantis oli Louisianassa, mutta koska vedet ovat niin tummia, ketään ei tunnu kiinnostavan etsiä sieltä. Se, että ihmiset eivät tiedä kaupunkien olemassaolosta, ei vielä tarkoita etteikö ne olisi olemassa. Me olemme saattaneet löytää muinaisen Atlantiksen kaupungin!

Scott C. Waring, Taiwan

Uutiset kirjoittavat:

Amatööriarkeologi sanoo löytäneensä muinaisen sivilisaation rauniot St. Bernard Parishin rannikolta. Hän väittää, että veden alla on suuria graniittipaasia Chandeleur-saarten lähellä, jotka ovat saattaneet joskus olla kadonneen kaupungin sijaintipaikalla. Chandeleur-saaret ovat asumattomien saarten ketju Meksikonlahdella, 50 mailia New Orleansista itään.

12 tuhatta vuotta sitten, ennen merenpinnan dramaattista nousua viime jääkauden lopuksi, tämä alue on saattanut olla kuivalla maalla. Eläkkeellä oleva arkkitehti George Gelé uskoo paikan olleen ennen suurkaupunki, joka joutui veden alle. Kaupunki on hänen mukaansa edeltänyt Mayojen, Inkojen ja Atsteekkien sivilisaatioita Meksikossa ja Keski- sekä Etelä-Amerikassa. Hän antoi kaupungille nimen “Crecsentis”.  “Siellä on satoja rakennuksia, jotka ovat hiekan ja liejun peitossa, jotka maantieteellisesti liittyvät Gizan Suureen pyramidiin”, Gelé sanoo.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.