MKULTRA

Hyökkäsikö Pelosin kimppuun mielenhallinnan uhri?

Kirjoittanut Alfred Lambremont Webre

Hypoteesi Pelosi-hyökkääjä DePapesta: MKULTRA:n uhriin ja QANON-vaalien kieltäjään David DePapeen on käytetty suunnatun energian aseita (DEW), jotta mielenhallinnan ohjaama DePape saataisiin kauko-ohjatuksi varhaisaamun ”Missä Nancy on” MKULTRA-hyökkäykseen Pelosin kotiin ja aviomiestä Paul Pelosia vastaan.

Tämän DEW Psyops-hyökkäyksen tarkoitus: Tämä hyökkäys on Kronogarkian syvävaltion tahallinen DEW Cointelpro -hyökkäys Amerikan Yhdysvaltojen perustuslaillista, demokraattista vaaliprosessia vastaan, jonka tarkoituksena on heikentää ja hajottaa Yhdysvaltojen perustuslaillista koskemattomuutta 8. marraskuuta 2022 pidettävien välivaalien aikaan, mikä edistää Kronogarkian syvävaltion hyökkäystä Yhdysvaltojen perustuslaillista vaalidemokratiaa vastaan 6. tammikuuta 2020 entisen presidentin Donald J. Trumpin yllyttämänä.

Katso myös:

Alfred Lambremont Webre (kirjailija): Time Screen — Kronogarkian satavuotinen juoni hajottaa Amerikka aikamatkustuksen, Trumpin ja maanpetoksen avulla.

NEWSINSIDEOUT: https://newsinsideout.com/2022/10/hypothesis-pelosi-attacker-depape-chronogarchy-deep-state-supporting-trump-fits-the-scientific-profile-of-using-remote-directed-energy-weapons-dew-on-mkultra-victim-qanon-election-denier-david-de/

Tässä uudessa tietokirjassa ”Time Screen” (2023) futuristi Alfred Lambremont Webre paljastaa 100 vuotta kestäneen laittoman, salaisen ja petollisen kronogarkian juonen hajottaa perustuslailliset Amerikan Yhdysvallat kvanttiaikamatkustuksen avulla Donald J. Trumpin ollessa keskeinen tarkoitushakuinen toimija, mikä on vastoin Yhdysvaltain perustuslain III artiklan 3 kohtaa, jossa kielletään maanpetos, ”sodan aloittaminen Yhdysvaltoja vastaan”.

Uusi kirja ”Time Screen” osoittaa todisteiden avulla, että Ingersoll Lockwood, 1890-luvun ”amerikkalainen poliittinen kirjailija, New Yorkin lakimies ja romaanikirjailija”, oli ”aikamatkaileva paikallinen händleri” Kronogarkialle, ja osoittaa, miten Kronogarkia on Ingersoll Lockwoodin kahden kirjan — ”Baron Trump’s Marvelous Underground Journey” ja ”1900, Or The Last President” — avulla tarkoituksellisesti istuttanut ja julkaissut keskeisiä meemejä, trooppeja ja aikamatkailun juonipoikkeamia, jotka liittyvät Donald J. Donald Trumpiin. Trumpin keskeiseen historialliseen rooliin Venäjän tahallisena peiteltyinä vaikutusagentteina ”100-vuotisessa juonessa hajottaa Amerikka aikamatkustuksen, Trumpin ja maanpetoksen avulla”.

Alfred kertoo omasta tapaamisestaan vuonna 1971 huippusalaisen DARPA:n CIA:n aikamatkustusyksikön kanssa sen jälkeen, kun DARPA-CIA oli aikamatkaillut hänen maamerkkikirjansa Exopolitics vuodelta 2005 takaisin vuoteen 1971 käyttäen salaista kvanttiteknologiaa. Jatkamalla paljastuskertomusta Alfred paljastaa tammikuussa 1977 tapahtuneen hämmästyttävän tapaamisen Stanfordin tutkimuslaitoksen futuristijohtaja Willis Harmonin kanssa, joka kertoi hänelle USA:n tulevasta balkanisaatiosta: ”Alfred, tulevaisuudessa Amerikan Yhdysvallat hajoaa moniin alueisiin.” Yhdysvaltain presidentit George H.W. Bush, George W. Bush, Bill Clinton, Barack Obama, Donald J. Trump ja Joseph Robinette Biden olisi ennalta tunnistettu ja valmisteltu yhteiseen yksimieliseen politiikkaan DARPA-CIA:n Kronogarkian salaisen presidenttien aikamatkustuksen ennaltaidentifiointiohjelman avulla.

Time Screen dokumentoi Venäjän tiedustelupalvelun 40-vuotisen tunkeutumisen ”todelliseen Donald Trumpiin” ja Trump Towerin muuttumisen tarkoitukselliseksi syväpeitteiseksi venäläisvoimaksi. Kun Venäjän tiedustelupalvelun agentti ”Donald Trump” voitti Yhdysvaltain presidentin viran marraskuussa 2016, kuten DARPA-CIA:n aikamatkailun ennakkotunnistus osoitti, peitetehtävissä toimiva venäläinen vakooja tuli Yhdysvaltain presidentiksi, mikä selittää FBI:n, CIA:n päättäväisyyden poistaa ja estää Trumpin toiminta ensin ”Venäjä-asiakirjojen”, sitten kahden syytteen nostamisen, dokumentoidun vuoden 2020 Yhdysvaltain presidentinvaalien Trumpin vaalitappion, kongressin tammikuun 6. tammikuuta 2021 valintalautakunnan, 8. 8.2022 Trumpin päämajassa Mar-A-Lagossa tehdyn ”Lion’s Gate” FBI:n etsinnän ja takavarikon avulla vakoiluun vedoten.

Uudessa kirjassa keskitytään rakenteellisiin merkkeihin, jotka viittaavat mahdolliseen Kronogarkian aikamatkalla valmistettuun Amerikan Yhdysvaltojen hajoamiseen, mukaan lukien Teksasin osavaltion republikaanipuolueen vuonna 2022 hyväksymä kannanotto, jossa vaaditaan Teksasin irrottautumista Yhdysvalloista, ja tuore mielipidetutkimus, joka osoittaa, että Trumpin äänestäjien enemmistö Trumpiin nojaavissa osavaltioissa kannattaa irrottautumista Amerikan Yhdysvalloista — ”Noin 33 prosenttia niin sanottujen punaisten osavaltioiden Trumpin äänestäjistä sanoo, että he henkilökohtaisesti pärjäisivät paremmin, jos heidän osavaltiostaan tulisi itsenäinen maa.”

