Mikä on reptiliaani?

Tutkimuksieni tarkoitusta varten reptiliaani on avaruusolento (Maan ulkopuolinen, UFO-matkaaja jne.) tai kryptidi (tieteellisesti tunnistamaton olento), jolla on enemmän tai vähemmän humanoidi kehon muoto ja liskomaiset piirteet. Käytän termiä synonyymina John Rhodesin suosimalle termille ”reptoidi”, joka on lyhennös sanoista reptilian humanoid. Yleisesti reptiliaani määritellään fyysisten piirteiden ja/tai muiden raportoitujen reptiliaanien samankaltaisuuksien avulla. Tutkimus reptiliaaniaiheesta on näin riippuvaista siitä saadaanko yksityiskohtaisia fyysisiä kuvauksia ja/tai piirroksia avaruusolennoista/kryptideistä, joita silminnäkijät raportoivat, joilla määrittää se mitkä havainnot menevät reptiliaanikategoriaan.

Mikä on ”reptiliaanin ulkomuoto”? Suomuinen iho (erilaisia kuvauksia), kasvojen piirteet muistuttavat liskoa tai käärmettä, ja sormen päissä on liskomaiset kynnet ovat joitain yhdistäviä kuvauksia. Toiset piirteet, kuten poimuisat kädet, silmissä pystysuorat viillot ja kirkkaan keltainen iiris, tai roteva kehonrakenne ja yleinen pituus pari metriä ovat toistuvia monissa tapauksissa, joten ne ovat myös määrittäviä piirteitä.

Mikä on ”tyypillinen” reptiliaanikokemus?

Ihmisillä on monenlaisia kokemuksia reptiliaanien kanssa. Tärkeä kysymys on: miten erottaa reptiliaanikokemus (eli havainto tai kontakti reptiliaaniolennon kanssa) muista UFOihin liittyvistä, kryptozoologisista tai paranormaaleista kokemuksista? Lyhyt vastaus: jos yksi tai useampi reptiliaani on mukana, silloin kyseessä on reptiliaanikokemus.

Yksityiskohtia ihmisten reptiliaanikokemuksista, mm. relevantti konteksti (eli missä, milloin, olosuhteet, elämäntapahtumat jotka voivat liittyä), ovat tärkeitä tutkimuksessa. Reptiliaaneja tutkittaessa me olennaisesti tutkimme ihmiskokemuksen piirteitä. Tutkijana se mitä etsin on yksityiskohtaisia kuvauksia kokemuksesta. Mikä oli tapahtumien järjestys? Mitä tapahtui? Miltä asiat näyttivät, kuulostivat, haisivat tai tuntuivat? Mitkä olivat kohtaamisen jälkivaikutukset? Miten kokemus mahtuu henkilön elämään ja suurempaan UFOihin tai paranormaaliin liittyvään kokemuspiiriin? Keräämällä yksityiskohtaisia kuvauksia kokemuksista eri ihmisiltä me voimme rakentaa kuvan siitä miltä yleinen reptiliaanikohtaamiskokemus tuntuu, ja lajitella kokemuksia eri tavoin erilaisten reptiliaanien kanssa.

Fyysiset kohtaamiset reptiliaanien kanssa ovat, tottakai, se mysteerin ydin jota yritän ymmärtää. Miltä reptiliaanit näyttävät? Miten pitkiä ne ovat? Miten paljon ne painavat? Mikä on niiden biologia? Mistä ne tulevat? Miten ne pääsevät maailmaamme? Mikä on reptiliaanien rooli suuremmassa kontakti-ilmiön mittakaavassa? Mitkä ovat niiden syyt olla tekemisissä ihmisten kanssa?

