Lapsikauppa paljastuu: Mitä tapahtui Johnny Goschille?


Kirjoitin tämän artikkelin  alunperin vuonna 2006Se liittyy siihen mitä tapahtuu kun laittaa sanansalaliitto” Googleen ja alkaa seurailemaan linkkejä. En ollut enää koskaan sama henkilö sen jälkeen. Löysin kielletyn dokumentin nimeltä Conspiracy of Silence“. Verkkosivut sanoivat, että se takavarikoitiin ennen sen lähettämistä vuonna 1994, ja kaikki kopiot tuhottiin. Kaikki paitsi yksi… rankka, viimeistelemätön leikkaus, joka oli tungettu jonnekin videokasetille, oli päätynyt nettiinDokumentti ei ollut 100-prosenttisen viimeistelty, mutta tarina oli kuitenkin siitä tulkittavissa. Samaa voidaan sanoa artikkelistani; viimeisen vuoden ajan se on ollut 90% valmis, mutta tarina kuitenkin löytyy siitä. Nyt olen viimeistellyt sen, ja esitän väitteilleni tueksi linkkejä mediasta. Jos seuraat niitä, et ole sama henkilö sen jälkeen. Sanon tämän sekä varoituksena että kutsuna.

Mitä vaaditaan toimintaan, se vaaditaan myös että tietää.

Johnny Gosch on elossa

kirjoittanut Chris Carota

Osa 1: Hiljaisuuden salaliitto

Goschin tarina on aina ollut tutkimuksilleni keskeinen, joka avaa monet ovet korruptioon kaikilla valtionhallinnon tasoilla julkisesti tiedossa olevien skandaalien avulla, kuolettavan tarkalla yhdenmukaisuudella. Sain ensi kertaa kuulla  Johnny Goschin tarinasta  haastattelussa  jossa Alex Jones haastatteli senaattori John DeCampia (Text). John puhui kirjassaan “The Franklin Cover-up”, todistaja  Paul Bonaccin suulla, kidnapatusta lapsesta, jota käytettiin huumemuulina ja joka joutui pakkoprostituutioon. Bonacci väitti, että hän oli auttanut republikaanipuolueen jäsentä  Lawrence (Larry) King kidnappaamaan muita lapsia, joista yksi oli  Johnny Gosch. Bonacci väitti, että he tarkkailivat Johnnya viikkojen ajan hänen kotonaan ennen kuin he veivät hänet hänen lehdenjakoreitiltään Syyskuun 5. päivän aamuna 1982.

Kun katsoin  “Conspiracy of Silence”dokumenttia, joka paljasti  pedofiiliringin Washingtonissa, se oli romahduspiste psyykelleni sekä sille mitä minä pidin mahdollisena, moraalisesti mahdollisena, tässä maailmassaBonnacin kuvaamat tapahtumat   snuff-filmistä  antoivat minulle painajaisia ja käytönnössä jouduin tästä shokkiin. Salaliittotutkimus oli ainoa lääkeLöysin  mustan budjetin projektitOperaatio PaperclipinGehlen-organisaationSkull and BonesinSRA:nBohemian GrovenMK-UltranJa niitä kaikkia yhdisti  MIELENHALLINNAN  käyttö jotta ne pysyisivät salassa.

Mielenhallinnan kohteeksi joutuneet joilla on  dissosiatiivinen persoonallisuushäiriö, joka voidaan luoda systemaattisesti käyttämällä  seksiin pakottamista  ja  pedofiliaa sekä  hyväksikäyttämällä nuoria miehiä  armeijassa, kouluttamalla sarjamurhaajia ja kiduttajia  armeijan sotilaskomennolle,  kiristyksen,  prostituutionkokaiinin  ja  seksuaalisten perversioiden  käyttö, joilla varmistetaan tottelevaisuus,  CIA:n  avulla näiden aktiviteettien  fasilitoiminen  ja  rohkaiseminen , ja varjohallituksen näiden ilmiöiden  jatkuva hiljentäminen   uutisista  käyttämällä tekosyynä  kansallista turvallisuutta.

Kun Jeff Gannonin tarina tuli julki  sen kytkeytessä Rove/Plame CIA-skandaaliin, ja me saimme selville että  entinen homoprostituutti  työskenteli Bushin hallinnolle  istutteena Valkoisen talon lehdistötiimissä, minusta oli järkeenkäypää että  Johnny Gosch on elossa. Kun ottaa huomioon, että Goschin tapaus oli saanut niin paljon huomiota  uusien valokuvien tullessa julki, ja kun Franklinin pankkitoiminta- ja lapsiprostituutiotapaus oli  paljastunut  jo vuosia sitten, ja nimekkäät republikaanipoliitikot  olivat jopa joutuneet vankilaan, jäljellä oli  historiallinen arkistotieto  joka voi toimia portina  armeijan palkkamurhaajiensatanistien, ja  natzien pimeään maailmaan, joita on käytetty  valtion mielenhallintaohjelmassa.