Alfredin uusi kirja, jonka julkaisupäivä on 4. heinäkuuta 2023, esittelee ennakoivia ratkaisuja, joilla Amerikan Yhdysvaltojen perustuslaillinen poliittinen elin voidaan pitää koossa, jotta positiivinen amerikkalainen kokeilu ei joudu Kronogarkian salattujen, aikamatkustuksen ennustamien ennusteiden uhriksi, vaikka vahvat voimat juonittelevat perustuslaillisen USA:n hajottamista.

https://www.g-casa.com/conferences/shanghai/paper_pdf/Liu-mindcontrol.pdf

Tutkimusnäyttö hypoteesille:

Mielenhallinta sähkömagneettisella taajuudella

Ms. Soleilmavis Liu
Sponsor Activist of Peacepink
Yantai, Shandong Province, China

Viime vuosina sanat ”pahoinpitely ja kidutus mielenhallinnalla” ja ”joukkovainon uhri” ovat esiintyneet usein verkossa. Tuhannet ihmiset ryhmissä tai yksittäin kiinnittävät huomiota sähkömagneettisella mielenhallintateknologialla tapahtuvaan pahoinpitelyyn ja kidutukseen internetin ja muiden kanavien kautta. Käynnissä olevien rikosten laajuus on suuri ja piilossa. Ihmiset pyytävät maailmanlaajuista huomiota ja kansainvälistä tutkimusta valtavista ihmisoikeusloukkauksista, joita tapahtuu hiljaa maailmanlaajuisesti tällä hetkellä.

Tiivistelmä

Yksi 2000-luvun suurimmista ihmisoikeusloukkauksista on mielenhallintateknologian leviäminen ja siihen liittyvä väärinkäyttö ja kidutus. Tuhansista viattomista uhreista eri puolilla maailmaa on tullut aktivisteja vapautensa puolesta. Sähkömagneettiset mielenhallintateknologiat ovat aseita, jotka käyttävät sähkömagneettisia aaltoja kaapatakseen henkilön aivot ja hermoston ja horjuttaakseen yksilön tunnetta oman ajattelunsa, käyttäytymisensä, tunteidensa tai päätöksentekonsa hallinnasta. Tämä artikkeli on lyhyt johdatus mielenhallintateknologioihin, mielenhallinnan salattujen väärinkäytösten ja kidutusten vakavaan tilanteeseen sekä uhreihin, kuten Soleilmavis Liu, jonka työn tavoitteena on paljastaa mielenhallintateknologiat ja niiden kiduttavat väärinkäytökset sekä kehottaa hallituksia kaikkialla maailmassa tutkimaan ja pysäyttämään nämä törkeät ihmisoikeusloukkaukset.

Avainsanat: Ihmisoikeudet; kidutus; kidutus; väärinkäyttö; uhri; mielenhallintateknologia; ääni kalloon; voice-to-skull; pahoinpitely

Johdanto

Tuhannet ihmiset ryhmissä tai yksittäin kiinnittävät huomiota sähkömagneettisen mielenhallintateknologian väärinkäytöksiin ja kidutuksiin internetin ja muiden kanavien kautta. Käynnissä olevien rikosten laajuus on suuri ja piilossa. Ihmiset pyytävät maailmanlaajuista huomiota ja kansainvälistä tutkimusta valtavista ihmisoikeusloukkauksista, joita tapahtuu hiljaa maailmanlaajuisesti tällä hetkellä.

Tässä artikkelissa esitellään lyhyesti mielenhallintateknologiat, nykyiset tiedot mielenhallinnan uhreista, Soleilmavisin tapausten yhteenveto ja hänen työnsä mielenhallinnan väärinkäytön ja kidutuksen paljastamiseksi. Soleilmavisin tapausyhteenveto ja hänen työnsä tuovat toivottavasti lisää yleistä tietoisuutta mielenhallinnan väärinkäytön ja kidutuksen salaisista rikoksista.

Lyhyt johdanto mielenhallintateknologiaan

Mielenhallintateknologiat ovat aseita, joissa käytetään elektronisia mikrosiruimplantteja, nanoteknologiaa, mikroaaltoja ja/tai sähkömagneettisia aaltoja, joilla pyritään horjuttamaan yksilön hallintaa omasta ajattelustaan, käyttäytymisestään, tunteistaan tai päätöksenteostaan hyökkäämällä aivoihin ja hermostoon. Näiden menetelmien ja teknologioiden kehittämisellä on pitkä historia.

1. Natsien ihmelääke

Natsitutkijat käyttivät keskitysleirien vankeja testatakseen kokaiinipohjaista ”ihmelääkettä”, jonka he toivoivat parantavan saksalaisten joukkojen suorituskykyä. Hampurilainen kriminologi Wolf Kemper uskoi, että D-IX -pillerit olivat Hitlerin viimeinen salainen kehitystyö. Niin sanottu D-IX -kokeilu alkoi marraskuussa 1944 Sachsenhausenin keskitysleirillä. Kaikkien näiden kokeiden tulokset innoittivat niiden aloittajia toimittamaan D-IX -lääkettä koko natsiarmeijalle. He eivät kuitenkaan onnistuneet käynnistämään aineen massatuotantoa. Liittoutuneiden voitot molemmilla rintamilla talvella ja keväällä 1945 johtivat natsihallinnon romahtamiseen. Absurdi unelma ihmelääkkeestä murskattiin. [1]

“Want to Know” -sivuston mukaan ”toisen maailmansodan päätyttyä liittoutuneet pitivät saksalaisia tiedemiehiä erilaisilla vankileireillä. Vuonna 1946 presidentti Truman valtuutti Paperclip-projektin, jonka tarkoituksena oli hyödyntää saksalaisia tiedemiehiä amerikkalaisessa tutkimuksessa ja kieltää nämä henkiset voimavarat Neuvostoliitolta.” Joissakin raporteissa todettiin suoraan, että he olivat ”kiihkeitä natseja”. Heitä pidettiin niin elintärkeinä ”kylmän sodan” ponnisteluille, että heidät tuotiin Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Jotkut näistä asiantuntijoista olivat osallistuneet keskitysleireillä ihmisillä tehtyihin murhaaviin lääketieteellisiin kokeisiin. Senaatille ja edustajainhuoneelle vuonna 1999 laaditussa raportissa todetaan, että ”vuosien 1945 ja 1955 välisenä aikana 765 tiedemiestä, insinööriä ja teknikkoa tuotiin Yhdysvaltoihin Paperclip- ja vastaavien ohjelmien puitteissa”. (Bluebird Report)

2. MKULTRA, Amerikan keskustiedustelupalvelun mielenhallintaprojekti

Keskustiedustelupalvelu CIA:n tietokirjassa todetaan, että kansallinen turvallisuusneuvosto (NSC) ja CIA perustettiin vuoden 1947 kansallisen turvallisuuslain säännösten nojalla. Kansallinen turvallisuusneuvosto piti ensimmäisen kokouksensa joulukuussa 1947. Puolustusministeri James Forrestal vaati CIA:ta aloittamaan ”salaisen sodan” Neuvostoliittoa vastaan. Forrestalin aloite johti psykologisen sodankäynnin operaatioiden (psy-ops) toteuttamiseen Euroopassa. CIA:n henkilökunta ei vastustanut työskentelyä natsilääkäreiden kanssa, jotka olivat osoittautuneet taitaviksi mielen murtamisessa ja uudelleenrakentamisessa. Joissakin tapauksissa sotilastukikohtia käytettiin näiden salaisten toimien salaamiseen. Päätettiin, että kommunistinen uhka oli perustuslaillisia oikeuksia tärkeämpi asia.

