Jokin räjähti Auringon toisella puolella

Jokin räjähti Auringon toisella puolella maaliskuun 20. päivä. Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) näki romua lentävän ympäri Auringon itäistä puolta.

Räjähdyspaikka oli piilossa näkyviltä, joten me emme tiedä mikä räjähti. Todennäköisesti se ei ollut auringonpilkku. Astronomien mukaan todennäköisemmin kyse on magnetismista. Magneettikenttä muuttui epävakaaksi ja purkautui, minkä seurauksena plasmaa lensi avaruuteen.

Hypoteesi:

Entäpä jos tämä mystinen räjähdys Auringon toisella puolella on johtunut taivas/UFO-kappaleesta, jonka energia on paljon tuhoisampaa kuin minkään mitä me olemme koskaan nähneet, ja avaruuteen kiitävä plasman ympäröimä magneettikenttä onkin itse asiassa UFO-aluksen palasia suuresta avaruusolentojen aluksesta, jota tämä taivas/UFO-kappale ampui korkean energian säteellä.

Avaruudessa on tapahtunut paljon monenlaista viimeaikoina, mieti suurten avaruusolentojen alusten ja pienempien UFOjen ryppäiden aaltoja, joita on näkynyt ISS:n livelähetyksessä helmi- ja maaliskuussa. Nämä UFO-alukset ovat kaikki pakenemassa Auringosta poispäin.

Usean suuren ISS:n livelähetyksessä näkyneen avaruusolentojen aluksen analyysi näyttää, että ne ovat tuhoutuneet tai ainakin vakavasti vahingoittuneet, ja niiden ympärillä on useita pieniä palasia näistä UFOista, samalla kun pienempien UFOjen ryppäät voivat olla hätäpoistumisaluksia.

COVID-19 pandemiaan liittyen, katsokaa mitä maailma tekee. En voi uskoa että koko maailmantalous romahtaa tämän viruksen johdosta.

Virus ei aiheuta maailmanlaajuista talouden romahtamista. On pakko olla parempia tapoja taistella tätä virusta vastaan kuin pelkästään koko talouden alasajo.

Jotain suurempaa kuin virus on käynnissä, ja näyttää siltä että he testaavat ja eristävät kaikki tulevaa maailmanlaajuista tapahtumaa tai operaatiota varten.

Tästä perspektiivistä näyttää siltä kuin olisi käynnissä taistelu avaruudessa, ja me olemme tulilinjalla tässä.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.