Kun etsii tietoja  mielenhallinnasta, näkee että uhreja on rituaalikidutettu  ja  traumatisoitu  lapsina, jotta heille tuotettaisiin ehdollinen dissosiaatio  jota tarvitaan  rinnakkaispersoonien luomiseen.  Sähköshokkiterapian lisäksi CIA on käyttänyt kulttilaisia  ja  ylisukupolvista insestiä  keinona tuottaa tarvittava trauma, jolla valmistellaan   mielellä hallittua orjaa. Kun uhri on jatkuvassa dissosiaatiossa, häntä voidaan ohjelmoida eri tehtäviin ja hän pysyy epätietoisena  siitä miten hänen handlerinsa häntä hyväksikäyttävät.

Minulle se, että  homoprostituuttia  käytettiin  republikaanien  riveissä hiljentämään  riippumatonta mediaa , oli vain pikkuinen sivuongelma. Totuus oli, että Johhny Goschia pidettiin ELOSSA  sen jälkeen kun Kingin republikaaniprostituutiorinki  oli kidnapannut hänet valmistelemaan häntä  Project Monarchiin,  traumapohjaiseen valtion mielenhallintaohjelmaan  jolla luodaan seksiorjia ja CIA-operatiiveja Valkoisen talon käyttöön. Itse asiassaPaul Eberle, Jeff Gannonin työntekijä   Talon Newsilla, on GOP:n jäsen  joka oli kirjottanut kirjan saatanallisesta rituaalihyväksikäytöstä  90-luvulla nimeltään The Politics of Child Abuse in America, joka kumosi SRA:n eräänä  väärän muiston syndrooman muotona. SattumaltaPaul ja Shirley Eberle  tuottivat myös S&M-pornoa 1980-luvulla.

Vaikka nämä tapahtumat vaikuttavat olevan  tarkoituksellisesti ristiriidassa kaiken tietämämme kanssa, se ei tarkoita että se ei voisi tapahtua. Sen sijaan tapahtumat ovat kaikkien silmien edessä.  MK-Ultra -projekti  oli oikeasti olemassa  ja se  on kaikkien luettavissa papereista  ja ollut  jo vuosia. Kun joku alkaa kasata palapelin palasia, käy niin ilmiselväksi, että Yhdysvaltain hallitukseen on soluttautunut   fasistisia elementtejä, jotka eivät kursaile käyttää mitä tahansa keinoa  pysyäkseen piilossa  ja saadakseen sotilaallisen edun ja jatkaakseen jatkuvaa sotatilaa.

Nämä piilo-operaatiot alunperin paljastettiin  vuoden 1974 freedom of information actilla, ja valtio on oikeuttanut sellaisia laittomia ja moraalittomia tekoja joita  pahaa-aavistamattomille siviileille  on tehty osana kylmän sodan paranoiaa. Kiinnostavaa kyllä, salainen sodankäynti sai alkunsa Secret Teamista, joista monet  saivat koulutuksen Baijerissa   Otto Skorzenylta, “Hitlerin henkivartijalta“,  Waffen SS-sotilaalta  joka tuotiin USA:an osana Gehlen-järjestöä   Project Paperclipin alaisuudessa. Hän tuli julkisuuteen vuonna 1999 ja väitetään, että  hän paljasti kuolinvuoteellaan kuinka SkorzanyGeorge Bush SrReinhard Gehlen, Martin Borman  olivat kaikki olleet mukana presidentti John F Kennedyn murhassa.

Jos et ole koskaan kuullut  Project Paperclipista tai Gehlen-järjestöstä, suosittelen katsomaan History Channelin “The Nazis and the CIA”dokumentin joka selittää miten natsisotarikolliset ja Hitlerin  huipputiedemiehet saivat turvapaikan   national security actin nimissä sillä verukkeella, että he olivat taistelleet  kylmän sodan aikaan kommunisteja vastaanGehlen-järjestön erottaa OSS:sta ja CIA:sta  lähinnä sen siteillä sotateolliseen kompleksiin jolla on käytössään Wall Streetin taloudellinen shokkijärjestelmä  ja jota johtavat Dullesin veljekset  ja Prescott Bushin  pankkifirma Brown Brothers Harrimon, jotka molemmat olivat  tukeneet natseja  ennen ja  jälkeen toisen maailmansodan, ja joilla oli kytköksiä vuoden 1963 sotilasvallankaappaukseen.