Yksi CIA:n tutkimista aloista oli mielenhallinta. CIA:n ihmisten käyttäytymisen valvontaohjelmaan oli pääasiallisena syynä se, että Neuvostoliiton, Kiinan ja Pohjois-Korean katsottiin käyttävän mielenhallintatekniikoita. ”Kansallisen turvallisuuden” suojeluksessa myös monet muut hallinnonalat osallistuivat tämän alan tutkimukseen. CIA aloitti ensimmäisen ohjelmansa vuonna 1950 nimellä BLUEBIRD, joka vuonna 1951, kun Kanada ja Iso-Britannia oli otettu mukaan, muutettiin ARTICHOKEksi. MKULTRA alkoi virallisesti vuonna 1953. Teknisesti se lopetettiin vuonna 1964, mutta osa sen ohjelmista pysyi aktiivisena MKSEARCHin nimellä pitkälle 70-luvulle. Vuonna 1973 CIA:n johtaja Richard Helms, joka sai vihiä tulevista tutkimuksista, määräsi tuhoamaan kaikki MKULTRA-asiakirjat. (MC 10, 17)

MKULTRAn olemassaolosta on olemassa ylivoimainen määrä todisteita, jotka vahvistavat sen olemassaolon. Yli 250 ihmistä, jotka väittävät joutuneensa Amerikan keskustiedustelupalvelun ”aivopesun” uhreiksi, oli voittamassa monimiljoonaisen oikeustaistelun korvauksista. Yhdeksän oli jo saanut kukin 67 000 dollarin (33 500 punnan) korvaukset vakoiluvirastolta, joka oli myöntänyt perustaneensa MKULTRA-koodinimellä tunnetun operaation kylmän sodan aikana. [Mike Parker, CIA’s Bourne Identity Plot (MKULTRA), Express.co.uk, 8. heinäkuuta 2007]. [2]

3. Istutettava elektroninen siru mielenhallintaan

Monet tutkijat olivat kehittäneet nanoteknologian avulla implantoitavia elektronisia siruja, jotka loivat uusia hermoyhteyksiä aivojen osiin, jotka kontrolloivat liikkeitä tai jopa muuttivat tunteita ja ajatuksia. Washingtonin yliopiston (UW) tutkijat olivat työskennelleet implantoitavan elektronisen sirun parissa, joka voisi auttaa luomaan uusia hermoyhteyksiä aivojen liikettä ohjaavaan osaan. Heidän tutkimuksensa, joka julkaistaan Nature-lehden 2. marraskuuta 2006 ilmestyvässä numerossa, osoitti, että tällainen laite voisi aiheuttaa apinoissa yli viikon kestäviä aivomuutoksia (Leila Gray, Tiny Electronic Chip, Interacting with the Brain, Modifies Pathways for Controlling Movement, University of Washington News, 24. lokakuuta 2006). [3]

Keskustiedustelupalvelu vastasi 18. maaliskuuta 2008 kirjallisesti Larson Median tietovapauslain mukaiseen pyyntöön. Asiakirjasta kävi ilmi, että CIA:n käyttämä biolääketieteellinen henkinen omaisuus, joka on kehitetty Alfred Mann Foundationissa, Second Sight LLC:ssä, Advanced Bionicsissa ja laivaston avaruussodankäynnin (SPAWAR) sopimuksessa N6600106C8005, oli ”tällä hetkellä ja asianmukaisesti salassa pidettävää toimeenpanovallan määräyksen mukaisesti kansallisen turvallisuuden vuoksi” ja että sitä sovellettiin CIA:n johtajan ”lakisääteiseen velvollisuuteen suojella tiedustelulähteitä ja -menetelmiä paljastumiselta”. Tony Tetherin, eversti Geoffrey Lingin DARPA-ohjelmissa ja William Heetderksin N.I.H.-ohjelmissa kehitetty teknologia oli suojattu puolustuksen ”Special Access Program” (SAP) -ohjelmana, joka oli ”mustan projektin” virallista termistöä. Tutkimuksen tuloksena oli kehitetty implantoitavia laitteita, jotka olivat millimetrin ja alle millimetrin kokoisia, jotka voitiin istuttaa salaa (ja jotka oli valmistettu siten, että laitteita ei voitu havaita tai paikallistaa kliinisillä lääketieteellisillä tai radiologisilla tekniikoilla) ja jotka tarjosivat järkyttävän paljon valvontavälineitä, jotka koskivat koehenkilön toimintaa ja joihin saattoi sisältyä visuaalista ja auditiivista biopalautetietoa. Lisäksi laitteet pystyivät antamaan testosteronia tai mitä tahansa muuta biologista ainetta.

4. Voice to Skull -tekniikat

Tutkija tohtori Joseph Sharp demonstroi onnistuneesti keinotekoisen mikroaaltoäänen siirtämisen kalloon vuonna 1973, ja siitä ilmoitettiin Utahin yliopiston seminaarissa vuonna 1974, ja ”American Psychologist” -lehden maaliskuun 1975 numerossa julkaistun artikkelin otsikko oli ”Microwaves and Behavior” (Mikroaallot ja käyttäytyminen), jonka kirjoitti tohtori Don Justesen (1975). [4]

Vuonna 2002 Yhdysvaltain ilmavoimien tutkimuslaboratorio patentoi juuri tällaisen laitteen: ”ei-tappava ase, joka sisältää (1) neuro-elektromagneettisen laitteen, joka lähettää ääntä ihmisten tai eläinten kalloon pulssimoduloidun mikroaaltosäteilyn avulla; ja (2) äänettömän äänilaitteen, joka voi lähettää ultraääntä (ihmisen kuulon yläpuolelle) nisäkkäiden kalloon.” HUOMAUTUS: Äänimodulaatio saattaa olla puheääntä tai subliminaalisia viestejä. Yksi sovellus ääni-kalloon -käytöstä oli elektroninen variksenpelätin lintujen pelottelemiseksi lentokenttien läheisyydessä. [5]

5. Ajatustenlukuteknologiat

Maailman johtavien neurotieteilijöiden ryhmä on kehittänyt tehokkaan tekniikan, jonka avulla he voivat katsoa syvälle ihmisen aivoihin ja lukea hänen aikomuksiaan ennen kuin hän toimii. Tutkimus avasi kiistanalaisen uuden tien tutkijoiden kyvyssä luodata ihmisten mieliä ja salakuunnella heidän ajatuksiaan, eettisesti tuomittavassa tekniikassaan ja sovelluksissaan.

”Skannerin avulla pystyimme etsimään aivoista näitä tietoja ja lukemaan niistä jotain, mitä ulkopuolelta katsottuna ei voi mitenkään sanoa, että se on siellä. Se on kuin valaisisi taskulampulla ja etsisi kirjoitusta seinältä”, sanoi John Dylan Haynes Saksassa sijaitsevasta Max Planck Institute for Human Cognitive and Brain Sciences -instituutista vuonna 2007, ja hän johti tutkimusta yhdessä University College Londonissa ja Oxfordin yliopistossa työskentelevien kollegojensa kanssa.

