Isoveli tulee! Tämän hetken rokotusagenda paljastettiin jo vuonna 1989

Kirjoittanut Joe Frick, julkaissut The Sun elokuun 1. päivänä 1989

Koodatut mikrosirut, jotka on implantoitu jokaiseen henkilöön maassa, liittäisivät meidät jokaisen päätietokoneeseen, joka valvoisi kaikkia meitä jokainen hetki, ja suunnitelmat sellaisen systeemin varalle ovat jo pöydällä, halusitpa sitä tai et!

Salainen juoni on naamioitu virkamiesten suorittamaksi kansan suojeluksi, mutta jotkut sitä vastustavat sisäpiiriläiset sanovat, että se on vain yksi tapa jolla Isoveli voi ottaa alamaisensa kontrolliinsa.

Lähettimet

“Korkeassa asemassa olevat kansallisen turvallisuuden virkamiehet yrittävät vakuutella Bushin hallinnon tietovuotajia aloittamaan projektin, jossa jokainen mies, nainen ja lapsi implantoitaisiin pienellä lähettimellä”, väittää Davis Milerand, valtion intervention kriitikko, joka sanoo että hän on saanut käsiinsä sisäpiirin vuotamaa tietoa.

“He yrittävät sanoa, että tämä tulee olemaan hyvä tapa, jolla viranomaiset voivat nopeasti selvittää kadonneiden aikuisten ja lasten olinpaikan, sekä myöskin rikollisten ja vakoojien sijainnin.”

Injektiot

“Mutta nykypäivän huikealla teknologialla kaikki tieto sinusta saadaan mahtumaan yhteen pieneen mikrosiruun, mikä tulisi olemaan yhteydessä valtion tietokoneeseen.”

“Mikä tahansa valtion virasto tulee tietämään mitä kukin henkilö on tehnyt ja tekee minä hyvänsä hetkenä.”

Toiset lähteet sanovat, että pienet lähettimet on mahdollista injektoida kivuttomasti ihmisiin ilman, että he edes tietävät siitä mitään, kansallisen rokotusohjelman piirissä.

“Ainoa mitä valtion tarvitsee tehdä on keksiä jotain sellaista kuten vaikka sikainfluenssarokote”, Milerand sanoo.

“Kuvittele, että he sanovat että on olemassa rokote AIDSiin. Ihmiset juoksisivat kilpaa hakemaan rokotteensa.”

“Lääkärit itse eivät edes välttämättä tiedä mitä he ovat injektoimassa. Heille sanottaisiin, että mikrosirut ovat geneettisiä implantteja, jotka ohjelmoisivat kehon taistelemaan tautia vastaan.”

Hän lisää:  ”Ohjelma vaatisi kaikkia liittovaltio, osavaltion ja paikallishallinnon työntekijöitä ottamaan injektio.”

“Olisi vain ajan kysymys ennen kuin kaikki ovat saaneet mikrosiru-implantin, valtion orjina.”

Artikkelin julkaissut whale.to

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.