Sotilaat jotka saivat koulutuksen Otto Skornazylta  palvellakseen Reinhard Gehlenin OSS:ssa  ovat jatkaneet eteenpäin, ja heistä on tullut vakoojia jotka on yhdistetty Iran Contraan, jvaltion pyörittämään huumekauppaan. Olen aina pohtinut sitä onko Ollie North joutunut mielenhallinan kohteeksi vai onko kyseessä jonkinlainen superpatriootti  joka on valmis tekemään mitä tahansa vaaditaankin ylläpitääkseen kansallisen turvallisuuden valtiotaTimothy McVeigh on toinen mahdollisuus, kuten myös Lee Harvey Oswald  ja  Sirhan Sirhan. Vaikuttaa siltä kuin Mantsurian kandidaatinluominen,  poliittisen salamurhaajan/terroristin  jota voidaan kontrolloida ja käyttä sekä fyysisenä että psykologisena aseena  kansaa vastaan, olisi jotain sellaista mitä  halutaan saada aikaan hyödykkeeksi  vallassaolijoille.

Uskon, että natsit  siirrettiin Amerikkaan tarkoituksella auttamaan taistelemaan näkymättömässä kolmannessa maailmansodassa,  kapitalistisalaliitonydinasekilpajuoksun, sekä tiedustelukultin  pitkittämiseksi ja auttamaan jakamaan maailma osiin kapitalismiin  ja  kommunismiin…. Vai tulisiko minun käyttää termejä diktatuuri ja demokratiaAivan kuten  Israelin fasistivaltion luomista, jota oikeutettiin holokaustilla  ja mitä katholinen kirkko auttoi, käytettiin luomaan kontrolloitu reaktio   uskonsotiin jfalse flag -terrorismia  on käytetty luomaan konfliktin viimeinen vaihe . Pointtina on, että  kaikki liittyy kaikkeen, ja on ennaltasuunniteltua, nämä ovat  se miten fasismi toimii (audio)… Mitä suurempi valesitä useampi sen uskoo.

On helpompaa puhua nykyisestä terrorisminvastaisesta sodasta, tai keskuspankkijärjestelmän luomisesta, tai maailmansodista… mutta viimeisen suuren sodan jälkeen aina syyskuun 11. iskuihin asti on ollut suuri syvävaltio, jonka toiminta pitää tuoda päivänvaloon. Kysymys kuuluu, olemmeko me valmiita siihen mitä esiin tulee? Edelleen kysyn tätä kysymystä itseltäni, sen jälkeen kun sain ensi kerran kuulla Johnny Goschin kohtalosta, ja vaikka vastaukset pelottavatkin, tuo kysymys on eteenpäin vievä voima.

Linkkejä:

[ The Induction Series ] – Black Ops DVD-ROM
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…932faa3b668a4a7

[ The Induction Series ] – MK-Ultra DVD-ROM
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…cf5a0204b3e4ba9

ABC News 1979 Special – Mission Mind Control
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…0efe62b2ea771c6

Evidence of Revision Series – Parts 1-5
P1 – 
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…05d255447ac185d
P2 – 
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…649b38f135c8636
P3 – 
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…23d0e39b57a04a9
P4 – 
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…f233ee0b7015750
P5 – 
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…5fff11b04467a51

Kay Griggs: Desperate Wives (Military Black Ops) (Full Interview)
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…dde99fe504c9bf7

Marshall Thomas – Monarch – Mind Control Programs (2007)
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…fd6aeaa7cfd38e7

MK-Ultra Document Collection – Government Mind Control http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…5d7636b3cdcc93d

MKULTRA Mind Control Revealed – The True Story (1998)
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…95b1a71ced1647e

MKULTRA Victim Testimonies (1995)
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…1c035946c110f19

Ted Gunderson and the FBI – Trafficking of Children http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…6e6233b882d1d32

The Mind Control And Manipulation Document CD-ROM
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…d8987ec59e56702

Walter Bowart – Operation Mind Control Interview
http://conspiracycentral.net:6969/stats.ht…b2346624bff312f4

 

Artikkelin julkaissut Conspiracy Central

 

Lue myös:

George Bush vanhempi groomasi pikkulapsia

Saalistajien saalistus: Matka korruptoituneen eliitin mieleen

Project Monarch

4 todistajaa: Eurooppalaiset kuninkaalliset jahtaavat ja tappavat lapsia

Eliitin pedofilia pyrkii normalisoimaan aikuisten ja lasten välisen seksin

Eliitin pedofilia pyrkii normalisoimaan lasten ja aikuisten välisen seksin (osa 2)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.