Vuonna 2011 Kalifornian Berkeleyn yliopiston neurotieteilijät asensivat elektrodeja aivoleikkauspotilaiden kalloihin seuratakseen heidän ohimolohkonsa tietoja, jotka olivat mukana puheen ja kuvien käsittelyssä. Kun potilas kuunteli jonkun puhetta, tietokoneohjelma analysoi, miten aivot käsittelivät ja toistivat kuullut sanat. Tutkijat uskoivat, että tekniikkaa voitaisiin käyttää myös lukemaan ja raportoimaan, mitä he ajattelivat sanoa seuraavaksi.

Plos Biology -lehdessä he kirjoittivat, että se vei ajatustenlukupyrkimykset ”aivan uudelle tasolle”.

Harvardin Buckner voitti Alzheimer-palkinnon ajatusten lukemisesta vuonna 2011. Tutkijat olivat osoittaneet pystyvänsä lukemaan koehenkilön ajatuksia mittaamalla etänä hänen aivotoimintaansa. Tällä tekniikalla voitiin poimia tietoa jopa henkilöiltä, jotka eivät olleet tietoisia itsestään. [6] Näissä ajatustenlukutekniikoissa käytetään EEC:tä, jossa neurologisia signaaleja puretaan etänä implantin kanssa tai ilman sitä satelliitin tai TV-lähetintornien kautta. Seuraavat tiedot ovat peräisin NASAn Jet Propulsion Labista: ”Eri puolilla maailmaa sijaitsevien syväavaruuden seuranta-antennien herkkyys on todella hämmästyttävä. Antennien on pyydystettävä Voyagerin tiedot niin heikosta signaalista, että antenniin osuva teho on vain 10 potenssiin -16 wattia (1 osa 10 kvadriljoonasta). Nykyaikainen elektroninen digitaalikello toimii teholla, joka on 20 miljardia kertaa suurempi kuin tämä heikko taso.”

Tutkijat uskoivat, että kuutiosenttimetrin aivomassan heikko radiolähetys oli satelliitin havaitsemisrajojen sisällä. Oli teknisesti mahdollista, että satelliitti havaitsisi ajatukset, tunteet ja käsitykset ja välittäisi nämä tiedot tietokoneelle tulkittavaksi. [7]

6. Mielenhallintateknologian patentit

Monet patentit olivat osoittaneet mielenhallintateknologian olemassaolon, kuten: Sony omisti amerikkalaispatentin #6,729,337 ”Sony Brain Waves Manipulation By Ultrasound”, joka koski ”ultraääniryhmää”, jonka väitettiin stimuloivan aivoaaltoja simuloidakseen aistikokemuksia, mikä sai käyttäjät kokemaan hajuja, makuja ja jopa kosketusta ilman ulkoisia ärsykkeitä.

USP # 6,488,617 (3. joulukuuta 2002), Nervous System Manipulation by EM Fields from Monitors.

7. Lisää todisteita mielenhallintateknologian olemassaolosta

Mielenhallintateknologian olemassaolosta on riittävästi todisteita. Mainitsen esimerkkinä vain muutamia.

Yhdysvaltain Moskovan suurlähetystön mikroaaltosäteilytys, katsaus sen historiaan ja tutkimukset sen selvittämiseksi, ilmenikö vuosina 1953-1977 lähetetyillä työntekijöillä siihen liittyviä terveyshaittoja, jotka on laadittu Yhdysvaltain senaatin kauppa-, tiede- ja liikennekomitean puheenjohtajan Howard W. Cannonin pyynnöstä, ja jotka julkaistiin vuonna 1979 Washingtonissa sijaitsevassa Yhdysvaltain hallituksen painatuskeskuksessa (U.S. Government Printing Office, Washington), paljastavat, että Neuvostoliiton hallitus on vuodesta 1952 lähtien alkanut suunnata mikroaaltosäteitä Yhdysvaltain Moskovan suurlähetystöön.

Defense Advanced Research Projects Agencyn rahoittamassa tutkimuksessa on kehitetty täydelliseksi taito käyttää sähkösignaaleja kalmarin värin manipuloimiseksi sen irisoivan ihon värin muuttamiseksi koko värispektrin alueella. Tutkimuksen toteutti Massachusettsissa sijaitseva Marine Biological Laboratory.[8] Jos eläimiä pystytään manipuloimaan, myös ihmisiä voidaan manipuloida.

Entinen KGB:n upseeri on paljastanut salaisuuksia erityisistä mielenhallintatekniikoista, joita kehittyneiden maiden turvallisuuspalvelut käyttivät kylmän sodan aikana ja sen jälkeen, kertoi venäläinen hallituksen päivälehti joulukuussa 2006.

Kenraali Boris Ratnikov, joka toimi KGB:n Moskovan ja Moskovan alueen osastolla, kertoi Rossijskaja Gazetalle, että vallanpitäjät ovat turvautuneet erilaisiin menetelmiin ihmisten ajatusten manipuloimiseksi jo muinaisista ajoista lähtien ja että ei ole yllättävää, että salaiset palvelut ottivat käytännön käyttöön, kun tekniikka sai tieteellisen perustan 1900-luvulla. Kahdeksankymmentäluvun puolivälissä noin viisikymmentä tutkimuslaitosta Neuvostoliitossa tutki ajatusten etähallintatekniikoita valtion huomattavan rahoituksen turvin, mutta kaikki tällaiset tutkimustoimet lopetettiin Neuvostoliiton imperiumin hajotessa 1990-luvun alussa.

Ratnikov, joka myöhemmin toimi liittovaltion turvallisuuspalvelun varapäällikkönä ja sitten johtavana konsulttina vuosina 1991-1997, sanoi, että hänen osastonsa tehtävänä oli suojella Neuvostoliiton jälkeisen Venäjän huippuvirkamiehiä kaikilta ulkoisilta vaikutuksilta heidän alitajuntaansa.

Kenraali totesi painokkaasti, etteivät hän ja hänen kollegansa olleet koskaan manipuloineet silloisen presidentin Boris Jeltsinin tai talousuudistaja Jegor Gaidarin ajatuksia, mutta väitti käyttäneensä ajatustenlukua pelastaakseen Venäjän ensimmäisen presidentin ja maan sodalta Kiinan kanssa.

Jeltsinin oli tarkoitus vierailla Japanissa vuonna 1992, mutta Ratnikovin osasto havaitsi yrityksiä ”ohjelmoida” presidentin mieli, jotta hän antaisi Kuriilisaaret takaisin Japanille. Siirto olisi johtanut siihen, että Kiina olisi vaatinut, että se saisi kiistanalaiset alueensa takaisin myös Venäjältä, mikä olisi saattanut aiheuttaa sodan kahden naapurin välille. Jeltsin joutui siksi perumaan matkan.

