Global Walkout -kampanja haluaa ’Yhtenäisen rintaman globalistista agendaa vastaan’

Joka sunnuntai kello 20:00 Lontoon aikaa (22:00 Suomen aikaa), Global Walkout ilmoittaa uudesta “askeleesta” tai toiminnasta, johon ihmiset voivat ryhtyä vapauttaakseen itsensä globalistien agendasta ja haitatakseen agendan edistymistä.

global walkout campaign globalist agenda feature

On aika ryhtyä tekoihin –yksilötasolla ja kollektiivisesti — haitataksemme globalistiagendan edistymistä ja voimaannuttaaksemme itsemme menemään eteenpäin elämässä ja luomaan sellaisen elämän, jota haluamme elää, Reignite Freedom julistaa.

Syyskuun 4. päivänä Reignite Freedomin tiimi — joihin kuuluu tri. Peter McCullough, tri. Robert Malone, Children’s Health Defensen hallituksen puheenjohtaja Robert F. Kennedy, Jr. sekä kahdeksan muuta globalistiagendan tunnettua kriitikkoa — perustivat Global Walkoutin.

Joka sunnuntai kello 20:00 Lontoon aikaa, Global Walkout ilmoittaa uudesta “askeleesta” tai toiminnasta, johon ihmiset voivat ryhtyä vapauttaakseen itsensä globalistien agendasta ja haitatakseen agendan edistymistä.

“Monet meistä, minä mukaanlukien, olemme tiedostamattamme alistuneet globalismiin hyväksymällä heidän meille teknologian, viestinnän ja helpon pankkitoiminnan avulla tarjoamat mukavuudet”, sanoo Monica Smit, Global Walkout -kampanjan johtaja kampanjan introvideolla.

Smit, joka perusti ja johtaa Reignite Democracy Australiaa, sanoo:

“Jos me haluamme strategisesti vastustaa globalismia, meidän tulee toimia esimerkkinä ja hitaasti vapauttaa itsemme kahleista.

“Meillä on jo valta. Meitä on jo tarpeeksi. Meidän vain tulee toimia yhdessä… askel askeleelta me ponnistelemme irroittautuaksemme globalistiagendasta.”

Verkkosivujensa mukaan, kun ihmiset tekevät käytännön tekoja, he voivat rakentaa tarpeeksi liikemäärämomenttia “luomaan barrikadeja” globalistien agendan esteeksi:

“Kun miljoonat ihmiset ympäri maailman toimivat yhdessä, meistä tulee tehokas voima, jota ei voi sivuuttaa.

“Kun meitä on tarpeeksi, Global Walkout -perhe voi alkaa tehdä merkityksellisiä tekoja, jotka rohkaisevat korporaatioita ja valtioita kiinnittämään huomion meihin ja pohtimaan meidän sanomaamme.

“Jos tekomme voivat suoraan vaikuttaa globalistien taskuihin, he eivät voi tehdä muuta kuin kuunnella meitä.”

Kanadalaisten rekkakuskien convoyn inspiroima

Kanadan Convoy on inspiraatio [Global Walkoutin luomiselle],” Smit kertoi The Defenderille. “Ajattelin, ‘Kuvittele, että jos me tekisimme tämän ympäri maailman kaikki samaan aikaan.’”

Hän lisää:

“Kaikkein tärkeiin asia on, että kuka tahansa voi ottaa osaa, huolimatta siitä missä he asuvat, mitä he tekevät tai mikä elämäntyyli on. Siihen vaaditaan tosi vähän energiaa, mutta sillä voi olla valtava vaikutus, jos se tehdään yhdessä globaalisti.

“Voit osallistua jokaiseen askeleeseen millä tahansa kapasiteetilla haluatkin. Jos et pidä jostain askeleesta, sinun ei ole pakko osallistua. Jos pidät seuraavasta, tee se.”

Smitin, Kennedyn, McCullough’n ja Malonen lisäksi Reignite Freedomin lanseeraustiimin jäsenet ovat:

Global Walkout: step by step

Global Walkout, joka tähän mennessä on ilmoittanut neljästä askeleesta, ilmoittaa viidennen lokakuun 2. päivä. Kampanja on tähän mennessä mennyt seuraaavasti:

Askel 4: tue pienpankkeja: Global Walkoutin neljäs askel ilmoitettiin 25.9., ja siinä pyydetään osallistujia tukemaan pienpankkeja siirtämällä niin monta tiliä kuin mahdollista paikalliseen osuuspankkiin tai paikallisosakepankkiin.

Global Walkoutin verkkosivujen mukaan:

“Pienemmät pankit tukevat paikallisia perheyrityksiä enemmän. Jos investoit rahasi niihin, autat paikallistaloutta kasvamaan.

“Jos tarpeeksi moni ihminen vie rahansa pois suurpankeilta, suurpankkien valta vähenee.

“Joissain tapauksissa pienemmät pankit ovat vähemmän suurkorporaatioiden ja valtion kontrollissa.

