UFO-paljastuksen päivämäärä lokakuussa, USA valmistautuu paljastamaan avaruusolentojen salaisuudet

Johtavia ufopaljastajia edustava tunnettu asianajaja on tehnyt hätkähdyttävän paljastuksen: Yhdysvaltain hallitus aikoo paljastaa avaruusolentosalaisuutensa 18. lokakuuta 2024 mennessä. Daniel Sheehan, Pentagonin ja avaruusolentojen kohtaamisten paljastamisen äänekäs puolestapuhuja, paljasti tämän tiedon Freedom Pact -podcastissa.

Sheehan, joka on ajanut ”tietojen julkistamista” useiden vuosien ajan, väittää, että 64-sivuinen asiakirja, jonka on allekirjoittanut ryhmä molempien puolueiden senaattoreita, tiivistettiin lyhyemmäksi lakiehdotukseksi, joka sisälsi ratkaisevan tärkeän määräajan tietojen julkistamiselle. Hän väittää, että lakiesitys, joka hyväksyttiin laiksi 22. joulukuuta 2023, käynnisti 300 päivän lähtölaskennan.

lue lakiesityksen teksti: https://www.democrats.senate.gov/imo/media/doc/uap_amendment.pdf

”Todellisuus on 24-sivuinen lakiesitys, jonka edustajainhuone hyväksyi ja joka on näin ollen hyväksytty laiksi ja jonka presidentti Biden on allekirjoittanut”, Sheehan totesi.

Hän jatkoi: ”Laki on nyt määrännyt, että kaikki kuusi Yhdysvaltain asevoimain haaraa, kaikki 18 Yhdysvaltain tiedustelupalvelua, kaikki 32 Yhdysvaltain puolustusministeriön virastoa on määrätty keräämään yhteen kaikki tiedot, jotka ne ovat saaneet UFO-ilmiöstä ja muusta kuin inhimillisestä älykkyydestä, jonka ymmärretään olevan vastuussa siitä.

”Heidän on kerättävä kaikki nämä tiedot yhteen ja saatava ne digitoituna ja haettavassa muodossa 18. lokakuuta 2024 mennessä”, kertoo Daily Star. Lakiehdotuksen sanotaan sisältävän kaikki yli 25 vuotta vanhat, aiemmin salassa pidetyt UFO-tiedot. Tämä kattaisi joitakin tunnetuimpia kohtaamisia, kuten Roswellin tapauksen, Phoenixin valot ja ehkä vakuuttavimman havainnon, vähemmän tunnetun vuoden 1957 RB-47-kohtaamisen.

Daniel Sheehan (Image: Getty)
Daniel Sheehan (Image: Getty)

UFO-analyytikko Chris Lehto ehdottaa, että Yhdysvaltain hallitus on nyt tilanteessa, jossa se ei voi luokitella tietoja salaisiksi myöntämättä niiden olemassaoloa. Daniel väittää, että Yhdysvaltain hallitus ”on laatimassa hallittua julkistamisohjelmaa, jonka tarkoituksena on saada tämä tieto leviämään amerikkalaisille ja koko maailmalle seitsemän vuoden aikana”.

Hän väittää puhuvansa useiden Yhdysvaltain armeijan ilmiantajien puolesta, jotka eivät ole vielä paljastaneet henkilöllisyyttään julkisesti. Yksi heistä kertoi hänelle, kuinka maahan syöksynyt avaruusalus näytti ”vääristävän tilaa ja aikaa” ja näytti olevan ”sisältä suurempi”, Dr. Whon Tardiksen tapaan.

Eräässä haastattelussa vuonna 2023 hän mainitsi, että yksi hänen lähteistään oli ollut mukana hakemassa maahan upotettua 30-metristä lautasenmuotoista alusta. Hän selitti asiaa tarkemmin: ”Heillä oli kaveri, joka meni sen sisään. Hän meni sinne, ja se oli jalkapallostadionin kokoinen. Se pelästytti hänet ja alkoi aiheuttaa pahoinvointia, hän oli niin sekaisin, koska se oli niin valtava sisältä.

”Se oli [sisältä] jalkapallostadionin kokoinen, kun taas ulkoa se oli halkaisijaltaan vain noin 30 jalkaa.”

 

Artikkelin julkaissut Irish Star

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.