Toinen kenraalin paljastuksista on se, että Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen korkeat virkamiehet antoivat tietämättään tietoja hänen osastolleen, joka pystyi lukemaan heidän ajatuksiaan neuvostoaikaisten tieteellisten saavutusten ansiosta.

1990-luvun alussa Ratnikov ja hänen kollegansa ”skannasivat” Yhdysvaltain uuden suurlähettilään Robert Straussin mielen nähdäkseen, että suurlähetystörakennuksessa oli laitteita, joilla voitiin vaikuttaa psykotronisesti moskovalaisiin, mutta kenraalin mukaan ne oli poistettu käytöstä. [9]

Sähkömagneettisia spektriaseita koskevia tutkimuksia oli tehty salaa Yhdysvalloissa ja Venäjällä 50-luvulta lähtien. Venäjän puolustusministeri Anatoli Serdjukov ilmoitti maaliskuussa 2012 hiljaa suunnitelmista ottaa superaseet käyttöön ja täytti näin presidentiksi valitun Putinin vähän huomiota saaneen vaalikampanjalupauksen. Serdjukov sanoi: ”Uusiin fysiikan periaatteisiin perustuvien aseiden — suorien energia-aseiden, geofysikaalisten aseiden, aaltoenergia-aseiden, geneettisten aseiden, psykotronisten aseiden ja niin edelleen — kehittäminen on osa valtion asehankintaohjelmaa vuosiksi 2011-2020.”[10].

Ei ollut epäilystäkään siitä, että huolimatta siitä, että hallitukset edelleen peittelivät mielenhallintateknologian kehittämistä ja tutkimusta, hallituksella oli hallussaan kehittynyttä teknologiaa, jolla pystyttiin lukemaan ihmisten ajatuksia etänä ja horjuttamaan yksilön tunnetta oman ajattelunsa, käyttäytymisensä, tunteidensa tai päätöksentekonsa hallinnasta hyökkäämällä aivoihin ja hermostoon sähkömagneettisilla taajuuksilla.

Jo vuonna 1998 tiedemiehet olivat varoittaneet, että ihmisen aivojen hallinta ja manipulointi oli pelottava mahdollisuus. Everstiluutnantti Timothy L. Thomas, Yhdysvaltain armeija (eläkkeellä), julkaisi sotilaslehti Parametersissa artikkelin, jossa verrattiin mieltä uuteen taistelukenttään. Hän siteerasi erästä venäläistä armeijan majuria, joka sanoi mielen toimintaan vaikuttavista aseista: ”On täysin selvää, että valtio, joka ensimmäisenä luo tällaisia aseita, saavuttaa verrattoman ylivoiman.” Thomas ilmaisi huolensa ”informaation ylivallasta”, vaikka hän pysähtyi moraalisten vaikutusten ulkopuolelle. (Timothy L. Thomas, The Mind Has No Firewall, Parameters, kevät 1998, s. 84-92) [11].

Peter Phillips, Lew Brown ja Bridget Thornton nostivat artikkelissa ”US Electromagnetic Weapons and Human Rights” esiin suuren huolen sähkömagneettisten aseiden aiheuttamista ihmisoikeusloukkauksista. (Peter Phillips, Lew Brown ja Bridget Thornton, US Electromagnetic Weapons and Human Rights, joulukuu 2006) [12].

Brittiläinen psykoanalyytikko Carole Smith on viime vuosina kritisoinut avoimesti hallitusten harjoittamaa tunkeutuvan teknologian käyttöä suostumuksettomiin kansalaisiin artikkelissa ”Diagnosis Psychosis in Light of Mind Invasive Technology – On the Need for New Criteria of Diagnosis of Psychosis in Light of Mind Invasive Technology”.

Euroopan parlamentin asiakirjan A4-0005/1999 27 kohdassa vaadittiin maailmanlaajuista kieltoa aseille, jotka saattavat mahdollistaa ”kaikenlaisen” ”ihmisten manipuloinnin”. [13] Yhdysvaltain edustaja Dennis Kucinich esitti lakiehdotuksen H.R. 2977 (2001), joka lähetettiin tiedevaliokuntaan ja lisäksi asevoimien ja kansainvälisten suhteiden valiokuntiin puhemiehen myöhemmin määräämäksi ajaksi, kussakin tapauksessa kyseisen valiokunnan toimivaltaan kuuluvien säännösten käsittelyä varten.

H.R. 2977 (2001) säilytti avaruuden yhteistoiminnallisen ja rauhanomaisen käytön koko ihmiskunnan hyväksi kieltämällä pysyvästi Yhdysvaltojen aseiden sijoittamisen avaruuteen ja vaati presidenttiä ryhtymään toimiin avaruusaseet kieltävän maailmanlaajuisen sopimuksen hyväksymiseksi ja täytäntöönpanemiseksi.

Tässä lakiehdotuksessa termit ”ase” ja ”asejärjestelmä” sisälsivät laitteen, joka kykenee seuraaviin toimintoihin: ”suunnata energialähde, mukaan lukien molekyyli- tai atomienergia, aliatomiset hiukkassäteet, sähkömagneettinen säteily, plasma tai erittäin matalataajuinen (ELF, ULF) energiasäteily, kyseistä kohdetta vastaan”, ”käyttämällä maa-, meri- tai avaruusjärjestelmiä, joissa käytetään säteilyä, sähkömagneettista, psykotronista, ääni-, laser- tai muuta energiaa, joka on suunnattu yksittäisiin henkilöihin tai kohdennettuihin väestöryhmiin informaatiosodan, mielialan hallinnan tai tällaisten henkilöiden tai väestöryhmien mielenhallinnan harjoittamiseksi”.

Yhdistyneiden Kansakuntien aseidenriisuntatutkimusinstituutti (UNIDIR) listasi virallisesti psykotronisten (psyko = ”mieli” & tronic = ”elektroninen”) mielenhallinta- ja muiden sähkömagneettisen resonanssin aseiden erityisluokan vuoden 2002 aseidenriisuntaoppaassaan (Media Guide to Disarmament). [14] Raportoituja tarinoita ihmisistä, jotka ovat väittäneet joutuneensa mielenhallinnan uhreiksi, löytyy, he ovat väittäneet joutuneensa kidutetuiksi ja ahdistetuiksi ääni kalloon -etäyhteydellä ja sähkömagneettisella mielenhallintateknologialla. Suurin osa yleisöstä, myös tiedotusvälineet, leimasivat heidät salaliittoteoreetikoiksi tai mielisairaiksi henkilöiksi. Heidän tarinoitaan pidettiin salaliittoteoksina.

Päiviä ja viikkoja ennen kuin viranomaiset kertoivat, että hän ampui kolme ihmistä Floridan osavaltionyliopiston kirjastossa ja Tallahasseen poliisi ampui hänet, Myron May julkaisi Facebookissa videon mielenhallinnasta ja aiemmin kuvan Googlen käyntikortista, jossa luki ”Targeted individual”. Hän julkaisi myös videon, jossa entinen ammattipainija ja Minnesotan kuvernööri Jesse Ventura haastattelee miestä, joka väittää luoneensa teknologian, jonka avulla liittovaltion hallitus voi hallita ihmisten mieliä.