“Me emme ole varmoja mitä tulevaisuus tuo tulleessaan. Me tiedämme, että globalistit yrittävät saada otettua käyttöön digitaalista identiteettiä ja yhteiskuntaa ilman käteistä. Tämä askel yksistään ei estä tuota, mutta se on alku.”

Verkkosivut esittelivät monistetta, jonka osallistujat voivat tulostaa ja käyttää sitä apunaan keskustellessaan pankkivirkalijoiden kanssa sekä vanhassa että uudessa pankissa, kun heiltä kysytään miksi he haluavat vaihtaa pienempään pankkiin.

Askel 3:  jätä massamedia: Ilmoituettu 18. syyskuuta, Askel 3 pyytää osallistujia “lopettamaan kaikki massamedian tilaukset. Poistakaa applikaatiot puhelimista, läppäreistä ja tableteista ja lopettakaa kaikkien valtamedian tilien seuraaminen sosiaalisessa mediassa ja Youtubessa. Pyrkikää välttämään massamediaa ainakin yhden viikon ajan, silloinkin kun otsikko on kiinnostava.”

Global Walkoutin verkkosivuilla oli moniste, jota osallistujat voivat jakaa muille, jossa perustellaan “miksi massamedian kuluttamisen minimointi on hyvä idea” ja siinä tarjotaan myös kolme vinkkiä kolmannen askeleen suorittamiseksi:

 1. “Poista kaikki massamedian applikaatiot puhelimista, tableteista, läppäreistä ja tietokoneilta. Lopeta tilaukset ja kuukausimaksujen maksaminen jos olet tilaaja.
 2. “Poista ja piilota kaikki geneeriset uutisapplikaatiot, joita tulee esiasennettuna puhelimiin ja muihin laitteisiin.
 3. “Vältä klikkiotsikkoja niin paljon kuin mahdollista. Me kaikki tiedämme miten otsikot ovat harhaanjohtavia. Älä klikkaa niitä..”

Askel 2: osta paikallista: Askel 2, joka ilmoitettiin 11.9., pyysi osallistujia “etsimään ja tukemaan päivittäistavarakauppoja, jotka ovat perheyrityksiä. Yritä ostaa paikallisesti kasvatettua ruokaa ja tukea maanviljelyä ja markkinapaikkoja omalla alueellasi. Jos elät kaupungissa, tutki mitä tuoreita ruoka-aineksia kasvatetaan alueellasi.”

Global Walkout antoi nämä vinkit:

 1. “Jos sinulla on aikaa, tutki mitä alueellasi kasvatetaan.
 2. “Etsi paikalliset perheyritykset, jotka ovat päivittäistavarakauppoja. Kysy heiltä mitkä tuotteet ovat paikallisia ja osta niitä tuotteita.
 3. “Etsi torimarkkinat alueeltasi ja selvitä miten usein niitä pidetään. Yritä mennä paikan päälle niin usein kuin pystyt, ja ostaa tarpeeksi tuoreita kasviksia jotta selviät seuraavaan toripäivään.
 4. “Jos alat juttusille kaupan omistajan kanssa, sano heille miksi olet tullut paikalle ja että yrität saada muutkin paikan asiakkaiksi. Se on hyvä tapa aloittaa keskustelu ja he arvostavat sitä.”

Verkkosivulla on myös moniste, jota osallistujat voivat haella muille, missä kerrotaan miksi paikallisten maanviljelijöiden ja pienyrittäjyyden tukeminen on tärkeää.

Askel 1: pidä käteinen elossa: Askel 1, joka ilmoitetiin 4.9., ohjeisti osallistujia käyttämään käteistä niin usein kuin mahdollista.

Tulostettavassa monisteessa on tietoja, joita osallistujat voivat käyttää keskustelussa: “Maksoin tänään ihan syystä käteisellä”:

 1. “SÄÄSTÄÄKSENI tämän yrityksen rahaa transaktiokustannuksissa
 2. “ANTAAKSENI yrityksille enemmän kontrollia liikevoitostaan
 3. “TUKEAKSENI paikallistaloutta ja -yhteisöä
 4. “PITÄÄKSENI ostokseni ja sijaintitietoni anonyymeina
 5. “PITÄÄKSENI käteisen elossa!”

Sivuilla oli myös moniste jota yritykset voivat käyttää kertoessaan asiakkailleen miksi he rohkaisevat käteisellä maksamista:

 1. “Me säästämme rahaa transaktiokustannuksissa.
 2. “Jos me voimme säästää rahaa, me voimme pitää työntekijät palkkalistoillamme ja panostaa paikallistalouteen.
 3. “Meillä on enemmän kontrollia omasta liikevoitostamme.
 4. “PK-yritykset kuten tämä ovat keskeinen osa elinvoimaista ja kasvavaa paikallistaloutta ja -yhteisöä.
 5. “Se auttaa pitämään käteisen elossa!”

 

Artikkelin julkaissut childrenshealthdefense.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.