Vaikka pidän fyysistä kohtaamista kaikkein mielenkiintoisimpana, ja kaikkein ymmärrettävimmän tyyppisenä reptiliaanikontaktikokemuksena, se ei ole välttämättä kaikkein yleisin. Vuosien mittaan mitä olen reptiliaaneja tutkinut, tietyt kuviot ovat olleet selvempiä. Varhaisessa vaiheessa tajusin reptiliaanikontaktin joskus tapahtuvan meditaation aikana. Esimerkiksi telepaattinen keskustelu reptiliaanin kanssa, tai visio reptiliaanista. Kokemukset astraalisessa (ruumiista poistuneessa) tilassa, tai unissa, ovat myös tärkeitä. Kuten tri. John Mack sanoi, on tärkeää, että me alamme arvostaa kokemuksiamme “näkymättömän maailman” kanssa. Sellaiset kokemukset voivat osoittautua erittäin relevanteiksi niille mysteereille, joita yritämme ratkoa. Tässä tapauksessa fyysisten reptiliaaneiksi nimittämiemme olentojen mysteeri. On myös tärkeää tajuta, että fyysinen kohtaaminen voi, joissain tapauksissa, muistua unena. Joten ne reptiliaani“unet” voivatkin olla relevantimpia fyysiselle kontaktille kuin mitä saatamme olettaa. On tärkeää näiden ilmiöiden kokemisen kannalta olla tietoinen niiden kehoista. Merkeistä kehossa, mm. mustelmat, naarmut, kuopat ja kolmiot tai muut symbolit voivat joskus kertoa fyysisestä kohtaamisesta, joka on jäänyt pois tietoisesta muistista.

Miten monta erilaista reptiliaania on olemassa?

Miten me voimme edes vastata tähän kysymykseen? Kun alkuvaiheessa aloin tutkia UFO-abduktioilmiötä, oletin että olisi vain muutaman tyyppisiä UFO-matkustajia, siinä kaikki. Se tuntui järkevältä kuvitella, että yksittäinen avaruusolentojen sivilisaatio voisi olla Maapallon kanssa tekemisissä. Aivan kuten Maan sivilisaatio koostuu yksittäisestä lajista, ihmisistä, niin tuntui järkevältä kuvitella, että avaruusolentojen sivilisaatio ei koostu useammasta kuin kourallisesta eri tyyppisiä avaruusolentoja. Joten kun alussa aloin puhua ihmisille, jotka raportoivat nähneensä reptiliaanin, oletin heidän kuvaavien olentojen olevan samaa lajia, ehkäpä hienoisilla eroilla perustuen eri planeettoihin tai kyseisen sivilisaation asuinalueisiin, tai perustuen geneettiseen muunteluun jolla laji pyrkii sopeutumaan eri olosuhteisiin tai rooleihin.

Useassa tapauksessa kuitenkin huomasin, että vaikka reptiliaanien kuvauksissa oli monia samankaltaisuuksia silminnäkijöiden välillä, oli myös huomattavia eroja. Esimerkiksi, joillain reptiliaaneilla on samanlaiset kädet kuin ihmisillä, joissa on neljä sormea ja peukalo, kun taas toisilla on vain kolme sormea ja peukalo. Joillain reptiliaaneilla on kova rintalasta, joka peittää koko rinnuksen, joskus sen on sanottu näyttävän samalta kuin kilpikonnan kilpi, kun taas toisilla on leveät vaakasuuntaiset suomut, samannäköiset kuin käärmeen vatsassa, ja joillain on taas suhteellisen pienet suomut kuin ne jotka peittävät niiden koko ihon. Joillain reptiliaaneilla on häntä, ja joillain taas ei.

Eri reptiliaanien välillä havaitsemamme erot ovat suuremmat kuin erot, joita löytyy yhdenkään ”lajin” sisällä Maapallolla. Fyysisiä kuvauksia oppaana käyttämällä vaikuttaa siltä kuin reptiliaaneja olisi useita kymmeniä erilaisia, ja on vaikeaa tietää miten ne liittyvät toinen toisiinsa, tai miten monta erilaista riippumatonta alkuperää niillä on. Toki paljon riippuu siitä, miten määritellään tietty ”laji” ja miten se eroaa muista. Lisäksi silminnäkijöiden kuvaamat eri tyyppiset reptiliaanit ovat mahdollisesti ainoastaan pieni osuus kokonaismäärästä, joita on olemassa ”tuolla jossain” multiversumissa. Ne, jotka meidän kanssamme ovat tekemisissä, kuitenkin, ovat niitä jotka ovat kaikkein relevanteimpia meidän tutkimuksillemme.

Kuten tri. Karla Turner neuvoi, pidä kysymykset avoimina ja tutkimukset käynnissä. Olen varma, että meillä tulee olemaan vielä lisää sanottavaa reptiliaaneista tulevaisuudessa.

 

Artikkelin kirjoittanut David W Chace ja julkaissut alienjigsaw.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.