Kalifornian Sacramentossa asuva Jimmy Shao pidätettiin siitä, että hän oli soittanut hätänumeroon yli sata kertaa yhden kuukauden aikana toukokuussa 2013. Shao sanoi, ettei hän lopeta ennen kuin kongressi tutkii varjohallitusta, joka käyttää satelliitteja hänen mielensä ja ruumiinsa hallintaan.

Jared Loughner, 23, jota syytetään Yhdysvaltain kongressiedustajan ampumisesta Arizonassa ja kuuden muun tappamisesta 8. tammikuuta 2011, väitti, että häntä ohjattiin mielen avulla. Fayettelaisnainen Angela Modispaw väitti vuonna 2009 kuulleensa ääniä, jotka käskivät häntä tappamaan äitinsä. Toinen epäilty uhri, Hondurasin kaatunut johtaja, kertoi Miami Herald -lehdelle, että häneen käytettiin mieltä muuttavaa kaasua ja säteilyä — ja että ”israelilaiset palkkasoturit” suunnittelevat hänen murhaansa.

Ronald Morgan, 18, lukion keskeyttänyt teini-ikäinen, joka kertoi tutkijoille toimivansa Jumalan käskystä, tunnusti hakanneensa isänsä kuoliaaksi pesäpallomailalla 27. toukokuuta 2001. Morgan sanoi Jumalan käskeneen häntä unessa tappamaan vanhempansa. Michael Robert Lawrence, jota syytetään pölynimurimyyjän murhasta Waialualassa, sanoi, että hänellä oli ”tehtävä” tappaa ihmisiä ja pilkkoa heidän ruumiinsa sen jälkeen, kun äänet olivat käskeneet häntä tekemään niin, psykiatri todisti 3. huhtikuuta 2001. T.J. Richard Scott Baumhammers, 34, pidätettiin perjantaina 28. huhtikuuta 2000 sen jälkeen, kun viisi ihmistä kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti Pittsburghin alueella Pennsylvaniassa. Baumhammers kertoi psykiatrille, että hän kuuli ihmisten puhuvan hänestä, ja se häiritsi hänen työtään.

Solomonin, 15, väitettiin avanneen tulen muita oppilaita kohti Heritage High Schoolissa 10. elokuuta 1999. Hän kuuli ääniä, jotka käskivät häntä tekemään outoja asioita, mutta ne olivat robottiääniä, eivät ihmisääniä.

Tami Stainfield on nainen, jolla on todisteita, jotka todistavat, että hän ja muut ovat ennakoivan analyyttisen robotiikan ja ihmislogistiikan uhreja. Hän väitti, että ”meitä kidutetaan, olemme panttivankeja ja orjia teknologiaverkostolle, jolla ei ole tunnistautumista eikä suojelua.” Hän oli asettunut vuonna 2012 ”puoluepuolueettomana” ehdokkaana Yhdysvaltain presidentiksi.

Helmikuun 28. päivänä 2011 monet mielenhallinnan uhrit antoivat lausuntoja presidentin bioeettisten kysymysten tutkimuskomissiolle Washingtonissa pidetyssä kokouksessa. Nämä olivat vain muutamia raportoituja tarinoita monilta uhreilta eri puolilta maailmaa. Tiedotusvälineet ja yleisö olivat jättäneet huomiotta suurimman osan uhrien tarinoista.

Nykytietämys mielenhallinnan uhreista

Vuodesta 2006 lähtien monet ihmiset, jotka väittivät olevansa mielenhallinnan uhreja, alkoivat luoda yhteyksiä Internetin välityksellä ja kirjoittaa yhdessä lukemattomia kirjeitä ministeriöille, yhteiskunnallisille yhteisöille, ihmisoikeusjärjestöille, tiedotusvälineille ja suurelle yleisölle. Jotkut uhrit järjestivät mielenosoituksia omissa maissaan ja nostivat kanteita. Jotkut uhrit järjestivät kokouksia, joissa he tapasivat yhdessä keskustellakseen siitä, miten taistella hyvin. Jotkut uhrit julkaisivat ilmoituksia suurissa sanomalehdissä. Uhrit käynnistivät myös maailmanlaajuisia konferenssipuheluita.

Pahoinpitelystä ja kidutuksesta mielenhallinnalla on tulossa laajempi ongelma maailmanlaajuisesti. Toistaiseksi Yhdysvallat, Eurooppa ja Kiina ovat alueet, joihin se vaikuttaa eniten. Ainakin yli 2 000 uhria kullakin näistä alueista on valittanut joutuneensa ääni-kalloon- ja sähkömagneettisen mielenhallintateknologian hyökkäyksen kohteeksi. Myös muissa maissa on paljon uhreja, muun muassa yli 200 Venäjällä, yli 100 Intiassa ja yli 100 Japanissa.

Anonyymin tutkimuksen (tulokset 19. joulukuuta 2009) mukaan 296 mielenhallinnan uhria ympäri maailmaa, joista 130 oli naisia ja 166 miehiä, 71,29 prosenttia kaikista uhreista oli suorittanut korkeakoulututkinnon, ja 13,86 prosenttia kaikista uhreista oli suorittanut maisterin tai tohtorin tutkinnon. [15] Heidän ikänsä oli seuraava: 10-20: 13 (4,39 %); 21-30: 64 (21,62 %); 31-40: 87 (29,39 %); 41-50: 70 (23,65 %); 51-60: 42 (14,19 %); 61-70: 15 (5,07 %); yli 70: 5 (1,69 %).

Kidutuksen alkamisvuosi: 1970-1980: 29 (9.80%); 1981-1990: 40 (13.51%); 1991-1995: 34 (11.49%); 1996: 18 (6.08%); 1997: 5 (1.69%); 1998: 11 (3.72%); 1999: 6 (2. 03%); 2000: 16 (5.41%); 2001: 17 (5.74%); 2002: 15 (5.07%); 2003: 12 (4.05%); 2004: 21 (7.09%); 2005: 15 (5.07%); 2006: 17 (5.74%); 2007: 11 (3.72%); 2008: 23 (7.77%). Iät, jolloin he olivat tietoisia siitä, että he olivat kohteena: 10-20: 69 (23,31 %); 21-30: 92 (31,08 %); 31-40: 49 (16,55 %); 41-50: 59 (19,93 %); 51-60: 21 (7,09 %); 61-70: 5 (1,69 %); yli 70: 1 (0,34 %).

Mahdollisia syitä, joiden vuoksi uhrit uskoivat joutuneensa kohteeksi, olivat:
(1) Hallituksen salaiset ihmiskokeet tai tiedemiesten tekemät salaiset ihmiskokeet, joita valtio tuki (58,11 %);
(2) Salaisia ihmiskokeita suorittavat tutkijat (36,82 %);
(3) Valtion salainen sota (33,45 %);
(4) Salainen poliittinen vaino (32,77 %);
(5) Terroristien harjoittama väkivalta (22,97 %);
(6) Aseiden väärinkäyttö hallituksen korruption vuoksi (45,27 %).
Oireet, joita uhrit kokivat tämän teknologian mahdollisena seurauksena:
(1) Kuumat ja kylmät aallot 148 50,00 %.
(2) Pahoinvointi 151 51,01 %.
(3) Voimakas hikoilu 119 40,20 %.
(4) Unen aiheuttama uni 193 65,20 %.
(5) Unen puute 233 78,72 %.
(6) Äärimmäinen väsymys 203 68.58%
(7) Näön hämärtyminen 170 57.43%
(8) Kiputuntemukset sisäelimissä 183 61.82%
(9) Kiputuntemukset selkärangassa, käsivarsissa, jaloissa ja lihaksissa 174 58.78%
(10) Tunnottomuus ja pistely, parestesiat, tuntohäiriöt 144 48,65%
(11) Lihaskrampit / kouristukset / jännitys 167 56,42%
(12) Äkillinen päänsärky 189 63.85%
(13) Epäsäännöllinen sydämen syke 180 60.81%
(14) Väärät sydänkohtaukset 115 38.85%
(15) Hammaskipu 149 50.34%
(16) Ripuli 131 44.26%
(17) Akuutit tulehdus/autoimmuunireaktiot 75 25.34%
(18) Autoimmuunisairaudet, kuten fibromyalgia 50 16,89%
(19) Virtsatietulehdukset 53 17,91%.
(20) Iho-ongelmat ja ihoärsytykset 149 50.34%
(21) Muutokset hiusten ja kynsien kasvussa 95 32,09 %.
(22) Naisongelmat, jotka lopulta johtavat kohdunpoistoon 24 8,11 % 24 8,11 %
(23) Syöpä 13 4,39 %
(24) Kuume 68 22,97 %.
(25) Flunssan kaltaiset oireet / aivastelu 126 42,57 %.
(26) Huimaus tai tasapainon menetys 164 55,41 %.
(27) Äkillinen tajunnan menetys 91 30.74% 91 30.74%
(28) Hyvän- tai pahanlaatuiset kasvaimet 24 8.11% 24 8.11%
(29) Kehon läpi kulkevan sähkövirran tunne 161 54.39%
(30) Ajatusten herääminen/ telepaattinen viestintä, viestit 191 64.53 % 64.53 %
(31) ”Äänien” kuuleminen (akustisten aseiden äänilähetysten tai vastaavien vastaanottaminen) 201 67.91% 201 67.91%
(32) ”Hologrammien” näkeminen 124 41,89 % (%)
(33) Unien manipulointi 211 71.28%
(34) Keinotekoiset tunteet (pelon, vihan, häpeän, ilon, vihan, surun aiheuttaminen) 201 67.91% 201 67.91%
(35) Äkillinen ”odottamaton” seksuaalinen kiihottuminen 159 53,72 %.
(36) Sukupuolielinten manipulointi 163 55.07%
(37) Aiheutetut hajut 154 52.03%
(38) Äkilliset äärimmäiset mielialan vaihtelut (masennus – euforia) 142 47.97%
(39) Aiheutetut mielihyvää ja vastenmielisyyttä aiheuttavat reaktiot ihmisiä tai esineitä kohtaan 133 44.93%.
(40) Pakottaminen sanomaan asioita (pakotettu puhe) 135 45.61%
(41) Yleinen käyttäytymisen hallinta joissakin tilanteissa 147 49.66%
(42) Muistin manipulointi (unohtaminen/muistaminen/näyttömuistot) 199 67.23%
(43) Silmänliikkeiden etäohjaus 114 38,51 %)
(44) Vartalon liikkeiden etäohjaus/motorinen ohjaus 126 42,57 %.
(45) Virtuaalitodellisuuskokemukset hereillä ollessaan 104 35.14% 104 35.14%

50,34 prosenttia kaikista uhreista on pakotettu hyväksymään psykiatrista hoitoa.
Psykiatriseen hoitoon pakottamisen kesto oli
(1) 1-3 kuukautta 66 22,30 %
(2) 4-6 kuukautta 12 4,05 %.
(3) 7-12 kuukautta 4 1,35 %.
(4) 1 vuosi 10 3,38 %.
(5) 2-3 vuotta 17 5,74 %.
(6) 4-5 vuotta 11 3.72%
(7) 6-8 vuotta 9 3,04% 9 3,04%
(8) 9-10 vuotta 1 0,34%
(9) yli 10 vuotta 20 6,76 % (9) yli 10 vuotta 20 6,76%

Kaikki uhrit väittivät, että psykiatrisella hoidolla ei ollut mitään terapeuttista vaikutusta.

Soleilmavisin tapauksen yhteenveto mielenhallinnan väärinkäytöstä ja kidutuksesta

Soleilmavis on Kiinassa syntynyt ja kasvanut Kiinan kansalainen, joka joutui ensimmäisen kerran hyökkäyksen kohteeksi joulukuussa 2001, kun hän opiskeli maisterin tutkintoa Australiassa. Tuolloin hän ei tuntenut sähkömagneettisia etäaseita, jotka voivat hallita ajattelua, käyttäytymistä, tunteita tai päätöksentekoa hyökkäämällä aivoihin ja hermostoon. Lopulta hän oppi näistä teknologioista, joita hallitukset ympäri maailmaa käyttävät salaa tai peittelevät hallitakseen ja ahdistellakseen kansaa.

Huomattavat vaikutukset alkoivat joistakin äänistä (kuiskaavista äänistä), joita hän kuuli alapuoleltaan tai naapureiden taloista. Muut samassa talossa asuvat ihmiset eivät kuulleet niitä. Pian hän alkoi kokea monenlaisia oireita.

Suurin osa oireista oli: kipu koko kehossa, vatsakipu, hammassärky, päänsärky, tahaton käsien vapina, kyvyttömyys seistä tukevasti jaloillaan, kylmän ja kuuman tunteen vuorottelu, liiallinen hikoilu, korkea kuume, ummetus, uloste- ja kusi-inkontinenssi, seksuaalinen ahdistelu, univaje, unien manipulointi, keinotekoiset tunteet (pelon, vihan, häpeän, ilon, vihan, surun herättäminen) ja muistin manipulointi (muistin unohtaminen/muistaminen/seulamuistojen näyttäminen). Kiduttajat voivat myös pakottaa hänet sanomaan asioita (pakotettu puhe). Kaikki nämä oireet katoavat ilman lääkehoitoa, tai joskus kipu jatkuu, vaikka hän saisi vahvaa lääkitystä.

Hän oli kuin pieni loukkuun jäänyt marionetti, jota ohjattiin näkymättömillä naruilla. Jotkut tuntemattomat ihmiset pitelivät naruja ja hallitsivat hänen toimintaansa: puhumista, kävelyä, syömistä, nukkumista ja jopa hänen ajatuksiaan ja tunteitaan.

Huhtikuun 5. päivänä 2002 hän lähti Australiasta ja matkusti Hongkongiin, Thaimaahan, Shanghaihin ja Uuteen-Seelantiin, mutta hän ei päässyt pakoon ahdistelua ja kidutusta. Kun hän oli Hongkongissa, hänen aivojaan ohjattiin ääni kalloon -tekniikalla ja sähkömagneettisella etämielenhallintatekniikalla, ja hänet vietiin Hongkongin Yhdysvaltain suurlähetystöön. Oli outoa, että Yhdysvaltain suurlähetystön ulkopuolella oli niin paljon vartijoita, mutta kukaan ei pysäyttänyt häntä eikä kysynyt häneltä mitään.

Viime vuosien aikana Soleilmavis teki kovasti töitä paljastaakseen mielenhallintateknologiat ja niiden kiduttavat väärinkäytökset ja kehottaakseen hallituksia ympäri maailmaa tutkimaan ja lopettamaan nämä törkeät ihmisoikeusloukkaukset.Hän kirjoitti kirjansa ”Kaksitoista vuotta haudassa — mielenhallinta sähkömagneettisella spektrillä, näkymätön moderni keskitysleiri” (Twelve Years in the Grave – Mind Control with Electromagnetic Spectrums, the Invisible Modern Concentration Camp) kertoakseen yleisölle yksityiskohtia tarinastaan. Hän ja muut hänen verkostoonsa kuuluvat uhrit ovat aloittaneet yhteisen kampanjan salaisia mielenhallinta-aseiden väärinkäytöksiä ja kidutusta vastaan. He vaativat kansainvälistä tutkimusta näistä rikoksista, jotka rikkovat suunnattomasti Yhdistyneiden Kansakuntien ihmisoikeuksien yleismaailmallista julistusta.

Koska hänen aivojaan ohjattiin kauko-ohjatusti ääni kalloon – ja sähkömagneettisella mielenhallintatekniikalla, ja hänet vietiin Yhdysvaltain suurlähetystöön Hongkongiin, hän kehottaa Yhdysvaltain hallitusta tutkimaan hänen tapauksensa. Hän pyytää myös Australian ja Kiinan hallituksilta yhteistyötä ja tukea sekä Yhdistyneiden Kansakuntien ja muiden hallitusten apua tapauksen tutkimisessa. Hän toivoo yleisön auttavan häntä kehottamaan hallituksia ryhtymään välittömiin toimiin.

Päätelmät

Voidaan nähdä, että mielenhallinta-aseet ovat hyvin kehittyneitä, ja niitä käytetään salaa viattomien kansalaisten kiduttamiseen ja ahdisteluun. Monet uhrit työskentelevät parhaillaan yhdessä Soleilmavisin kanssa aloittaakseen maailmanlaajuisen kampanjan salaisia mielenhallinta-aseita ja kidutusta vastaan. Tässä tutkimuksessa päädyttiin seuraaviin johtopäätöksiin:

1) Monet maat ovat kehittäneet erilaisia mielenhallintamenetelmiä: huumeita, mikrosiruja, nanoteknologiaa ja sähkömagneettisia aaltoja. Voisivatko nämä hallitukset myös ottaa käyttöön lainsäädäntöä, jolla säännellään tällaisten aseiden käyttöä?

2) Hallituksiemme on säädettävä tehokkaita lakeja ja muita toimenpiteitä, joilla estetään tällaisten aseiden väärinkäyttö.

3) Jos tällaisia aseita käytetään väärin, tarvitaan hallitusten väliintuloa uhrien suojelemiseksi ja kiduttajien saattamiseksi syytteeseen täysimääräisesti lain puitteissa.

Toivotaan, että tämä asiakirja tuo yleistä tietoisuutta ja ratkaisuja mielenhallinta-aseiden väärinkäyttöön ja kidutukseen.

Viitteet

[1] Nazi Wonder Drug, http://www.amphetamines.com/nazidrug.html, 9/11/2002, accessed August 19, 2013

[2] Mike Parker, CIA’S BOURNE IDENTITY PLOT (Mkultra), Express.co.uk, July 8, 2007, http://www.express.co.uk/posts/view/12781/CIA accessed August 19, 2013

[3] Leila Gray,Tiny electronic chip, interacting with the brain, modifies pathways for controlling movement, University of Washington News, October 24, 2006 http://www.washington.edu/news/archive/27624 accessed August 19, 2013

[4] Dr. Don Justesen,Microwaves and Behavior, American Psychologist, March 1975, 12 http://www.randomcollection.info/ampsychv2s.pdf accessed August 19, 2013

[5] Voice-to-skull devices http://www.fas.org/sgp/othergov/dod/vts.html accessed August 19, 2013

[6] Harvard’s Buckner wins Alzheimer’s award for reading our minds, February 24, 2011, http://blogs.wickedlocal.com/goodage/2011/02/24/harvards-buckner-wins-alzheimers-award-for-reading-our-minds/#axzz1U2ENzowU accessed August 19, 2013

[7] Can A Satellite Read Your Thoughts http://peacepink.ning.com/forum/topics/satellite-surveillance accessed August 19, 2013

[8] T. J. Wardill, P. T. Gonzalez-Bellido, R. J. Crook, R. T. Hanlon. Neural control of tuneable skin iridescence in squid. Proceedings of the Royal Society B: Biological Sciences, 2012; DOI: 10.1098/rspb.2012.1374

[9] Ex-agent reveals KGB Mind Control techniques – paper 22/12/2006 http://www.en.rian.ru/russia/20061222/57596889.html accessed August 19, 2013

[10] ChristopherLeake and Will Stewart,Putin targets foes with ‘zombie’ gun which attack victims’ central nervous system Could be used against Russia’s enemies and perhaps its own dissidents, March 31, 2012 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2123415/Putin-targets-foes-zombie-gun-attack-victims-central-nervous-system. html accessed August 19, 2013

[11] Timothy L. Thomas, The Mind Has No Firewall, Parameters, Spring 1998, pp. 84-92.

[12] Peter Phillips, Lew Brown and Bridget Thornton, US Electromagnetic Weapons and Human Rights, December 2006, http://www.earthpulse.com/epulseuploads/articles/MindControlHumanRights.pdf?/ accessed August 19, 2013

[13] Environment, security and foreign affairs, A4-0005/1999, The European Parliament http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//EN#Contentd14937e476 accessed August 19, 2013

[14] 2002 Media Guide to Disarmament in Geneva, A Joint Initiative of: Quaker United Nations Office, Geneva United Nations Institute for Disarmament Research Programme for Strategic and International Security Studies, IUHEI http://www.unidir.ch/pdf/activites/pdf2-act201.pdf accessed August 19, 2013

[15] An anonymous Survey for Mind Control Victims (result on 19 Dec 2009) http://groups.yahoo.com/group/Peacepink/message/2569 January 2015

 

Artikkelin julkaissut newsinsideout.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.